14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌اول فروردین خبری نیست
آخر شعبان را دریاب
بیان دلنشین آیت الله جوادی آملی
#ماه_شعبان
•┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈•
❇️ پس لرزه های توافق ایران و عربستان( قسمت سوم)
✅ وزیر امور خارجه عربستان: پادشاهی سعودی از جامعه جهانی میخواهد به تجاوزات رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی پایان دهد.
✅ العربیه نوشت: در آینده از خاک عربستان سعودی برای هیچ عملیات نظامی علیه ایران استفاده نخواهد شد.
✅ محمد بن زاید رئیس دولت امارات در دیدار با شمخانی: آماده رفع سوءتفاهمها با تهران هستیم.
✅ الخلیج آنلاین: پس از عربستان، بحرین آماده از سرگیری روابط با ایران است.
✅ شیخ طحنون بن زاید ال نهیان : ایران برادر ما است وبرادر پشت برادر را خالی نمی کند.
✅ بنزاید: همکاری و دوستی با ایران برای دولت امارات بسیار اهمیت دارد و از جمله اولویتهای ماست.
✅ عربستان رسما اعلام کرد نفت خود را دیگر با دلار مبادله نخواهد کرد و اماده دریافت یوان چین در ازای فروش نفت است.
✅ پس از توافق عربستان و ایران، تقابل میان آمریکا و عربستان علنی شد و سناتورهای امریکایی از دو حزب دمکرات و جمهوری خواه درباره نقض حقوق بشر در عربستان قطعنامه صادر کردند.
✅ وزیر خارجه عربستان سعودی: با ایران بر سر احترام به حاکمیت کشورها، حسن همجواری و حل اختلافات توافق کردیم.
✅ شیخ احمد بن حمد الخلیلی مفتی اعظم عمان در توئیتش: پس از توافق عربستان و ایران، پایههای رژیم اشغالگر به لرزه درآمد.
🔵 نکته و نظر:
با توافق ایران و عربستان، بقیه کشورهای اسلامی در حال رایزنی برای ایجاد روابط سیاسی و دیپلماسی با ایران و در ادامه با دیگر کشورها بین خودشان هستند. توسعه و پیشرفت کشورهای اسلامی، رفع و حل اختلافات ساختگی دشمنان اسلام و مسلمین به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی بستگی به این عقلانیت سیاسی و معادلات بین المللی دارد.
راه رسیدن به این هدف، راهبردی است که رهبر حکیم و فرزانه بیان فرمودند و آن" تشکیل اتحادیه کشورهای اسلامی" است که در این صورت، حل اختلافات احتمالی و رشد و رونق اقتصادی جامعه مسلمانان نه تنها دور از انتظار نیست بلکه شدنی و عملی است.
✍ محمدعلی برزگر، مدرس دانشگاه
🚨 تغییر طرح جلد مجله اکونومیست پرفروش ترین مجله دنیا درباره کودککش بزرگ #نتانیاهو ظرف چهار سال!
سال ۲۰۱۹: بی بی شاه
✔️ سال ۲۰۲۳: آیا نتانیاهو، #اسرائیل را فرو خواهد پاشید؟ (بلند بگین انشاءالله)
✍ قطعا قبل از ۸۰ سالگیشان فروپاشی و #نابودی_اسرائیل را خواهیم دید.
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا بَقِيَّةَالله في اَرْضِه
🔹حکم اعدام برخی از متهمان حمله تروریستی به شاهچراغ صادر شد، حالا خیلی ریز از «کار خودشونه» به «اعدام نکنید» تغییر فاز میدن 😉
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امیرعبداللهیان: تلاشها برای بیاثر کردن و لغو تحریمها در وزارت خارجه ادامه دارد / در آینده نزدیک با وزیر خارجه عربستان دیدار خواهیم کرد
🔹وزیر امور خارجه:در یکی از کشورهای همسایه حجم تبادل تجاری با ایران به ۱۴ میلیارد دلار و در کشور دیگر به ۲۲ میلیارد دلار افزایش یافته است.
🔹روابط کشورهای امارات و کویت با ایران به سطح سفیر ارتقا پیدا کرد. توافق شده هیات های فنی ایران و عربستان از کنسولگری ها و سفارتخانه ها دیدار و مقدمات بازگشایی آنها را فراهم کنند.
⚙ در آذربایجان غربی هم ۸۱ واحد راکد، احیا شد
امسال ۸۱ واحد در استان آذربایجان غربی احیا شد که از این تعداد، ۵۷ واحد صنعتی، ۲۰ واحد معدنی و ۴ واحد کشاورزی بوده است.
بیشتر بخوانید
لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
🔴نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی: به پرتگاه نزدیک میشویم 🔹«گانتس» نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی: از
اينحوري كه اسراييلي ها عليه خودشون قيام كردن من نگرانم از نابودي اسراييل چيزي به ما نرسه :((
🗣Ali Jahangiri 🇮🇷🇵🇸