به نظرم آخرش همه حذف ميشن و فغانی جامو مياره ايران
+Mobin+
@OfficialTwitTelegram
قراره سخنگوی دولت و مدیر روابط عمومی بانک مرکزی تغییر کنن، این یعنی دولت تزویر هنوزم معتقده حرافی بهتر از عمل کردنه!
+Runner 🇮🇷+
@OfficialTwitTelegram
علوی وزیر اطلاعات:دستگیری و زندانی کردن برای برخورد با بدهکاران بانکی وفعالان اقتصادی متخلف اشتباه است؛بزرگوار دوتابعیتی دردولت که اصلا نداریم،با بدهکاران بانکی هم که برخورد نشه،جاسوس های دستگیر شده هم که جاسوس نبودن،میخواهید یک کلاس نقاشی توی وزارت خونه بزنیم کار فرهنگی کنید؟!
*نازنین کمالی*
@OfficialTwitTelegram
و اما اروپا همان امریکاست!!!
شروط رهبری در ابتدای امر بدعهدی اروپاییها در دهه80 را هدف گرفته بود؛ جایی که فرمودند: «اینها در مذاکرات هستهای سال 83 و 84 قول دادند و عمل نکردند، باید ثابت کنند امروز آن بیصداقتی و بدعهدی آن روز را نخواهند داشت
علاوهبر این رهبری برای اروپا این شرط را هم گذاشتند که آنها باید سکوتشان در مقابل نقض عهدهای آمریکا در دو سال اخیر را هم جبران کنند.»
#اروپاآمریکاست
#باید_تضمین_بدهند
+fateme mehraban🇮🇷🇵🇸+
@OfficialTwitTelegram
کاوه رضایی و فرنوش شیخی اصلا شبیه سلبریتیها مراسم ازدواجشان را برگزار نکردند.
به جای اجارهی یک سالن لوکس در تهران، جشن سادهای در کرمانشاه برگزار شد.
#کاوه_رضایی
+شاگرد کوچک 🇵🇸🇮🇷+
@OfficialTwitTelegram
دلسوزانه هشدار می دهم اتفاق ناگواری در حال رخ دادن است. #اروپا بدون اینکه هیچ امتیاز خاصی به #ایران داده باشد ایران را در #برجام و در معرض تحریم های #امریکا نگه داشته، به امید توافقی که اصلا معلوم نیست حاصل شود و اگر شد، اصلا معلوم نیست بتواند تحریمهای امریکا را خنثی کند.
+mahdi mohammadi+
@OfficialTwitTelegram
انگار داری مسابقه تدارکاتی دو تیم برای حضور در جام جهانی رو میبینی، انگار نه انگار یک چهارم جامجهانیه!
+Ashki+
@OfficialTwitTelegram