برای چندمین بار از دولت روحانی که این اوضاع نابسامان اقتصادی را برای ملت به ارمغان آورده است تقاضا داریم نترسد و مناظره زنده تلویزیونی درباره #FATF/#CFT برگزار کند.
🔺آقای روحانی!
از گفتگو نترسید.این حق مردم است که بدانند چرا معیشتشان به این روز افتاده و چه خوابی برایشان دارید.
*کیوان ساعدی*
@OfficialTwitTelegram
میدونستین کره شمالی با وجود پیوستن به CFT و پالرمو، از لیست سیاه #FATF خارج نشده؟
و این در حالیه که دولت و عاملان غربیِ در ایران، مدام با شعار خروج ایران از لیست سیاه FATF به دنبال پیوستن به کنوانسیون های CFT و پالرمو هستند!؟
#ترکمنچاه
*گلوریا*
@OfficialTwitTelegram
رضا پهلوی یکماه پیش سقوط هواپیمای ارتش را تسلیت گفت. اما مقابل انفجار اتوبوس سپاه توسط تروریسم وهابی مطلقا ساکت بود. چرا؟ چون مشاوران صهیونیستش در اف دی دی گفتهاند بین ارتش و سپاه فاصله بیانداز؟ یا چون از سعودی پول گرفته و حامی مالی خودش و حامی مالی تروریستهای سیستان یکی است؟
کلمه سیستان و بلوچستان را به علت کمبود حروف در توییت، به سیستان مخفف کردم. امیدوارم باعث سوتفاهم نشود
•علی علیزاده Aliz•
@OfficialTwitTelegram
سیرک ورشو علیرغم تبلیغات گسترده و پشتیبانی رباتهای توییتری بدون بیانیه پایانی شکست خورد و حیواناتِ سیرک راهی کشورشان شدند.
یکی از دلایل شکست، اختلافات جدی سلطنت طلبان و منافقین در مورد اجلاس بود؛ برخی براندازان پیشنهاد ازدواج رضا پهلوی و مریم رجوی رو برای اتحاد بیشتر مطرح کردند!
•حاج حیدر•
@OfficialTwitTelegram
سناتور تیم کاین معاون هیلاری کلینتون در دفاع از برجام گفته بود: برجام دنیا را امنتر کرده است.
دقیقا از اعلان این جمله(یک سال و نیم اخیر) تا الان پنج عملیات تروریستی با بیش از ۸۰ شهید در ایران صورت گرفته.
درواقع برجام دنیا را برای آمریکا امنتر کرده و ایران را ناامنتر .
•وحید یامینپور🇮🇷•
@OfficialTwitTelegram
1.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانواده شهدای حادثه تروریستی زاهدان خطاب به علاءالدین بروجردی: این نتیجه برجام شما بودکه نشستید و در مجلس تصویب کردید
بروجردی:برجام تصمیم نظام بود! شما بیخود فرافکنی نکنید
•بیسیمچی مدیا🎬•
@OfficialTwitTelegram