eitaa logo
لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
1.2هزار دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
9.7هزار ویدیو
50 فایل
لشکری از فرشتگان که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند؛ تماشاچی نبودند و قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند ارتباط با ادمین: @sarbazaneaghaa کانال خبری صامدون به این کانال انتقال یافت 👇 https://eitaa.com/samedunkhabar
مشاهده در ایتا
دانلود
طرح مجلس درباره «نحوه برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها» بهتر از لایحه دولت است/ نظر مجلس اطلاع‌محور بودن تجمعات است محمدحسن آصفری، نائب رئیس دوم کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها: 🔹متاسفانه دولت این لایحه را دیر ارسال کرده است. کمیسیون موضوع قانون‌مند کردن تجمعات و اعتراضات را تصویب کرده و طرح مجلس به مراتب بهتر از لایحه دولت است. 🔹مصوبه کمیسیون به اصل ۲۶ قانون اساسی بسیار نزدیکتر است. دولت به دنبال این بود که مجوزمحور بودن تجمعات را جایگزین اطلاع‌محور بودن آن کند اما موفق نشد و به همین دلیل لایحه آورد و این اقدام قابل قبول نیست. 🔹مجلس بر مصوبه‌ای که در کمیسیون تصویب شده تاکید دارد و نظر ما بیشتر بر اطلاع‌محور بودن تجمعات است.
🔻تشکیل پرونده قضایی برای باران کوثری 🔹در پی حضور بدون حجاب باران کوثری در مراسم تشییع مرحوم حسام محمودی، برای وی پرونده قضایی تشکیل و به مجتمع قضایی ارشاد ارسال شده است. 🔹در روزهای گذشته شاهد کشف حجاب برخی دیگر از بازیگران خانم از جمله افسانه بایگان، فاطمه معتمدآریا، پانته‌آ بهرام و کتایون ریاحی هم بودیم که برای آنها هم پرونده قضایی تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده بود.
تاکنون 250 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی هرگونه دریافت خودرو، خارج از نوبت از خودروسازان را تکذیب کرده اند.
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ امیر احمدی، کارشناس شبکه سلطنت طلب باید به جمهوری اسلامی اعتماد کنیم، آقای خامنه‌ای از هاشمی مدرن‌تر و واقع‌بین‌تر بود، ایشان وطن پرست است
🔻تعرفه‌های آب شرب خانگی تغییر کرد/ افزایش ۷۰ درصدی تعرفه آب برای پرمصرف‌ها سخنگوی صنعت آب: ⬅️تعرفه‌های آب شرب به‌گونه‌ای از ابتدای سال جاری تغییر کرده که برای کم‌مصرف‌ها مشوق مالی و برای پرمصرف‌ها تا ۷۰ درصد افزایش تعرفه اعمال می‌شود. ⬅️تعرفه آب شرب برای مشترکانی که تا نصف الگو مصرف دارند، نسبت به سال گذشته کاهش داشته است‌ که این اقدام مشوقی برای کم‌مصرف‌ها است‌‌. ⬅️برای مشترکانی که از نصف الگو تا الگو مصرف آب دارند، در سال جاری افزایش تعرفه ۱۵ درصدی خواهند داشت. ⬅️برای مشترکانی که بیش از الگو مصرف آب دارند، تا ۷۰ درصد افزایش تعرفه اعمال خواهد شد.
تکذیبیه سازمان تامین اجتماعی در خصوص دریافت خودرو 🔹سازمان تامین اجتماعی شایعه دریافت غیرقانونی خودرو را تکذیب کرد.
خبرهای جدید در مورد کالابرگ و یارانه خانواده‌ها هادی کاشف، مجری طرح کالابرگ الکترونیک، با اعلام واریز یارانه خرداد ماه به حساب سرپرستان خانوار و شارژ اعتبار خرید کالابرگ الکترونیکی، گفت: 🔹یارانه بگیران از امروز می‌توانند از اعتبار یارانه در قالب کالابرگ الکترونیکی اقلام اساسی خود را خرید کنند. 🔹همچنین چنانچه سرپرستان خانوار در ماه گذشته از کالابرگ الکترونیکی استفاده نکرده باشند، رقم کامل یارانه برایشان قابل برداشت است و در صورت استفاده به همان میزان از یارانه خانوار کسر شده و باقی مانده مبلغ به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود./ ایلنا
🔻 ابلاغ دستورالعمل کارمزد تراکنش‌های خرید کارتی ⬅️دستورالعمل کارمزد تراکنش‌های خرید کارتی توسط بانک مرکزی ابلاغ شد. بر این اساس، دارندگان دستگاه‌های کارتخوان از این پس براساس جزئیات اعلام شده کارمزد پرداخت خواهند کرد.
🔺صندوق بازنشستگی بیشترین طلب را از دولت دارد نماینده مردم خمین: 🔹 سازمان تأمین اجتماعی بیشترین طلب را در میان صندوق‌های بازنشستگی دارد. زمانی که طبق قانون برخی از بخش‌ها حق بیمه نمی‌دهند، این معافیت به معنای آن است که دولت باید دست در جیب کند و به میزانی که معافیت داده، باید خودش پرداخت کند اما دولت سهم خودش را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نمی‌کند. 🔹 قرار است از محل واگذاری اموال دولتی، جبران بدهی‌های دولت به سازمان تأمین اجتماعی انجام شود. رقم بدهی دولت به این سازمان قابل توجه است و دولت باید بدهی خود به سازمان تأمین اجتماعی را از محل واگذاری اموال و دارایی‌ها خود پرداخت کند.
✍ عضو هيئت علمی دانشگاه تهران: ◀️ اگر امروز نماینده‌ای که خودروی رانتی خارج نوبت گرفته را از مجلس اخراج و روانه‌ی دادگاه نکردید، انتظار نداشته باشید فردا مردم به قانون مصوب همان مجلس احترام بگذارند.
در سال مهارتورم و رشدتولید در جهت حمایت از شعار سال!!! دولت قیمت زمین در شهرک‌های صنعتی برای تولیدکنندگان را افزایش داد!!! پ‌ن: زمین‌های منابع طبیعی رایگان در اختیار و انحصار دولت است