سناتور پرورش دهنده ابوبکر البغدادیها و داعش هم مرد وخوراک مور وملخها شد، اما بشار اسد هنوز بر سر کار است و با مقاومت تمامیت ارضی خود را حفظ میکند.
بعد برخی مسئولین و حتا اساتید(!) دانشگاه مامعتقد بودند تنها راه برون رفت سوریه ازجنگ و بحران، مذاکره و رفتن اسد است!
#مک_کین
×Hani Hashami - هانی هاشمی 🇮🇷×
@OfficialTwitTelegram
واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در جلسه استیضاح وزیر اقتصاد بین نمایندگان رفته و با آنها صحبت میکنه
کشور من روزی درست میشه که مسئولین به جای پرسه زدن بین نمایندگان برای حفظ یک وزیر، وقت شونو صرف تلاش برای حل مشکلات مردم کنند
×حاج پطروس×
@OfficialTwitTelegram
سردار غیبپرور خطاب به رئیسجمهور: راه را باز كنید شما تنها نیستید، ظرفیت بسیج در اختیار شماست/ بسیج همواره آماده كمك به دولت بوده است
@OfficialTwitTelegram
امروز روز جهانی برابری زنان هست؛ روزی که بخاطر دادنِ «حق رای» به زنان آمریکا در سال ۱۹۲۰ نامگذاری شده. یعنی تا صدسال پیش، زنان توی مهد دموکراسی حق رأی نداشتن.
در حالیکه «اسلام» ۱۴۰۰ سال پیش، از همون ابتدای بیعت با پیامبر، حق رأی زنان رو به رسمیت شناخت.
#برابربامن
»سیده راضیه حسینی«
@OfficialTwitTelegram
به نظر من طرح سوال از حسن آقارو تو خونه موزه ی اکبر آقا برگزار کنن،اینجوری شاعرانه تر هم هست
#سوال_از_رییسجمهور
»Free_man«
@OfficialTwitTelegram
944.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زهرا کریمی ملی پوش کبدی بانوان مدالش را به عموی شهیدش و رهبر انقلاب تقدیم کرد.
@OfficialTwitTelegram
توضیحات سخنگوی دستگاه قضا درباره ی دادگاه #مشایی: در خصوص دادگاه رییس دفتر رییس جمهور اسبق، ابتدا گفتند که دادگاه علنی نباشد در دادگاه حاضر نمی شویم.
تصمیم گرفتیم که دادگاه را علنی برگزار کنیم اما صبح اول وقت فردی مراجعه می کند و می گوید از دو وکیل متهم به نام های حسنی و حیدری وکالت دارم که اعلام کنم این دو نفر از وکالت عزل شدند.
خود متهم هم در نامه ای می نوسید: ریاست محترم دادگاه نظر به برگزاری غیر علنی برگزار شدن دادگاه حضور دو وکیل اقایان حیدری و حسینی در جلسات دادگاه موضوعیت ندارد و انها را از وکالت عزل می کنم .
هر دو وکیل حیدری و حسینی هم #عزل خود را از وکالت #تایید کردند.
@OfficialTwitTelegram