بازدید اصحاب رسانه از طرح های خط لوله
✍️به گزارش روابط عمومی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، جمعی از اصحاب رسانه به منظور بازدید از طرح های خطوط لوله آبادان/ اراک / ری و نائین /کاشان/ ری امروز (یکشنبه 10 شهریور 98) در شر کت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران (منطقه تهران) حاضر می شوند.
📌 در این بازدید مطبوعاتی مهندس سکاکی ، مجری طرح خط لوله آبادان/ اهواز / اراک /ری، و مهندس میرسلطانی،مجری طرح نائین/ کاشان/ری به سئوالات فنی خبرنگاران از پروژه های مذکور پاسخ خواهند داد.
👈 منتظر خبرهای تکمیلی باشید.
@NIOECco
👈در اين نشست ميرسلطاني، مجري طرح خط لوله بيست اينچ فرآورده هاي نفتي نايين، كاشان، ري و تاسيسات مربوط به آن گفت: اين پروژه يكي از پروژه هاي استراتژيكي است كه در سال 92 استارت آن زده شد و در سال 97 فاز يك آن كه در واقع احداث و راه اندازي خط لوله بود انجام شد.
📌وي با بيان اين كه با اجراي اين طرح توانستيم تنگناهاي موجود در ستاره خليج فارس را حل كنيم گفت: از اين طريق توانستيم بنزين يورو پنج و چهار را به ميزان 30 ميليون ليتر انتقال دهيم. اين خط لوله داراي دو تلمبه خانه در نايين و كاشان و يك ترمينال در ري است؛ اين پروژه هم در فاز اول با 180 بشكه در روز و در فاز دوم با 250 بشكه در روز براي انتقال برنامه ريزي شد.
💶او با اشاره به اعتبار در نظر گرفته براي اين پروژه گفت: سرمايه در نظر گرفته شده 606 ميليارد تومان بوده كه به صورت ارزي و ريالي از محل منابع شركت پالايش و پخش تامين شده است.
@NIOECco
👈میرسلطانی تصريح كرد: با توجه به مشكلات ايجاد شده به دليل تحريم ها و موانع موجود براي تامين منابع ملي تصميم گرفتيم تا به صورت فاز بندي اين پروژه را عملياتي كنيم كه فاز اول آن 4 ماه پيش راه اندازي شد.
📌وي با تاكيد به اين مسئله كه اين پروژه خط لوله 20 اينچ است گفت: 50 هزار تن وزن لوله هاي به كار برده شده در اين پروژه است و بايد گفت اين پروژه اولين پروژه شركت پالايش و پخش است كه از پوشش سخت استفاده كرده است و ويژگي ممتاز آن هماهنگي بيشتر اين لوله ها با محيط زيست است.
✍️مجری طرح خط لوله نایین /کاشان /ری با بيان اين كه استفاده از پوشش سخت علاوه بر مزاياي محيط زيستي موجب افزايش عمر خطوط لوله نيز مي شود تصريح كرد: يكي ديگر از ويژگي هاي ممتاز اين پروژه اين است كه پمپ هاي به كار برده شده در داخل كشور مونتاژ و تست شده است و تقريبا تمام تجهيزات اصلي در داخل كشور توليد شده است؛ البته برخي پشتيباني ها را از خارجي ها دريافت كرده ايم.
📌وي ادامه داد: براي اولين بار توانسته ايم بالاي 80 درصد تجهيزات را در داخل كشور توليد كنيم كه اين مسئله يك افتخار براي برای پالایش و پخش است.
به گفته وي زمان اجراي كار حدود 5 سال طول كشيد كه اين ميزان نسبت به زمان بندي عقب تر بود كه دليل اين تاخير تامین نقدينگي و تاثير تحريم ها بوده است.
@NIOECco
مراسم ایستگاه صلواتی.ppsx
حجم:
969.5K
گزارش تصویری برپایی ایستگاه صلواتی در شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران
@NIOECco