eitaa logo
لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
1.2هزار دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
9.7هزار ویدیو
50 فایل
لشکری از فرشتگان که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند؛ تماشاچی نبودند و قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند ارتباط با ادمین: @sarbazaneaghaa کانال خبری صامدون به این کانال انتقال یافت 👇 https://eitaa.com/samedunkhabar
مشاهده در ایتا
دانلود
مدت زمان استعفای مدیران برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس تغییر نکرد 🔹بر اساس مصوبه مجلس مدیرانی که قصد ثبت‌نام در انتخابات مجلس را دارند مانند دوره‌های گذشته ۶ ماه پیش از ثبت‌نام باید استعفا دهند.
رئیسی: رشد و تولید کشور را به مذاکرات گره نخواهیم زد رئیس‌جمهور در افتتاحیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران: 🔹اولین گام برای ایجاد روابط بازرگانی با ایران شناخت توانمندی ایران است. در این دوره تلاش شد دفاتر بازرگانی در کشورهایی که فاقد دفتر بودیم معرفی ظرفیت‌های کشور برای فعالان اقتصادی انجام شود. 🔹دانش در بسیاری از حوزه‌ها در کشور ما بومی شده است. پیشرفت‌های ایران علی رغم تحریم‌های بسیار باعث شگفتی بسیاری از کشورها بوده است. 🔹یکی از مواردی که باید مورد تاکید قرار گیرد جلوگیری از خام فروشی و کار دانش بنیان است. 🔹ما رشد و تولید کشور را به هیچ عنوان به مذاکرات سیاسی گره نخواهیم زد. در اسناد آژانس آمده است که جمهوری اسلامی ایران ۱۵ بار به تعهدات خود عمل کرده است، آنانی که میز مذاکره را ترک کرده است  آمریکایی ها و اروپایی ها بودند.
ابلاغ تسهیلات اشتغال طی ۱۰ روز آینده معاون وزیر کار: 🔹تسهیلات ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی اشتغالزایی سال جاری طی یگ هفته تا ۱۰ روز آینده توسط بانک مرکزی ابلاغ خواهد شد. 🔹اعتبارات اشتغال روستایی سال گذشته ۳ هزار میلیارد تومان بود که پیش‌بینی ما برای امسال حداقل ۸ هزار میلیارد تومان است.
احتمال بازگشت دلار به محدوده زیر ۵۰هزار تومان 🔹دلار بازار آزاد پس از ناکامی در شکست محدوده ۵۵ هزار تومانی، روند نزولی را در پیش گرفت و در معاملات شنبه به کف کانال ۵۳ هزار تومان (دربرخی کانالها به حدود ۵۲ هزارتومان رسید) بازگشت. این روند ممکن است تا کانال ۴۸هزار تومانی تداوم داشنه باشد.
یه محموله ۱۰۳ کیلوگرمی مت‌آمفتامین به ارزش ۷۰ میلیون دلار تو مرز افغانستان و ازبکستان کشف شد، جالبه بدونید قیمت یک گرمش ۳۷ میلیون تومنه!
🔺️تداوم روند نزولی قیمت تتر(دلار) 🔹️ روند نزولی قیمت تتر به تومان در معاملات روز شنبه نیز ادامه یافت و قیمت هرواحد تتر (معادل یک دلار) در این بازار به کف محدود ۵۴ هزار تومان رسید. 🔹️ آمار نشان میدهد قیمت تتر به تومان طی ۴ روز گذشته بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تومان کاهش یافته است و با این وجود همچنان فشار فروش در این بازار قدرتمند است. 🔹️معامله گران در این بازار با استناد به کاهش قیمت اسکناس دلار در بازارهای غیر رسمی ایران، پیش بینی میکنند نرخ برابری تتر به تومان در این بازار نیز به زودی کاهش یابد. 🔹براساس سناریو های ارائه شده، اهداف بعدی دلار محدوده ۵۰ هزار، ۴۸ هزار و ۴۴ هزارتومان خواهد بود.
چرا ترکیه با وجود دشمنی با بشار اسد در مبادلات تجاری با سوریه از ایران جلوتر است؟ جمیله کدیور در روزنامه اطلاعات نوشت: 🔹در حالی‌که سال‌ها ترکیه عامل بی‌ثباتی و جنگ در سوریه بود، امروز سوریه و تجدید رابطه با آن تبدیل به عاملی مهم و تعیین‌کننده در انتخابات آینده ترکیه و رقابت‌های انتخاباتی این کشور شده است. 🔹ایران به‌عنوان کشوری که طی سال‌های قبل همواره از سوریه حمایت و هزینه کرده، نتوانسته از مناسبات تجاری بهره ببرد؛ که امید است با عملیاتی‌شدن تفاهمنامه‌های جدید محقق شود. 🔹براساس آمارهای موجود، حجم کل صادرات ایران به سوریه در سال ۲۰۲۲ حدود ۲۴۳ میلیون دلار و صادرات ترکیه (کشور حامی شورشیان مسلح و ضد دولت اسد) به سوریه ۱۰ برابر صادرات ایران به سوریه و معادل ۲ میلیارد و ۲۳۴ میلیون دلار بوده است. 🔹بیشترین حجم صادرات ایران به سوریه طی دهه گذشته،۳۲۶ میلیون دلار در سال ۲۰۱۷ بوده که در این سال حجم صادرات ترکیه به سوریه، بیش از یک میلیارد و ۷۷۶ میلیون دلار بوده است.
یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بده، یک خانه ۴۰ متری در جنوب تهران بخر! 💬روزنامه دنیای اقتصاد: در محلات جنوبی، متوسط قیمت خرید می‌تواند در برخی از فایل‌‌‌ها بخصوص فایل‌‌‌های ریزتر (آپارتمان‌‌‌های ۴۰ مترمربعی) کمتر نیز باشد و به حول و حوش یک میلیارد و ۶۰۰ تا یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیز برسد.
🔺️علیرضا جعفرپور بروجنی مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس طی دستوری به بانک ملت شعبه نفت ستاره خلیج فارس تقاضا کردن که از حساب شرکت مبلغ ۲ میلیارد ریال به حساب شخصی ایشان پرداخت بشه!
نخست وزیر باکو: افتتاح کریدور زنگزور به محاصره نخجوان پایان خواهد داد و وزن باکو را در منطقه بیشتر خواهد کرد.
🔴‌ از دستاوردهای مهم دولت مردمی، تغییر گفتمان«ما نمی توانیم»به باور «مامیتوانیم» است. 🔹‌ رئیس سازمان فضایی آخرین وضعیت ۱۰ پروژه فضایی کشور در سال جاری را تبیین کرد.ماهواره پارس ۱، ظفر ۲،طلوع ۴ و ...از جمله پروژه های فضایی است که به دست جوانان نخبه در حال اجرا و یا در آستانه پرتاب است. ✍‌ سپهر خلجی
ریزش ۵۰ هزار واحدی شاخص بورس در ۱ ساعت 🔹بازار سهام پس از رالی صعودی که تجربه کرد، در ۱ ساعت ابتدایی امروز، با فشار سنگین عرضه مواجه بود و بیش از ۵۰ هزار واحد از ارتفاع خود را از دست داد. 🔹شاخص کل هم وزن نیز در طول این مدت ۲۰ هزار واحد از ارتفاع خود را از دست داد. 🔹گفتنی است اکثر سهام بازار با فشار عرضه مواجه هستند به طوری که در بازار بورس ۳۳۰ نماد در محدوده منفی و ۴۹ نماد در محدوده مثبت معامله می‌شوند.