5.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ | «وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه»
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: اسرائیل نه یک کشور، که یک پادگان تروریستی علیه ملّت فلسطین و دیگر ملّتهای مسلمان است.
📢 من قاطعانه میگویم: حرکت نزولی و رو به زوالِ رژیم دشمن صهیونیستی آغاز شده و وقفه نخواهد داشت.
👈 تحرّکوا باسم الله إلى الأمام و اعلموا أنّه «وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه»
🏷 #طوفان_الأقصى
@Modafeaneharaam
دو سالی می شد که می رفت سوریه و بر می گشت. بعد از دو ماه ماندن در سوریه برگشته بود. و قرار بود یک ماه بماند بعد دوباره برود سوریه هنوز ده روز نگذشته بود که تماس گرفتند و گفتند جبار اوضاع خوب نیست و دوباره برگرد سوریه من و دخترم اصرار کردیم که نرود دخترم دستش را گرفت و گریه می کرد عصبانی شد ساکش را انداخت زمین و گفت من نمی روم ولی جواب حضرت زینب با تو و دخترت☝️.
گفتم: فاطمه ما را با حضرت زینب روبه رو کرد چیزی نگو. وقتی رسید فرودگاه تماس گرفت گفتیم خیالت راحت ما راضی شدیم برو انشا ا…مثل دفعات قبل سالم برگردی. اما ته دلم احساس می کرد این بار آخر است😔.
خودش هم به دوستانش گفته بود این رفتن بازگشتی ندارد. سه روز مانده بود که دو ماهش کامل شود و برگردد ایران.
شنبه 19مهر ماه سال 93 بود. محمد را آماده کرده بودم برود مدرسه که همسر یکی از همکاران فرید زنگ زد احوالم را پرسید بعد خواهرم تماس گرفت گفت: محمد را نفرست مدرسه. نگران شدم گفتند: فرید زخمی شده باورم نمی شد 16 مهر گفتم شما را به خدا قسم راستش را بگویید بالاخره فهمیدم چهارشنبه یعنی هفته قبل ایشان شهید شده اند که یکشنبه خبر قطعی شهادت ایشان را به ما گفتند.
تمام دغدغه فرید #اسرائیل بود. می گفت:
👈مااین رژیم منحوس رادر جبهه نظامی شکست داده ایم. ولی متاسفانه در جبهه فرهنگی در حال پیشرفت است ماهواره و موبایل ها، خانه های ما را گرفته است.👉 خانواده های ما باید خیلی مراقب باشند.💢
شهید مدافع حرم جبار دریساوی🌹
#سالروز_شهادت
@Modafeaneharaam
📸طوفان الاقصی
🔸در بامداد امروز باتوجه به انجام عملیات طوفان الاقصی مردم فلسطین علیه رژیم صهیونیستی از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) رونمایی شد.
@Modafeaneharaam
2.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥با آنان بجنگید تا خدا آنان را به دست شما عذاب کند
🔹مساجد قرارگاه شعافات در شمال شرق بیت المقدس با آیات قرآن سوره توبه آیه ۱۴ «قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ؛ با آنان بجنگید تا خدا آنان را به دست شما عذاب کند» مردم را به پیکار با صهیونیستها فرا میخوانند.
@Modafeaneharaam
سوم خرداد ماه سال 1373 در یکی از اتاقهای خانه پدری فرید زندگی امان را شروع کردیم. فرید صدایش می کردیم. خوشحال بودم همسرم پاسدار است. من ابتدا چادری نبودم روز اولی که عقد کردیم و با هم بیرون رفتیم. فرید گفت: همیشه از این به بعد چادر بپوش. من هم گفتم چشم❤️
همدیگر را خیلی دوست داشتیم. فرید خیلی مهربان بود. در طول بیش از بیست سالی که با هم زندگی کردیم اجازه نداد لباسهایش را بشویم اوایل زندگی مان که لباسشویی نداشتیم خودش می شست بعد هم که خریدیم باز هم خودش می شست. بعد از ساعت کاری اش که به خانه بر می گشت تمام کارهای خانه را خودش انجام می داد. ظرفها را می شست حتی روزهای تعطیل غذا درست می کرد. همیشه می گفت: کاش همیشه خانه بودم که روزهای دیگر هم من کارهای خانه را انجام دهم تا ثواب خانه داری به من برسد🍃
ما سر این ثوابها رقابت داشتیم. ما بیست سال در یک لیوان چای خوردیم💞.
من دوست داشتم چای گرم بخورم و فرید چای سرد دوست داشت به همین خاطر یک لیوان چای می آورد و می گفت: تا چای گرم است اول شما بخورید آخرش که سرد شد من می خورم. فرید مرا از عشق و محبت سیراب کرد و مثل هر پدری عاشقانه بچه هایش را دوست می داشت. همیشه با محمد کشتی می گرفت و به فاطمه خیلی محبت می کرد. نسبت به اموال بیت المال خیلی حساس بودند✴️.
همیشه دو خودکاری توی جیبش بود خودکار سمت چپ شخصی بود و خودکار سمت راست جیبش مربوط به محل کارش.
اخبار سوریه را دنبال می کرد و خیلی حرص می خورد می گفت: این داعش را باید در نطفه خفه کرد. اینها اگر از سوریه بگذرند به ایران می رسند هدفشان کشورماست😣.
هدفشان نابودی اسلام است. گفت: می خواهم بروم سوریه گفتم: جنگ است خطر دارد گفت: من برای آموزش می روم. فرید کارشناس زرهی بود. فاطمه هم مخالفت کرد گفت: با زور من دخترم راضی کردم بیست ماه سوریه بودند یک ماه ایران. ولی آن یک ماهی هم که ایران بود تمام فکر و ذکرش سوریه بود. می گفت: پیرزنها و پیرمردهای سوری التماس می کنند که بمانیم و برنگردیم ایران😞.
کاش شما راضی می شدید همین یک ماه هم نمی آمدم.گفتم نگران ما نیستی گفت: من خیالم از بابت شما راحت است تا دین اسلام استوار باشد شما در امانید. جهاد ما برای خداست و من شما را به خدا سپرده ام❤️.
سخنرانی های حضرت آقا را دنبال می کرد. عاشق دیدار با ایشان بود. می گفت: من پاسدارم. پاسدارحضرت آقا، پاسدار مرزهای اسلام. و هرجا اسلام است مزر ما آنجاست.☝️
شهید جبار دریساوی🌷
#سالروز_شهادت
@Modafeaneharaam
📷این مرد دست فلسطینیها را پُر کرد
🔹رهبر انقلاب: حاج قاسم سلیمانی کاری کرد که یک منطقۀ کوچکی، یک وجب جا مثل نوار غزه در مقابل رژیم صهیونیستی با آن همه ادعا میایستد. کاری کرد که بتوانند بِایستند، بتوانند مقاومت کنند.
@Modafeaneharaam
1.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻برج آزادی به رنگ پرچم فلسطین درآمد
@Modafeaneharaam
✅ویژگی های اخلاقی شهید حسین همدانی
سردار شهید حسین همدانی از دهه چهل به کشتی علاقه داشت و غلامرضا تختی چهره محبوب او بود. بعد از مهاجرت به تهران در باشگاه دخانیات ثبت نام کرد اما به دلیل مسئولیت تامین معاش خانواده نتوانست کشتیگیری را به صورت حرفهای دنبال کند. کوهنوردی از دیگر علایق ورزشی او بود. او قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به مطالعه ژانر پلیسی علاقه داشت و داستانهای فردریک فورسایت و آگاتا کریستی را خوانده بود.
در اواخر دهه چهل کتاب «ابوذر غفاری» از نویسنده مصری «عبدالحمید جودت السحار» با ترجمه علی شریعتی را خواند. به گفته خودش این کتاب او را تحت تاثیر جریانات مبارز علیه رژیم شاه قرار داد.
تواضع را یکی از ویژگیهای شخصیتی شهید حسین همدانی میدانند؛ سال 69 همدانی فرمانده سپاه همدان بود. او بعد از بازگشت آزادگان به ایران در نامهای به محسن رضایی خواستار این شد که با بازگشت فرمانده سابق سپاه همدان، سمت او را تحویل دهد. بعد از شهادت حسین همدانی تصویری از او در مسیر پیادهروی نجف بهکربلا در اربعین سال 93 در شبکههای مجازی منتشر شد. حضور بیمحافظ و بیتشریفات یک سردار در این مسیر مورد توجه کاربران قرار گرفت. شرکت در جلسات درس اخلاق آیتالله آقامجتبی تهرانی از علاقمندیهای او در دوران سکونت در خیابان ایران بود.
@Modafeaneharaam
🚨اولین واکنش سپاه پاسداران به عملیات طوفان الأقصی
حساب توئیتری منتسب به سپاه پاسداران با انتشار تصویری از شهید سلیمانی نوشت:
🚨گر پدر نیست، تفنگ پدری هست هنوز...
#طوفان_الاقصی
#اسرائیل_رفتنی_است
#تحقیر_بزرگ
@Modafeaneharaam
🟤🟠 قابل توجه مامانای نماینده کلاس..
خانم معلما..
آقا معلما..
مربیان پرورشی..🟢🟣
روز دانش آموز نزدیکه ها 🔔
هنوز هیچ فکری نکردین⁉️
مامانا ،معلم ها؛مدیران
زود باشید دیگه ، دیر میشه☺️🎁
هدایای ماندگار و خاص🤩
#پیکسل و #جاسوییچی با #عکس_اختصاصی_دانش_آموز😍
#قابعکس
#خطکشچوبی
#تراشکلبه
#جاقلمی
سفارش به صورت تک و عمده😍
پس معطل چی هستید؟؟!☺️
تا دیر نشده کلیک کنید🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/541131085C4f4334d91f
نگید نگفتی😎
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی
🎊جشن مردمی میدان فلسطین تهران در حمایت از مقاومت اسلامی در فلسطین
#قدس
#حاج_قاسم
@Modafeaneharaam