eitaa logo
لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
1.2هزار دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
9.7هزار ویدیو
50 فایل
لشکری از فرشتگان که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند؛ تماشاچی نبودند و قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند ارتباط با ادمین: @sarbazaneaghaa کانال خبری صامدون به این کانال انتقال یافت 👇 https://eitaa.com/samedunkhabar
مشاهده در ایتا
دانلود
.: 🔶رهبر انقلاب: ارتش بهمن ۵۷ بنا بود کنار مردم بایستد و ایستاد و انقلابی ماند/ امروز ارتش ما به مراتب از آن روزها انقلابی‌تر و آماده‌تر است 🔹در هنگام حادثه ۱۹ بهمن هیچ روشن نبود که نتیجه چه خواهد شد؛‌ ممکن بود تا یک ماه دیگر دو ماه دیگر قضایا طول بکشد پدر اینها را درمی‌آوردند در آن صورت. این جوانان نیروی هوایی ارتش نمی‌دانستند چه اتفاقی بناست بیفتد؛ خطرپذیری کردند، شجاعت به خرج دادند آمدند. 🔹این نشان داد که ارتش آینده خطرپذیر است و ارتش خطرپذیری کرد انصافاً در طول این سالهای متمادی. اینها نشان دادند که ارتش مشت گره کرده‌ای است در مقابل متجاوز. متجاوز آن روز البته عوامل آمریکا بودند و عوامل حکومت پهلوی بودند بعدها متجاوزین دیگری هم پیدا شدند ارتش در مقابل همه‌ی اینها سینه سپر کرد. 🔹آن تصویری که از آن روز در روزنامه‌ها منتشر شد و همه دیدند در طول این سالهای متمادی آن تصویر را، امام، آنجا، مظهر قدرت، مظهر عزّت، مظهر ایمان تزلزل‌ناپذیر کاملاً پیداست، مثل یک کوه، مثل قله‌ی دماوند این امام است آنجا. 🔹همین انسان بزرگ و با عزّت و با اقتدار نگاهش به این جوانهای متعلق به ارتش دوران پادشاهی است؛ آن نگاه مهربانانه و پدرانه دارد نگاه می‌کند به آن. آن روز هنوز اینها جزو ارتش بودند دیگر، ارتش پهلوی. امام نگاهش به این جوانها نگاه پدرانه است، همراه با عطوفت کامل، همراه با اعتماد کامل. 🔹آن روز یک نفر حتی تصور نکرد که ممکن است که در این جمع کسی باشد که یک سوءِ نیتی داشته باشد نه،‌ اعتماد کامل، اطمینان کامل امام با اینها نگاه کرد از اینها به شکلی سان دید و با اینها حرف زد. خب، این یک الگوی ارتش جدید شد یعنی معلوم شد که ارتش جدید اینجوری تشکیل خواهد شد. 🔹ارتش بنا بود کنار مردم بایستد و ایستاد و انقلابی ماند. یکی از چیزهای مهمی که بنده همیشه روی آن تکیه میکنم انقلابی ماندن است؛ بعضی‌ها انقلابی‌اند ولی انقلابی نمی‌مانند. انقلابی می‌شوند ولی انقلابی نمی‌مانند. ارتش انقلابی ماند. 🔹من به شما عرض کنم من از روز اول در ارتش بودم، اول انقلاب تقریباً از همان روزهای اول انقلاب من در ارتش بودم در بخشهای مختلف ارتش رفت و آمد داشتم با همه ارتباط داشتم. امروز ارتش ما ارتش جمهوری اسلامی به مراتب از آن روزهای اول انقلابی‌تر است، از روزهای هیجان مؤمن‌تر است، معتقدتر است، آماده‌تر است.
اگه سلبریتی های ما در ترکیه بودن!!! ....
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام علیکم و رحمه‌الله اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب کبری..سلام‌الله علیها.. ظهرتان به سلامتی....دلتان به وسعت دریا مملو از ایمان و تقوای الهی ...ان‌شاءالله ببینید خواهران و برادران گرامی وقتیکه مماشات و مصلحت اندیشی از حد و اندازه بگذرد اینچنین شود که در مصلای تهران دختران بی حجاب در حال جولان هستند. و در مکانی همچون مصلای بزرگ تهران که محلی مقدس که در آن نماز سیاسی الهی خوانده میشود . عمل گناه صورت میگیرد . اگر برخورد قانونی و ضربتی با این گناهکاران و معصیت‌کارها نشود . در آینده نه جندان دور در حسینیه‌ها و مساجد‌ها و مراکز دینی و مذهبی هم جولان بزنند و از آن بدتر اینکه بشنوید ....در فلان شهر و فلان محل حجاب از سر زنان محجبه انقلابی و ولایی کشیدند .و در پی همین اعمال گناه‌بار .....مراکز فحشا و شرابخواری و وووو که نمیشود نام‌ببرم ... خواهان و خواستار میشوند .و چنانچه از طرف مسئولین پاسخی داده نشود . آعتشاشات .اغتشاشات .اغتشاشات برپا کنند . این معصیت‌کارها و گناهکارها .....ایرانی همچون ترکیه ...و اسلامی همچون اسلام امریکایی و انگلیسی و ترکیه‌ای میخواهند . قبلا مثلی میزدند ...که از بیخ باطل بود موسی به دین خود ....عیسی به دین خود
خزعلی: به هیچ‌‎وجه سند ۲۰۳۰ در ایران اجرا نمی‌شود 🔹معاون رئیس‌جمهور در امور زنان: من نگفتم سند ۲۰۳۰ اجرایی می‌شود؛ با شیطنت‌هایی خواستند به این شکل منتقل کنند. سند قابلیت حق شرط ندارد و بدون هیچ شرطی گفتیم که آن را اجرا نمی‌کنیم. 🔸اخیرا برخی رسانه‌ها از قول خزعلی گفته بودند که سند ۲۰۳۰ در ایران اجرایی می‌شود.
🔺‏این دختر خندانی که دیروز آزاد شده همان است که گفتند ۱۱۰ روز تحت شکنجه شدید و اعتصاب غذا بوده، سی‌ان‌ان ادعا کرد موهای سرش را تراشیده‌اند و بر اثر تجاوز توان راه رفتن ندارد... ▪️حالا امروز مشخص شد حتی ناخن‌مصنوعی‌هایش هم سالم مانده و یک دروغ دیگر از هزاران دروغ این ماه‌ها بر ملا شد! 💬 علیرضا سلیمانی
🔴 نتیجه گزینش های فرمالیته ابتدای استخدام در آموزش و پرورش! 🔻چنین فردی با چنین افکار فاسدی طبق چه منطقی باید معلم جمهوری اسلامی ایران باشد و نسل آینده را تربیت کند؟! 🔸چگونه می‌توان توقع داشت از زیر دست چنین معلمانی، دانش آموزانی متدیّن‌ و مومن و انقلابی تربیت شوند؟!