eitaa logo
کانال سایبری عصای موسی'
23.5هزار دنبال‌کننده
29.7هزار عکس
28.7هزار ویدیو
94 فایل
《ما برای #محافظت_از_ذهن عزیزانی که دلسوز این مملکت هستند #روشنگری میکنیم حتی اگر هزینه اش تنها ایستادن باشد》 تو راست معجزه درکَف،ز ساحران مَهَراس #عصا_بیفکن و ازبیم اژدها مگریز @admin_torkaman👈ارتباط بامن نشر مطالب👈 #آزاد
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال رهبریه تا میتونید نشر بدید👆👆
کانال سایبری عصای موسی'
☘از دوش امام میتونی بار وَر داری..؟ #شیخ_اسماعیل_رمضانی #کانال_سایبری_عصای_موسی (Ⓜ️)@MOSES313STAF
در مورد این کلیپ یکی از دوستان نظر دادند میفرستم کانال شماام بخونید شاید مثل من به یه نتیجه بهتر رسیدید👇👇👇👇
وقتی بخوای برای خوشایند مردم دین رو تعریف کنی میشه این کلیپ،میشه اون که منبر چند ده میلیونی صدا و سیما را از دست میدی بعد میای میگی هیچی توش نبود ولش کردم.
این چه وضع تبلیغ است؟ تبلیغی که توش نماز و روزه بشه ادا،با عرق خوری تسامح بشه،اعتقاد کم اهمیت جلوه داده بشه. اصولاً دو عده مردم را از دین درست منحرف کردند،یک عده متحجر که با کوچک‌ترین گناهی ملت را تکفیر می‌کنند،یک عده هم که گناهان کبیره را عادی و کم اهمیت جلوه میدهند.
اصولاً مبلغی که زیاد خواب تعریف کند،همیشه از استثنائات بگوید،حرف‌های ناامید کننده بزند،مومنین را تحقیر کند،بین احکام تفاوت قائل بشود...... کارشو بلد نیست. مبلغی که نمی‌داند خاندان زراره (که از یاران بسیار نزدیک حداقل سه امام هستند) چه کسانی هستند،و همینطور بی‌محابا تخریب می‌کند بی‌سواد است. همین امام صادق برای مجاهدت‌های همین زراره در حفظ و نشر معارف دین فرمود: اگر زراره نبود گمان این بود که احادیث پدرم از دست برود.
اولاً بین داش مشتی بودن با عرق خور بودن فرسنگ‌ها راه است. ثانیاً جذب لات ولوت‌ها درست است،اما نه اینکه گناهان آنها را تایید کنیم،شهید چمران همین لات‌ها را جمع می‌کرد می‌برد جبهه،ولی اول آدمشون می‌کرد،توبه می‌کردند،نه اینکه شهید چمران به سایر رزمنده‌ها بگوید این نماز و روزه‌های ادایی را رها کنید بینید این عرق خورها چقدر خوب می‌جنگند. پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : شراب و ايمان هرگز در درون يا دل كسى با هم جمع نمى شوند . [بحار الأنوار : 79/152/64 .]
این ملاک که عرضه احادیث به قرآن نام دارد از سوی پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) و ائمۀ شیعه (عليهم‌السلام) بارها مورد تأکید قرار گرفته است: روایات ما را بر قرآن كريم عرضه كنيد؛ هرچه را كه موافق آن يافتيد، بپذيريد و آنچه را كه مخالف آن ديديد، دور بيافكنید. در چندین جای قرآن این مفهوم آمده که عمل صالح بدون ایمان و اعتقاد درست فایده ندارد و البته برعکس: وَمَنْ أَرَادَ الْآخِرَةَ وَسَعَىٰ لَهَا سَعْيَهَا وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولَٰئِكَ كَانَ سَعْيُهُم مَّشْكُورًا و آن کس که سرای آخرت را بطلبد، و برای آن سعی و کوشش کند -در حالی که ایمان داشته باشد- سعی و تلاش او، (از سوی خدا) پاداش داده خواهد شد. سوره اسراء آیه 19 در سوره عصر خداوند قسم خورده که همه ضرر می‌کنند الا کسانی که اعتقاد و ایمان و عمل صالح را با هم دارند: إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ مگر کسانی که ایمان آورده و اعمال صالح انجام دادهاند، و یکدیگر را به حق سفارش کرده و یکدیگر را به شکیبایی و استقامت توصیه نمودهاند سوره العصر آیه 3 اصلاً مگر خود نماز و روزه عمل صالح نیستند؟همان امام صادقی که فرموده انفاق کنید همان امام هم فرموده نماز و روزه انجام دهید،نماز که در روایات ستون دین است.
در اینکه باید مومن اهل عمل باشد و بار از روی دوش امام زمانش بردارد شکی نیست،اما چرا باید عرق‌خورها بشوند شاخص؟ الان این همه پول و طلا جمع شد برای غزه و لبنان،این‌ها را چه کسانی دادند؟ما باید بگردیم ۴ تا عرق خور را بکنیم معیار؟
این حرفا چه فرقی می‌کند با حرف‌های آنها که می‌گویند دلت پاک باشد،نماز و روزه هم نخواندی نخواندی،خدا نماز و روزه تو را می‌خواهد چه کار؟ مگر کلیساها در دوران قرون وسطا غیر از این می‌گفتند؟کل هفته را گناه می‌کردی، آخر هفته،می‌رفتی کلیسا پول می‌دادی به کشیش او برای تو طلب مغفرت می‌کرد.
اگر مخاطب شما برای تبلیغ، طیف حساسی هستند،نباید قسمت‌هایی از دین را که برای آنها ناخوشایند است حذف کرد،بلکه باید تبلیغ را از جاهایی از دین شروع کرد که برای آنها خوشایند و مطابق روحیاتشان است،بعداً کم کم اون قسمت‌های دیگر را هم تبلیغ می‌کنیم (این برای جذب عرق خورها) اما اگر مخاطبین شما اهل نماز و روزه هستند،و در جاهای کم کاری دارند،باید با تقویت رابطه دلی آنها با امام زمان و اینکه اصل نماز و روزه و دین برای برپایی حکومت امام زمان است،آنها را تشویق کنیم به جبران کم کاری‌ها. نه اینکه آن عرق خور را توی سر این بزنیم و بگوییم بقیه اعمالت هم مفت نمی‌ارزد.
چند نفر از سران بنی ثقیف که در طایف سکونت داشتند، از طرف مردم به مدینه آمده و خدمت رسول الله(ص) مشرف شدند، و عرض کردند که: ما مسلمان می شویم ولی به چند شرط: اول اینکه بت «لات» در بین ما باقی بماند. پیامبر(ص) قبول نفرمود. دوم این که بتها را با دست خود نشکنند. پیامبر(ص) فرمود: اشکالی ندارد ما کسانی را میفرستیم که تمامی بت ها را بشکنند. سوم اینکه از انجام نماز ما را معاف بدار! حضرت فرمود: «دینی که در آن نماز نباشد، فایده و خیری ندارد و خیری در آن نیست. مسلمانی که در طول شبانه روز در برابر خدای خود سر تعظیم فرود نیاورد و به یاد او نباشد، مسلمان درستی نیست.» پیامبر نپذیرفت که این‌ها نماز نخوانند به جایش در سپاه اسلام باشند،اون وقت ما بپذیریم.