در این فضای مه آلود فتنه از قم خبر دارید؟
سکولار های عمامه به سر در قم علیه رهبری و اقدام ایشان در قضیه ی #بنزین دست بکارند.
احتیاط
#فتنه_۹۸ نزدیک است
"بابــــــــک"
@OfficialTwitTelegram
ادعای کاهش مصرف بنزین در اثر گران کردنش را باور کنیم یا افزایش آلودگی هوا را؟
📌تهران: ۱۴۳👈تعطیل
📌مشهد: ۱۴۰👈تعطیل
📌سرخه (زادگاه روحانی)👈تعطیل
📌آرادان (زادگاه احمدی نژاد)👈تعطیل
📌شوش: ۳۲۵ 👈غیر تعطیل👉
*کیوان ساعدی*
@OfficialTwitTelegram
یک چاقو به دست در خیابان
در بریتانیا: یک تروریست
در آمریکا: یک اهل خاورمیانه و تروریست
در استرالیا: یک تروریست متعصب
در فرانسه: یک مهاجر تروریست و عرب
در آلمان: یک نژاد پرست و تروریست
اما در سوریه: پیکار جو
و در ایران: فعال مدنی
نامیده می شوند...
*دارک بلو*
@OfficialTwitTelegram
سایت خبرآنلاین در خبر مربوط به عدم کاندیداتوری لاریجانی برای مجلس آینده، از او به عنوان " علی آقای فیلسوف" یاد کرد.
میگن افلاطون رفته توی غار مُثُل، در رو روی خودش بسته و داره نعره میکشه. سقراط هم پیغام داده که دیگه جام شوکران اثر نداره، دو بشکه سیانور برام بفرستین!
"فرید ابراهیمی"
@OfficialTwitTelegram
انتظار نداشته باشید که در #ماهشهر نیروهای امنیتی ایران با باتوم و شوکر به جنگ کسانی برن که مسلح به تیربار و انواع سلاح ها بودن
چیزی که در ماهشهر اتفاق افتاد یه جنگ تمام عیار بود با تجزیه طلبان پان عرب مسلح و عناصر داعشی مورد حمایت عربستان .
میخواستند پتروشیمی رو بفرستند رو هوا
"پسر نوح"
@OfficialTwitTelegram
امام هادی (ع) به یکی از اهالی ری فرمودند:
أمّا إنّک لَو زُرتَ قَبرَ عَبدالعَظیم عِندَکم لَکنتَ کمَن زارَ الحُسَینَ بنَ عَلِیِّ(ع)
بدان که اگر مقبره عبدالعظیم در شهر خودتان را زیارت کنى، همچون کسى باشى که حسین بن على(ع) را زیارت کرده باشد.
میلاد حضرت #سید_الکریم مبارک باد.
"حاج حیدر"
@OfficialTwitTelegram
2.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی لاریجانی، رئیس مجلس:
🔻من از زمان اجرا اطلاع داشتم و روز پنجشنبه با آقای رحمانی فضلی درباره مشکلات این امر صحبت کردم و سهشنبه هم در جلسه غیرعلنی مجلس به نمایندگان گفتم.
🔻این پیشنهاد دولت بود و سران قوا فقط در خصوص این تصمیم گرفتند که همه منابعش به مردم برسد.
🔻ابعاد این قضیه هنوز هم روشن نیست و اقناع عمومی حتما لازم بود و باید جبران شود.
"فارس"
@OfficialTwitTelegram
مخالفت دولت با حذف معافیت مالیاتی سلبریتیها!
نوبخت گفته نه تنها نباید این معافیت مالیاتی لغو بشه که حتی ما باید به هنرمندان «یارانه» هم پرداخت کنیم!
یکی از پیشنهادات پیشنویس لایحه اصلاح قوانین مالیاتی که قراره بزودی به مجلس بره، حذف معافیت مالیاتی هنرمندان بود!
چندساعت قبل از این مصاحبه نوبخت، بیانیه جمعی از هنرمندا درباره اتفاقات اخیر بنزینی منتشر میشه که توی اون بدون هیچ اشاره و انتقادی به تصمیم و نحوهی اجرای گرونی #بنزین توسط دولت، صرفاً از چهرهی جوانان جانباخته و مادران داغدار میگن و از خشونت و سرکوب اعتراضات انتقاد میکنن!
یاد مصاحبهم با وزیر ارشاد وقت، پای صندوق رأی انتخابات۹۶ افتادم که در واکنش به دیدار #تتلو و رئیسی گفت: "این یک طنز انتخاباتی بود، ایشان (رئیسی) اگر به هنرمند نیاز داشتند، به من پیغام میدادند من چند نفر را برایشان میفرستادم!"
هنرمندان به مثابه سیاهیلشکر و ابزار انتخاباتی!
یه کارمند یا کارگر با درآمد ماهیانه بالای ۲میلیون و ۷۵۰ موظف به پرداخت مالیاته اما «چیچیبند»های موسیقی پاپ که درآمد سالیانه اونا تا ۱۳۰برابر درآمد یه کارمند تخمین زده میشه یا رامبدجوانی که برای اجرای هرقسمت خندوانه ۳ تا ۵میلیون دستمزد میگرفت، معاف از مالیاتاند!
«شاد باشید!»
میزان معافیتهای مالیاتی ۱۵۰هزارمیلیاردتومان تخمین زده میشه. به معافیتها، فرار مالیاتی(کارتهای بازرگانی، پزشکان، وکلا و...)و همچنین به نتیجه نرسیدن ردیفهای جدید مثل مالیات بر عایدی سرمایه و خانههای خالی رو هم اضافه کنید.
*درآمد دولت از گرونی بنزین: ۳۰ تا۴۰هزار میلیاردتومان
"میلاد گودرزی"
@OfficialTwitTelegram