استرالیا بیت المقدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت نمی شناسد
🔹پنی وانگ وزیر امور خارجه استرالیا، روز سه شنبه اعلام کرد که دولت استرالیا رسماً تصمیم گذشته برای به رسمیت شناختن اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل را لغو خواهد کرد، اقدامی که در زمان دولت موریسون انجام شد.
🔹وانگ در یک کنفرانس صبحگاهی به خبرنگاران گفت که اسکات موریسون نخست وزیر اسبق استرالیا، "بازی بدبینانه ای" را انجام داد که "استرالیا را با جامعه بین المللی کنار گذاشت" و تاکید کرد که اورشلیم یک "مساله وضعیت نهایی" است که باید بین فلسطین و اسرائیل مذاکره شود.
🔹دفتر وونگ در بیانیه ای اعلام کرد: استرالیا متعهد به راه حل دو دولتی است که در آن اسرائیل و یک کشور فلسطینی آینده، در صلح و امنیت، در مرزهای بین المللی به رسمیت شناخته شده همزیستی کنند. ما از رویکردی که این چشم انداز را تضعیف کند، حمایت نخواهیم کرد.
🔹من متاسفم که تصمیم آقای موریسون برای بازی سیاسی منجر به تغییر موقعیت استرالیا شد و این تغییرات برای بسیاری از مردم استرالیا که عمیقاً به این موضوع اهمیت می دهند، نگرانی ایجاد کرده است.
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
اوکراین دنبال قطع روابط با ایران!
🔹 اسپوتنیک/وزیر خارجه اوکراین از ارسال پیشنهاد به زلنسکی درباره قطع روابط دیپلماتیک با ایران خبر داد.
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹تظاهرات گسترده در پاریس پایتخت فرانسه همزمان با اعتصاب اتحادیه های کارگری در این کشور در پی افزایش هزینه های زندگی
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
خبرگزاریMRC
استرالیا بیت المقدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت نمی شناسد 🔹پنی وانگ وزیر امور خارجه استرالی
🔹دبیرکل اتحادیه عرب از تصمیم استرالیا برای لغو به رسمیت شناختن بیت المقدس غربی به عنوان پایتخت اسرائیل استقبال کرد-بیانیه.
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
#اخبار_روسیه_و_اوکراین
🔹اسپوتنیک/فرمانده نیروهای روسیه در عملیات نظامی در اوکراین:به طور کلی می توان وضعیت منطقه عملیات ویژه را متشنج توصیف کرد
🔹طرف اوکراینی تلاش برای حمله به مواضع نیروهای مسلح روسیه را رها نمی کند
🔹تلفات طرف اوکراینی روزانه بین 600 تا 1000 کشته و زخمی است.
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
🔹وزارت خارجه ایران از آزادی همه خدمه ایرانی هواپیمای ونزوئلایی توقیف شده در آرژانتین خبر داد.
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
🔹وستا/هکرهای اوکراینی ایران را تهدید به حملات سایبری و هکری کردند.
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
🔹دبیرکل ناتو:"چتر هستهای" تنها برای حفاظت از کشورهای عضو ناتو قابل اجرا است.
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
خبرگزاریMRC
🔹دبیرکل ناتو:"چتر هستهای" تنها برای حفاظت از کشورهای عضو ناتو قابل اجرا است. #خبرگزاریMRC @MRC_NE
🔹سفیر آمریکا در ناتو: موضع ناتو در عدم ورود به درگیری در اوکراین تغییر ناپذیر است :)
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
🔹اسپوتنیک/کره جنوبی مدعی شد که کره شمالی بار دیگر از تسلیحات توپخانه ای خود حدود 100 بار به سمت دریای زرد شلیک کرده است!
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
ناتو: اوکراین تا چند روز آینده سامانه دفاع هوایی تحویل میگیرد
🔹 ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو اعلام کرد که این سازمان نظامی تا چند روز آینده سامانه دفاع هوایی را در اختیار اوکراین قرار خواهد داد. این سیستم برای کمک به این کشور در دفاع از خود در برابر حملات پهپادی روسیه از جمله حمله با پهپادهای انتحاری است.
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS