eitaa logo
لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
1.2هزار دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
9.7هزار ویدیو
50 فایل
لشکری از فرشتگان که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند؛ تماشاچی نبودند و قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند ارتباط با ادمین: @sarbazaneaghaa کانال خبری صامدون به این کانال انتقال یافت 👇 https://eitaa.com/samedunkhabar
مشاهده در ایتا
دانلود
آخرین اخبار از فرار زندانیان در سودان 🔺 یک منبع وابسته به پلیس سودان: تعداد افرادی که از زندان کوبر فرار کرده اند به صدها تن می رسند که برخی از آنها محکوم به اعدام بوده‌اند و اکنون در مکانی امن نگهداری می‌شوند.
🔻تحریم‌های جدید غرب علیه ایران 🔹وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد که این کشور به همراه آمریکا و اتحادیه اروپا به بهانه «حقوق بشر»، تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کردند. 🔹«محمد نظر عظیمی» فرمانده سپاه قرارگاه نجف اشرف، «حبیب شهسواری» فرمانده سپاه استان آذربایجان غربی، «محسن کریمی» فرمانده سپاه استان مرکزی، «احمد خادم» فرمانده قرارگاه کربلا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جنوب غرب کشور، در فهرست تحریم قرار گرفتند.
🔴 فرانسه سفارت خود در سودان را بست 🔸 وزارت خارجه فرانسه اعلام کرد که به دلیل عدم امنیت و تنش در سودان سفارت خود را در شهر خارطوم تا اطلاع ثانونی می‌بندد.
برای جنگ با آماده می‌شود؟ نخست وزیر کاشیدا به ژاپن تایمز گفت که قصد دارد هزینه های دفاعی را 50 درصد افزایش دهد و به 315 میلیارد دلار برساند. اتفاقی که در اوکراین افتاد، فردا در شرق آسیا نیز رخ خواهد داد. این احساس بحران ما را بر آن داشته تا به طور جدی از سیاست سنتی خود در قبال روسیه دور شویم.» ✍گویا بعد از انهدام زیرساخت‌های کشور اوکراین، ژاپن دومین قربانی است که باید برای منافع آمریکا با کشورهای چین، روسیه و کره شمالی درگیر شود. ❓کجاست مرحوم مغفور در استخر فرح تا مبلغ بودجه نظامی ژاپن و آلمان را ببیند، تا با حربه تزویر، طرح خلع سلاح موشکی ایران را به رئیس جمهور سابق ایران ندهد!..... چرا که دنیای امروز، دنیای موشک و پهپاد و مذاکره است.
🔻بورس صعودی شد 🔸شاخص کل بورس که در آخرین روز معاملاتی در هفته گذشته روندی نوسانی به خود گرفته بود، در نخستین روز معاملاتی هفته جاری توانست دوباره صعودی شود.
۶۵۰۰ تجاوز در بیمارستان انگلیس. ❇️ نکته و نظر: آن وقت میگن بی حجابی و عریان بودن کم کم برای مردان عادی میشه و چشم و دل شان سیر و به سمت جنس مخالف نمی روند. 🔺خداوند که آفریننده انسان هاست می فرماید اینگونه نیست. ( إِنِّي‌َّ أَعْلَم‌ُ مَا لاَ  تَعْلَمُون‌َ ؛ من چيزى می دانم كه شما نمی دانيد. بقره، ۳۰ ) 🔺همانطور که در سوره احزاب آیه ۵۸ فرمودند: (اى پیامبر، به همسرانت و دخترانت و زنانِ مؤمنان بگو: روسري هاي بلندشان را بر خود فرو افکنند و [به صورتشان] نزدیک کنند، که این پوشش نزدیک‌تر است به اینکه [به پاکى] شناخته شوند تا مورد آزار قرار نگیرند و خدا همواره بسیار آمرزندة مهربان است.) ✍ محمدعلی برزگر، مدرس دانشگاه
🔻شورای امنیت درباره فلسطین نشست برگزار می‌کند 🔹شورای امنیت سازمان ملل فردا سه شنبه جلسه‌ای را به منظور بررسی اوضاع جاری در اراضی اشغالی فلسطین برگزار خواهد کرد. 🔹این جلسه به ریاست سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه برگزار خواهد شد. ریاض مالکی وزیر خارجه تشکیلات خودگردان هم در این جلسه سخنرانی خواهد کرد. 🔹در جریان ماه مبارک رمضان، فلسطین شاهد وقایع متعدد و تشدید جنایات رژیم صهیونیستی بود، اما در آن زمان شورای امنیت و دیگر مجامع بین‌المللی هیچ واکنشی از خود نشان ندادند.
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 علیرضا ، داور برنامه و قدردانی جمعی از مردم از حجت‌الاسلام دکتر خاموشی نماینده ولی‌فقیه و ریاست سازمان اوقاف و امورخیریه به جهت حمایت از برنامه
تو را خطاب می کنم به رغم انتقادها امید پا برهنه ها، امام بی سواد ها تو دست خود نهاده ای به دست های آسمان فدای دست خط تو تمام میر عماد ها تبسم تو می شود دلیل صلح در جهان همین که اخم می کنی رکود اقتصاد ها بگو بمیر مرده ام، ببین که سر سپرده ام به حکم چشم های تو، نه حکم اجتهاد ها نه موسوی نه خاتمی فدای تار موی تو تمام حزب باد ها