🔴آزادی و بازگشت ۷ زندانی ایرانی در بصره
روابط عمومی وزارت امور خارجه:
🔹با پیگیری سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در بصره و سفارت کشورمان در عراق و همچنین همکاری و مساعدت مسئولین قضایی کشور عراق، ۷ نفر از اتباع ایرانی که در بصره به اتهامات منتسبه، از چند ماه پیش بازداشت و در زندان به سر میبردند، آزاد شدند و در حال بازگشت به کشورمان هستند.
🔹حمایت کنسولی از اتباع جمهوری اسلامی ایران که در خارج از کشور زندگی میکنند، از وظایف ذاتی وزارت امور خارجه و نمایندگیهای کشورمان است.
پاسخ سردار قاآنی به سوال خبرنگار درباره اوضاع قفقاز و تغییر مرز ها : اوضاع جمهوری باکو تحت رصد است و اتفاق خاصی نمی افتد.
وزارت خارجه ایران: شاخ آمریکا در غرب آسیا توسط ایران شکسته شده است و باید حضور متجاوزانه خود در منطقه پایان دهد
ترامپ: ما ۲ تریلیون دلار در عراق هزینه کردیم اما ایران عراق را به تصرف خود در آورده است
ارمنستان از پیشرفت در مذاکرات صلح با جمهوری آذربایجان خبر داد
🔹وزارت خارجه ارمنستان اعلام کرد که مذاکرات صلح این کشور و جمهوری آذربایجان به میزبانی آمریکا پیشرفتهایی داشته است.
🔹به گزارش اسپوتنیک، وزارت خارجه ارمنستان پنجشنبه شب در بیانیهای گفت که آرارات میزوریان و جیحون بایراموف وزرای خارجه ارمنستان و آذربایجان و تیمهای آنها «در ایجاد تفاهم بر سر برخی مفاد پیشنویس توافقنامه صلح و برقراری مناسبات بیندولتی پیشرفتهایی داشتهاند.»
🔹این بیانیه افزود که اختلافات در برخی زمینه همچنان ادامه دارد./ ایرنا
♦️ترس آمریکا از عبور کشتیهایش از خلیج فارس: بیشتر احتیاط کنید
🔹 اداره دریایی وزارت ترابری آمریکا در بیانیه ای خواستار «احتیاط بیشتر» کشتیها به هنگام عبور از خلیجفارس، تنگه هرمز و دریای عمان تا بیستم اردیبهشت(۱۰ ماه می) شد
🔴این فرد وقیح، خیرِ سرِ نظام استاد #دانشگاه_شریف است و از فعالین اردوگاه اصلاحات
سردار رادان شاید نتواند شماره گاری را پیدا کند اما شمارهی خری مثل شما را چرا!
وقتی با اراجیف و لجن پراکنی و وقاحت همچین استادی برخورد نمی شود، نتیجه اش می شود تربیت همان نسل فحاش و وقیحی که در آشوب های #مهسا_کومله دانشگاه شریف دیدیم!
1.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شهيد فلسطينی حسن کتنانی که در پی اصابت گلوله اشغالگران صهیونیست به پیشانی اش در جنین به شهادت رسید