واقعا پیشگیری از کرونا همین اندازه ساده است.
کرونا قابل پیشگیری و مهار است.
کمک کنید اپیدمی نشه و کنترل بشه.
*علیرضا وهاب زاده*
@OfficialTwitTelegram
حسن روحانی چند روز قبل: دولت در انتخابات لیستی ندارد.
واعظی در پاسخ به روزنامه "همشهری": فهرست انتخاباتی ما برای روز جمعه همان فهرست کارگزاران است و بیش از ۱۵۰ نامزد در سراسر کشور داریم.
#بدون_شرح
*علی قلهکی*
@OfficialTwitTelegram
نگن کرونا اومده ایران: نقشه شماره ۱
بگن کرونا اومده ایران: نقشه شماره ۲
°مجید قربانی🇮🇷°
@OfficialTwitTelegram
مدارس قم شنبه هم تعطیل شد
وزیر آموزش و پرورش:
مدارس قم در روز شنبه تعطیل است و متناسب با تشخیص وزارت بهداشت و ضرورت، کار را استمرار میدهیم.اگر لازم باشد محدودیت یا تعطیلی داشته باشیم آن را میپذیریم حتی اگر نیاز باشد تجهیزاتی را برای ضدعفونی در مدارس قرار می دهیم.
@OfficialTwitTelegram
دیشب خبر پخش بیماری کرونا در سطح گسترده منتشر شد.حالا امروز خبر انتقال بیماری به قزوین، اراک و بابل رسیده است. گستردگی این بیماری به سرعت در حال افزایش کاش مسئولین وزارت بهداشت در یک کنفرانس خبری فوری وضعیت رو اطلاع رسانی میکردند.
"یاسر"
@OfficialTwitTelegram
پیشنهاد وزارت بهداشت درباره محدود کردن رفت و آمد در اماکن زیارتی قم
رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت:
پیشنهاد محدود کردن موقت رفت و آمد به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، مسجد جمکران و سایر اماکن زیارتی و محل تجمع در شهر قم، ارائه شده و امیدواریم که با پیگیری و ابلاغ استانداری قم، این موضوع عملیاتی شود.
توصیه وزارت بهداشت، لغو اردوهای سیاحتی و زیارتی دانشجویی و دانشآموزی و همچنین لغو تمامی سمینارها و همایشها در شهر قم تا اطلاع ثانوی است و این موضوع به اطلاع نهادهای ذیربط رسیده است.
@OfficialTwitTelegram
آیت الله میرباقری:
در این انتخابات،دغدغهی اصلی و اولویتمان این باشد که مناصب کشور،در اختیار مکتب امام قرار گیرد، نه تفکر سازش.
@OfficialTwitTelegram
دقیقا چیزی که از قوه قضائیه انتطار داشتیم، برخورد فراجناحی با دانه درشتها...
@OfficialTwitTelegram
حجت الاسلام ماندگاری:
با الگو گیری از شب های عملیات که جبهه ها غرق درتوسل ودعا بود، ما هم در شب #انتخابات برای سربلندی ایران دعا کنیم
#ایران_سربلند
@OfficialTwitTelegram
اوایل سال شصت بود که یک ویروس خطرناک توی ایران شایع شد
و طی چند ماه، جان بیش از 16000 هزار ایرانی رو گرفت کودک سه ساله و زن و پیر و جوان هم برایش فرقی نمیکرد.
بعد از مدتی وارد عراق شد و میخواست 48 ساعته به تهران برگردد اما نتوانست.
" استیون هاونکوب"
@OfficialTwitTelegram