5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌قابل توجه کسانی که تنها تکلیف خودشون را تخریب جبهه انقلاب میدانند!!
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
هدایت شده از علی زکریائی | بیناشو!
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حل مشکل آب زایندهرود از شاهکارهای شیخ بهایی
#فرزند_ایران
#علی_زکریایی
#بیناشو
l👇بیا بیناشو l
🆔 @binaasho
❌رئیس پلیس فتا: اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد، کماکان بیشترین حجم آلودگیِ جرایم غیراخلاقیِ فضای مجازی را به خود اختصاص داده.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
5.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌آیا نیروی انتظامی در لایحه عفاف و حجاب به عکاس تبدیل شده است؟
✖️واکنش دکتر بانکی پور عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به انتقاد پرتکرار و نادرست این روزها از لایحه عفاف و حجاب
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
453.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌سخنگوی شورای نگهبان: موارد ردصلاحیت روحانی متعدد است!
✖️بررسی صلاحیت کاندیداهای مجلس خبرگان رهبری با فقهای شورای نگهبان است.
✖️مواردی که به صورت مکتوب به روحانی اعلام شده متعدد است و محدود به این چند موردی که گفته شده نیست. چندین موردی هم که توسط او مطرح شده بعضا بهصورت دقیق گفته نشده.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
🔹معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات معلم بلاگرها عنوان کرد: دانشآموز وسیله نیست بلکه ما وسیلهای برای رشد دانشآموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانشآموز را وسیله میکند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.
🔹در بحث فعالیت معلم بلاگرها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شدهاند. برخورد با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانشآموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.
🔹حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانشآموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانهای اطلاعات آنها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF