#اینستاگرام صفحات مرتبط با #سپاه و دفتر رهبر انقلاب را #فیلتر کرد.
توجه بفرمائید: فیلتر و حذف!
آنها در راستای تحمیل ارزشهای خود بر دیگران، فیلتر میکنند. ما در راستای حفظ هویت خود در برابر مهاجمان، هیچ کاری نمیکنیم.
*وحید یامین پور*
@OfficialTwitTelegram
پیغام خصوصی آیت الله وحید خراسانی به رهبر معظم انقلاب از طریق تولیت آستان قدس رضوی:
سلام ما را به آقای خامنه ای برسانید، واقعاً مرد بزرگواری هستن و خیلی دعا میکنم ایشان را.
*صدرآباد*
@OfficialTwitTelegram
3.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دم خروس آذری جهرمی بیرون زد
در حالی که #وزیر_روحانی در محافل و مجامع عمومی سعی می کند خود را انقلابی و پیرو ولی فقیه نشان دهد، برخلاف دستور رهبری ، بر اجرای کامل #سند۲۰۳۰ و تهیه زیرساخت های تحقق آن در وزارت ارتباطات افتخار می کند.
*نازنین کمالی 2*
@OfficialTwitTelegram
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراض شدید رهبر انقلاب به سند 2030
@OfficialTwitTelegram
682.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زمانی که سیل کشور را فرا گرفته و آذری جهرمی به عنوان وزیر معین استان لرستان به جای خرم آباد در سوییس بود در نشست ژنو گفت: مفتخرم اعلام کنم ما در حال اجرای سند ۲۰۳۰ هستیم
اقای جهرمی شما غلط کردی مگه مملکت بی صاحابه که تو نیم وجب بچه مخالف نظر رهبری در اجلاس بین المللی حرفی بزنی
* رِزُنــــــــــانْسْ*
@OfficialTwitTelegram
به بچه اش اجازه ی استفاده از اینستاگرام رو نمیده چون محتویات جنسی داره ولی برا بچه های مردم سند 2030 رو تو وزارتخونه اش پیاده سازی میکنه!
*مجید قربانی🇮🇷*
@OfficialTwitTelegram
فیلترینگ توییتر بخاطر دخالت این شبکه در امور داخلی ما بود (ارجاع به اظهارات هیلری کلینتون که هنوز امریکا عذرخواهی نکرده)، فیلترینگ تلگرام بخاطر عدم همکاری این شبکه در حذف منابع مروج خشونت بود. این موضوع با حذف حسابهای سردارانی سپاه به دلیل موهومی تروریست بودن قابل قیاس نیست.
رفتار اخیر شبکه هایی مثل اینستاگرام، فیسبوک و توییتر در انسداد یا تعلیق حسابهای کاربری نشون میده، این شبکه ها برخلاف القائاتشون، شبکه های جهانی بیطرف نیستن. بلکه آمریکایی و وابسته به سیاستهای دولت آمریکان. بسیاری از اکانتها صرفا به دلیل ضد آمریکایی یا ضد اسراییلی بودن حذف شدن.
*zahrahb*
@OfficialTwitTelegram
رویترز :«رئیسجمهور آمریکا مصوبه کنگره این کشور را که خواستار قطع حمایت نظامی آمریکا از ائتلاف سعودی در جنگ علیه #یمن بود #وتو کرد»
وتوی #ترامپ یعنی چراغ سبز شیطان بزرگ برای ادامه جنایت و کشتار مردم مردم مظلوم و بیپناه یمن توسط #آلسعود خبیث!
*سید محمد حسینی*
@OfficialTwitTelegram
1-فروش اطلاعات محرمانه به دشمن خیانته،ضربه زدن به تولید داخلی از روی منفعت طلبی هم.نمی تونی سفر خارجی و درآمدزایی شخصی با طعم مرگ تولیدکننده ملی داشته باشی و بعد به وضعیت اقتصادی غر بزنی
2-زلزله-برای کمکرسانی فوری از مردم پول گرفت وبعد گفت برای کار فرهنگی پس از بحران نگه می دارم!
*احمد دستاران*
@OfficialTwitTelegram