🔻خوب توجه کنید
آمریکا بعد از اشغال عراق ۷۳۰ دانشمند عراقی رو ترور کرد. به همین خاطر عراق بعد از ۲۲ سال هنوز قادر به تولید یه کارت بانکی نیست، یه نیروگاه برق نمیتونند بسازند.
📜 اساطیر نامه | مروری بر تاریخ
@Modafeaneharaam
24.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇮🇷 انتقام به سبک آرش...
وقتی پهپاد های آرش ارتش در قلب تلآویو انتقام میگیرند
@Modafeaneharaam
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ضربه آخر قشنگ بود
@Modafeaneharaam
🔻شهادت برادرزاده محسن تنابنده در جریان حملات رژیم صهیونیستی به تهران
🔹در پی حملات روز گذشته رژیم صهیونیستی به تهران، علیرضا تنابنده، برادرزاده محسن تنابنده، بازیگر سینما و تلویزیون نیز به درجه رفیع شهادت رسید.
@Modafeaneharaam
🔻دقایقی قبل از صداوسیما جلسه سران قوا بمباران شد!
🔹وحید جلیلی، قائم مقام رئیس صدا و سیما: اینها دوشنبه پیش یک ساعت قبل از زدن صداوسیما جلسه سران قوا را زدند که الحمدلله به شکل معجزه آسایی نجات پیدا کردند
🔹ولی تا چند ساعت ترامپ وحشی فکر میکرد رئیس جمهور و رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه از بین رفتهاند؛ ترامپ می گوید ایران میخواست قلدری کند، خوب چه غلطی توانستی بکنی؟ توکه تا هفته پیش میخواستی رئیس جمهور ما را بکشی چه شد که فهمیدی خرت کرده اند؟
@Modafeaneharaam
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بخاطر ۲۰ میلیون میخواستن نیروگاه رو منفجر کنند!
@Modafeaneharaam
🚨سردار میثم رضوانپور معاون اجتماعی سازمان بسیج در حملات دیروز اسرائیل ترور شد!
@Modafeaneharaam
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻لاوررف: آژانس میخواهد بداند اورانیوم غنی شده ایران کجاست، چون میخواهند دوباره بمباراناش کنند و عصبانی هستند
@Modafeaneharaam
17.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هشدار سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء(ص) به نقض حریم هوایی ایران توسط اسرائیل
🔹رژیم درمانده صهیونیستی، با ادعاهای واهی و بی اساس نتانیاهو و ترامپ جنایتکار، به دروغگویی عادت دارد.
🔹این رژیم متجاوز حریم هوایی کشور را با پهپادهای خود نقض نموده و از صبح امروز تا کنون، برخی از نقاط کشور را مورد تعرض و هجوم قرار داده است.
🔹نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران ضمن بی اعتمادی کامل به تضمین های ساختگی و دروغین سران جنایتکار آمریکا و رژیم متجاوز صهیونیستی، با اشراف اطلاعاتی و عملیاتی، برای مقابله با هرگونه تجاوز دشمن، آمادگی صددرصد دارند.
🔹به آمریکا و رژیم صهیونی هشدار می دهیم از ضربات کوبنده رزمندگان شجاع اسلام از شمال تا جنوب سرزمین های اشغالی و پایگاه آمریکایی العدید، درس عبرت گیرند، چرا که در غیر این صورت، با تعیین اهداف گسترده، پاسخ کوبنده تری را دریافت خواهند کرد.
@Modafeaneharaam
🔻 معجزه قدرت ایران و موشکهایش
🔹ایران سال گذشته بودجه نظامیاش ۸ میلیارد دلار بوده است
🔹حالا جبهه رو به روی ما در سال چقدر بودجه داشتن: ۱۱۴۷ میلیارد دلار...ایران جلوی اینها ایستاد و مقتدرانه جنگید.
@Modafeaneharaam
🔻 ساقط شدن ریزپرندهها در رشت توسط سامانه پدافندی
🔹 معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری گیلان اعلام کرد که سامانه پدافندی با هوشیاری کامل، چند ریزپرنده را در مناطقی از شهر رشت شناسایی و منهدم کرده است.
@Modafeaneharaam