9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اعتراف جنجالی شاه: رضاپهلوی ایران را پس از مرگ من نابود میکند.
❌افشاگری مسعودانصاری، پسرخاله فرح دیبا و از نزدیکان دربار پهلوی: "شاه باور نداشت فرح و رضا پهلوی پس از او بتوانند کشور را اداره کنند. | اطرافیان شاه نیز همین نظر را داشتند و پیشنهاد جایگزینی علیرضاپهلوی به جای رضا را مطرح کرده بودند. | شاه نه تنها معتقد بود رضاپهلوی توانایی رهبری کشور را ندارد بلکه به شدت نگران بود که پس از مرگ او، فرح و رضا کشور را به نابودی خواهند کشاند."
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌ صدور کیفرخواست برای سارقین مسلح پایتخت؛ مجازات افساد فیالارض در انتظار متهمان
دادستان تهران:
🔹 ارزش اموال مسروقه بیش از ۵۵ میلیارد تومان است
🔹 دادستان تهران گفت: با صدور کیفرخواست پرونده اعضای یک باند حرفهای سرقت مسلحانه از منازل پایتخت، برای دو نفر از سارقان خطرناک، به اتهام افساد فیالارض از طریق ارتکاب اعمال مجرمانه متعدد، پرونده با درخواست مجازات، به دادگاه ارسال شد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌ صدور حکم اعدام برای ۳ سارق خشن در کرج
رئیس کل دادگستری استان البرز:
🔹صدور حکم اعدام مربوط به پرونده سرقت مسلحانه و مقرون به آزار در استان البرز است که در آن ۴ سارق اقدام به سرقتهای عمدتا خشن و همراه با اعمال خشونت از طریق سلاح گرم و سرد از شهروندان در نقاط مختلف شهر کرج و در ساعات مختلف شبانهروز میکردند.
🔹با توجه به استفاده از سلاح گرم و سرد در برخی از سرقتها و ایراد ضرب و جرح مالباختگان در حین سرقت با سلاح؛ پرونده دیگری به اتهام محاربه در شعبه سوم دادگاه انقلاب استان البرز در حال رسیدگی بود کخ اخیرا منتهی به صدور احکام اعدام برای ۳ متهم پرونده شد.
🔹در مورد متهم چهارم نیز دادگاه با احراز محاربه با توجه به میزان دخالت متهم وی را به «نفی بلد» به مدت ۱۵ سال در یکی از شهرهای شرقی کشور محکوم کرد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌ مخالفت مجلس با کلیات طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی
🔹در جلسه علنی امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه مجلس شورای اسلامی طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی در دستورکار قرار گرفت.
🔹نمایندگان با ۱۰۶ رأی موافق، ۱۵۳ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۶ نماینده حاضر در جلسه با کلیات این طرح مخالفت کردند.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌قدردانی قالیباف از صحبتهای رئیسجمهور
رئیس مجلس:
🔹از آقای پزشکیان که با پایبندی به اصول وفاق، رهنمود رهبر انقلاب را فصل الخطاب اعلام و دشمن را ناامید کرد، تشکر میکنم.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
☘اسیری که ۳۰ کیلو از وزن خود را از دست داد
🔸مهندس ایاد عابد از ساکنان شمال نوار غزه که در جریان جنگ به اسارت گرفته شده بود، در این مدت به دلیل شرایط سخت زندان ۳۰ کیلو کاهش وزن داشته است.
🔹او روز گذشته در چارچوب توافق مبادله اسرا آزاد شد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌دختری که با انتشار یک تصویر خاص در جهان به شهرت رسید!
🔹هفته پیش بود که در حین آزادسازی اسرای اسرائیلی توسط اعضای حماس، یک عکس خاص توسط «خبرگزاری فرانسه» منتشر شد؛ تصویری که در آن یک دختر بچه در کنار مبارزین حماس به تصویر کشیده شده بود.
🔹حالا این دختر در سطح جهان به شهرت رسیده اما جالب اینجاست که هیچکس نام او را نمیداند. جالبتر اینکه خبرگزاری العربیه سعی کرده تا او را پیدا کند تا با او به گفتگویی کوتاه بنشیند اما هنوز موفق به پیدا کردن این دختربچه نشده است.
#فلسطین
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
🤦♂وزیران اقتصاد ایران و عربستان در مسیر هوایی ریاض تا العلا
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
هدایت شده از کانال سایبری عصای موسی'
19.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اگر کسی وجدان داره کلیپ کامل صحبت های آقای اژه ای رو ببینه..
🔶کلیپ قبلی کاملا تقطیع شده و مغرضانه بود!!!
🔷خدا لعنت کنه کسایی رو که عمدا و سهوا تخریب کردن..😔
🔶ایشان در حال توضیح دادن مواد قانون مربوطه بودند،بخشی که از ایشان در رسانه ها پخش شد،ماده ای از آن مواد بود.
🔷سوالی هم که یکی از حضار پرسیده،اصلا در حین توضیح قانون نبود!
🔶این دو بخش تقطیع و بهم متصل شد🤦♂️
✍️من دیگه حرفی ندارم🙏آقای یامین پور و مقصودی و بقیه بلاگر های بظاهر انقلابی جوابگو باشید..هرچند که ذهن مردم رو نسبت به قوه قضائیه خراب کردید حالا حالاها نمیشه درست کرد..
#نشر_حداکثری_باشما
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
1.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘امام خامنه ای
تردیدی نداشته باشید که رژیم غاصب صهیونیستی از روی زمین ریشهکن خواهد شد
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
❌بارزانی: اجازه نمیدهیم امنیت ایران تهدید شود.
🔹ادعای رژیم صهیونیستی: «عباس احمد حمود» یکی از فرمانده یگان هوایی حزبالله را ترور کردهایم.
🔹بیش از ۸۰ درصد شبکه برق غزه نابود شده است.
🔹جروزالمپست: اسرائیل با چراغ سبز ترامپ سالها در سوریه باقی میماند.
🔹نخست وزیر اسپانیا: اجازه نمیدهیم، کوچ اجباری مردم غزه اجرا شود
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
کانال سایبری عصای موسی'
❌قدردانی قالیباف از صحبتهای رئیسجمهور رئیس مجلس: 🔹از آقای پزشکیان که با پایبندی به اصول وفاق، ره
❌ قدردانی رئیس مجلس از ملت ایران
🔹قالیباف: از ملت شریف ایران که با حضور پرشور و به موقع خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن اتحاد و همدلی خود را به نمایش گذاشتند، تقدیر و تشکر میکنم
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF