هدایت شده از کانال سایبری عصای موسی'
هر ایده و اندیشه ای که در قالب هنر
نگنجد ماندنی نیـــــــــــــست...
هدایت شده از کانال سایبری عصای موسی'
❌مردم کوفه با امام حسین آزمایش نشدند، چون هنوز امام حسین به کوفه نرسیده بود و آنها هنوز حضرت را درک نکرده بودند.
🔶 بلکه آنها با نایب امام یعنی حضرت مسلم آزمایش شدند و چون در این آزمایش مردود شدند وقتی امام حسین رسید، مقابل او هم ایستادند.
🔷 ما در زمان غیبت با نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف امتحان میشویم و وقتی حضرت آمد دیگر وقت امتحان نیست، بلکه اگر در اطاعت از نایبش امتحان پس داده باشیم یار او خواهیم بود انشاءالله. اما اگر نسبت به منویات نایبش کوتاهی کنیم در یاری از امام زمان هم کوتاهی خواهیم کرد.
🔶 لذا شهید سلیمانی فرمود: شرط عاقبتبهخیری ارتباط دلی و قلبی و حقیقی با امام خامنهای است. هر کس صدای نایب امام زمان را نشنود صدای امام زمان را نخواهد شنید.،،،جهاد تبیین، بصیرت افزایی ،امر به معروف ونهی از منکر واجب است
#کانال_سایبری_عصای_موسی
#نشر_حقیقت_در_سطح_جامعه
🔶🔷@MOSES313STAFF
❌گلایهٔ خطیب جمعهٔ تهران برای تصویب تعطیلی شنبهها
🔺حجتالاسلام حاجعلیاکبری: اجازه بدهید از مجلس بابت تعطیلی شنبهها گلایه کنیم؛ به جامعه مومنین برخورد.
🔺شاید دلایل خود را داشته باشند اما شورای نگهبان فرصت دارد آن را حلوفصل کند.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌متلاشی شدنِ شبکه شیطان پرستی در غربِ تهران
مرکز اطلاع رسانی فراجا:
🔺اعضای شبکه شیطان پرستی که دارایِ عضو سازمان یافته از اتباع خارجیِ اروپایی و ایرانی بودند طی عملیاتی فنی و تخصصی توسط سازمان اطلاعات پلیس شناسایی و دستگیر شدند.
🔺در مکان برگزاری جلسه شیطان پرستی تعداد ۱۴۶ نفر مرد و ۱۱۵ نفر زن بهصورت برهنه و مستهجن حضور داشته که با آرم، علائم و نمادهایِ خاصِ شیطان پرستی بر روی البسه، سَر، صورت و مویِ سر؛ با الصاقِ نماد بر روی گوش و بینی و با حضور سه نفر تبعه اروپایی دستگیر شدند.
🔺همچنین نمادهایِ شیطان پرستی، مشروباتِ الکی و موادِ روان گردان به همراه ۷۳دستگاه خودرو کشف و ضبط و به مراجع قضایی برای سیر اقدامات قانونی تحویل داده شد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ دورهٔ کیلوییفروشی زعفران تمام شده
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘بندگی بیبلا نمیچسبد...
عاشقی بیخدا نمیچسبد
☘بههمان مهربانیاش به خدا
زندگی بیرضا نمیچسبد
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
My Recording200725_1533.mp3
زمان:
حجم:
13.99M
❌#روایت_سیاسی_روز ۱۴۰۳/۲/۲۸
✅️ موضوع:
تعطیلی شنبه ها آری یا خیر؟!
🔶مراقب جریان نفوذ در برخی از موضوعات مورد بحث این روزها باشیم
🔷خیلی از مباحث این روزها فقط برای دورکردن اذهان مردم از مسئلهی فلسطین است
#استاد_حسین_امیدیان
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌ترور یکی از رهبران حماس در لبنان
شرحبیل السید معروف به ابوعمرو از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس در لبنان امروز پس از حمله هوایی ارتش صهیونیستی به خودروی حامل ایشان در جاده میان راسیا و المصنع در بقاع لبنان ترور و شهید شد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌تلاش ایران و روسیه برای ایجاد واحد پولی مشترک بریکس
🔹سفیر ایران در روسیه طی اظهاراتی اعلام کرد که این دو کشور در حال همکاری و تلاش برای ایجاد یک ارز واحد برای گروه بریکس هستند.
🔹این دیپلمات خاطرنشان کرد: آمریکا از دلار برای ایجاد محدودیت استفاده می کند و به همین دلیل استفاده از ارزهای ملی در تسویه حسابهای متقابل در دستور کار قرار دارد.
🔹وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد تجارت دوجانبه بین ایران و روسیه به روبل و ریال است، سطح روابط دو کشور را "در مرحله طلایی" توصیف کرد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF