475.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روحانی سال ۹۵:: اگر برجام نبود ما الان حتی نمیتوانستیم یک بشکه نفت بفروشیم
سوال: الان مگه برجامی اتفاق افتاده که میتونیم روزانه بالای ۱ و نیم میلیون بشکه نفت بفروشیم و به قول وزیر نفت، کل پولش را هم بگیریم؟
سفر رییس جمهور به چین پس از ۲۰ سال،
سوریه بعد از ۱۳ سال،
اندونزی ۱۷ سال،
آمریکای لاتین ۱۲ سال و...
سفر وزیر خارجه سعودی به ایران بعد از ۱۷ سال، رییسجمهور ازبکستان بعد از ۲۰ سال،
رییسجمهور بلاروس بعد از ۱۷ سال و...
حالا زبان دنیا رو کی بلده؟؟
#رئیسی_مچکریم
#دیپلماسی_عزتمندانه
2.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ واقعا فکر میکنی #حجاب حرف آخونداس!
۱. اعراف، ۲۰ و ۲۲ و ۲۶ و ۲۷ (شرمگاه آدم و حوا)
۲. اعراف، ۳۱ تا ۳۳ (حجّ عریان)
۳. احزاب، ۳۲ و ۳۳ (تَبَرُّج)
۴. احزاب، ۵۳ تا ۵۵ (پردهنشینی)
۵. احزاب، ۵۸ تا ۶۱ (آزار زنان)
۶. نور، ۳۰ و ۳۱ (پوشاندن زیبایی)
#قیمت_طلا_ارز | ۲۸خرداد ۱۴۰۲
💰قیمت طلای ۱۸ عیار: ۲.۳۶۹.۶۰۰ تومان
🪙 قیمت سکه طرح جدید: ۲۸.۹۰۰.۰۰۰ تومان
قیمت سکه طرح قدیم: ۲۵.۸۰۰.۰۰۰ تومان
💵 قیمت دلار آزاد: ۴۹.۴۰۰ تومان
قیمت دلار صرافی ملی: ۴۳.۳۵۷ تومان
💴 قیمت یورو آزاد: ۵۴.۳۰۰ تومان
قیمت یورو صرافی ملی: ۴۶.۰۰۴ تومان
1.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آیتالله رئیسی: بانکهای غیرقابل اصلاح را حذف میکنیم
🔹بانکها ۳ دستهاند، یک سالم و خوب، دوم #بانکهایی که دارای مشکل هستند ولی امکان اصلاح و احیا دارند، سوم بانکهای مشکلدار که امکان اصلاح ندارند و اینها از گردونۀ نظام پولی و بانکی #حذف خواهند شد.
💢 وزیر سعودی را
چه کسی به تهران آورد؟
🔹عربستان در مقایسه با آمریکا و انگلیس و اسرائیل، دشمن فرعی است. کاهش تنش با چنین دشمنی، اقتضای مصلحت است.
♦️اولویت راهبردی جمهوری اسلامی، صلح و ثبات منطقهُ حفظ تمامیت ارضی کشور ها و نفی دخالت بیگانگان است. ما قاعده کاهش تنش را -جز با رژیم نا مشروع صهیونیستی- حتی با آمریکا به اجرا گذاشته ایم، هر چند که طرف غربی بدعهدی کرده است.
🔹آنجا که دشمن سر موضع است و دشمنی می کند، ما هم مقابله می کنیم؛ اما هر جا مسیری برای کاهش تنش بگشاید، استقبال می کنیم.
♦️قاعده کلی، همان است که امیر مومنان (ع) به مالک اشتر فرمود: «ولا تدفعنّ صلحا دعاك اليه عدوّك للَّه فيه رضا، فإنّ في الصّلح دعهًْ لجنودك، و راحة من همومك، و أمنا لبلادك.
🔹صلحى را كه رضاى خدا در آن باشد و دشمن پيشنهاد كند، رد مكن، زيرا كه صلح، سبب آرامش سپاهيان تو، و مايه آسودن از ناراحتي ها، و امنيت براى شهرها است».
♦️حضرت در ادامه فرمود: «ولكن الحذر كلّ الحذر من عدوّك بعد صلحه، فإنّ العدوّ ربّما قارب ليتغفّل فخذ بالحزم و اتّهم في ذلك حسن الظّنّ. ولى پس از صلح، سخت از دشمن برحذر باش؛ چه بسا نزدیکی ورزد تا غافلگیر کند. بنابراين، احتیاط و دورانديشى پیشه کن و در اين باره، حسن ظن را متهم کن».
🔹حکومت عربستان در طول چند دهه، مرتکب دشمنی بسیار علیه ملت ما و دیگر کشورهای منطقه شده؛ از تجهیز صدام تا حمایت از گروهک های معاند و تامین بودجه اشغالگری آمریکا در منطقه.
♦️با همه اینها، سر عربستان در بسیاری از تحولات منطقه به سنگ خورد. "گاو شیرده"، پاداشی است که آمریکایی ها به مدعی ابرقدرتی در منطقه دادند. خاطره این تحقیر از حافظه سعودی ها پاک نخواهد شد.
🔹عربستان هزینه های گزافی برای این تبعیت پرداخت، اما طرف شکست خورده تحولات سوریه، عراق، لبنان، یمن و فلسطین بود. در مقابل، ایران و متحدانش طرف پیروز تحولات دو دهه اخیر بوده اند.
♦️آنها دورشان را در منطقه زدند، اما سرانجام فهمیدند که باید با واقعیت اقتدار ایران کنار بیایند. طرف سعودی از طریق واسطه های متعدد (عراق، عمان، قطر، روسیه و چین) خواستار کاهش تنش ها با ایران شد.
💢ادامه دارد💢
👇👇
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آواربرداری دولت رئیسی ادامه دارد ...
حدود دو سال از آغاز فعالیت دولت می گذرد. در این روزها، رسانه های اصلاح طلب تلاش می کنند این سوال را در اذهان مردم و حتی انقلابی ها ایجاد کنند که این دولت چه کاری در حوزه عمرانی انجام داده.
این کلیپ رو بفرست برای اونهایی که ازت سوال می پرسن!
#سواد_رسانه
رسولیbazam-in-rozeha.mp3
زمان:
حجم:
2.32M
⏯ #شور
بازم این روضه ها بوی حرم میده
#شهادت_امام_جواد
👌بسیار دلنشین
🎤حاج #مہدۍرسولے
#لبیکیاخامنہاي