یکی زنگ بزنه 125
گویا با پخش تصاویر جمعیت میلیونی زوار ایرانی اربعین و استقبال عراقی ها
اتش سوزی بزرگی در هرزنامه شرق اتفاق افتاده:)
+میم چه+
@OfficialTwitTelegram
جوری شستشوی مغزی شدن که حتی وقتی از فقر و بی فرهنگی و قتل وتجاوز تو آمریکا و اروپا لینک معتبرم میدیم میان میگن خب تو ایران از اینم بدبختتریم!! لینک دادم که بریتانیا رکورددار اسیدپاشیه، میگه خب اسیدپاشی داریم تا اسید پاشی!!
آره نادون اسیدپاشی اونا باعث شادابی و طراوت پوست میشه :)
+ادم ابن حوا+
@OfficialTwitTelegram
من اطلاعی از مستندات #علیز درباره پول گرفتن محمدجواد اکبرین از سعودیها ندارم.
اما مطمئنم قالتاقی که تا تونست از لباس آخوندی نون خورد اما بعد رنگ عوض کرد و رفت با ابی عکس یادگاری گرفت؛ از ولیعهد سعودی که خیلی باکلاسه، از رئیس قبیله بوشمن پول میگیره که به قبیله زولو فحش بده!
+فرید ابراهیمی+
@OfficialTwitTelegram
عقد آریایی میگیرن ولی بیشتر تشریفات و تجملات عروسیشون، تقلید از غربه. همینقدر متناقض، تو خالی و بیهویت.
+سیده راضیه حسینی+
@OfficialTwitTelegram
کاش دنیا میفهمید اون چیزی که باید آبروی آلسعود رو میبرد قحطی حاصل از جنگ عربستان علیه #یمن هست، که فقط ۴۰۰ هزار کودک دچار سوءتغذیه و در حال مرگ و ۲.۵ میلیون نفر نیازمند درمان بدحال به جا گذاشته!
اما مثل اینکه موضوع خاشقچی بهانه خوبیه برای اینکه حواس مردم دنیا پرت بشه!
+سیدمرتضی+
@OfficialTwitTelegram
آخوندی وزیر راه بالاخره از سمت خود استعفا داد. او استعفایش را نه به خاطر عملکرد نابودگرانه اش در حوزه زیرساختها و مسکن، بلکه عدم تمایل برای کنار گذاشتن سیاستهای لیبرالی حتی در زمان تحریم عنوان کرده است.
آقای لاریجانی! کلاهت را بده بالاتر.
و همچنین آقای ناطق، عمامه مبارک را!
*فرید ابراهیمی*
@OfficialTwitTelegram
اون #سلبریتی_بیسواد ی که واسه اعدام یک تروریست گریبان چاک میداد الان کجای مجلس نشسته؟
#آزادی_مرزبانان
+مهدی شیعه زاده+
@OfficialTwitTelegram