سایت خبرآنلاین در خبر مربوط به عدم کاندیداتوری لاریجانی برای مجلس آینده، از او به عنوان " علی آقای فیلسوف" یاد کرد.
میگن افلاطون رفته توی غار مُثُل، در رو روی خودش بسته و داره نعره میکشه. سقراط هم پیغام داده که دیگه جام شوکران اثر نداره، دو بشکه سیانور برام بفرستین!
*فرید ابراهیمی*
@OfficialTwitTelegram
سلبریتی ها بدلیل کشته شدگان اعتراضات ایران را سیاه کردند غافل از آنکه خود با تبلیغ دولت بنفش نقش مهمی در اوضاع سخت معیشتی مردم دارند.
#سلبریتی_اجاره_ای
(آقوی ایمنی)
@OfficialTwitTelegram
سلفی بگیران عزیز
باعرض تاسف جایگزین موگرینی اینه
*اخ فی الله*
@OfficialTwitTelegram
علی لاریجانی گفته در انتخابات مجلس شرکت نمیکنم
این بزرگترین خدمت لاریجانی تو این چهل سال به مردم کشورشه
"مرتضی قربانی"
@OfficialTwitTelegram
حالاکه بحث معافیت مالیاتی سلبریتیا و فیلمسازا داغه یه چی بگم بیشتر حرص بخوریم
تو کشورایی مثل انگلیس فیلمسازا فقط در ۲حالت معاف از مالیاتن
-فیلمایی که محصول مشترک با کشورای مدنظر انگلیس باشه
-فیلمایی که درراستای سیاستهای فرهنگی انگلیس باشن!
مالیات به درک، برای فرهنگ چیکار کردیم؟
*آدم*
@OfficialTwitTelegram
کارن همایونفر ۳ تا سیمرغ بلورین جشنواره فجر و ۵ تا تندیس زرین جشن خانه سینما رو داره، اما اگه از فردا بهش کار ندادن، تعجب نکنید!
*محمد کلهر*
@OfficialTwitTelegram
امروز که بحث اخذ مالیات از هنرمندان داغه:
کیا مطالبه گرند؟ حزب الله.
کیا بی تفاوتند؟ اصلاحطلبها.
پس فردا که خواستند بخاطر کسری بودجه، گازوئيل رو گران کنند:
کیا طلبکارند؟ اصلاحطلبها.
کیا فحش میخورند؟ حزب الله.
حامیان دولت کیا بودند؟ اصلاحطلبها.
منتقدان دولت کیا بودند؟ حزب الله.
*محمدجواد محمدزاده*
@OfficialTwitTelegram
در جلسه رسانه ای ها با #کدخدایی دوستی گفت یک نفر بخاطر عکس گرفتن با فلانی رد صلاحیت شده
کدخدایی:منظورت عکس با خاتمی یا موسوی است؟ اگر این عامل رد صلاحیت است که #تابش هر روز خونه خاتمی است و #عارف بیشتر از همه با خاتمی عکس دارد.یکی دیگه گفت اکثر وزرای روحانی با خاتمی عکس دارند.
*عبدلله گنجی*
@OfficialTwitTelegram
یکی شد مهناز افشار که تو سریال ایرانی چادر سرش کرد ولی با پاهای لخت تو شبکه سعودی، به تومان و دلار پول گرفت.یکی شد گلشیفته فراهانی که با برهنه شدن و هرزگی به سمت پول و مشهوریت رفت، یکی هم شد بوقچی انتخاباتی دولت سبز و بنفش برای معافیت مالیاتی!
سلبریتی یا هرزهگرد پولپرست؟؟
*محمدامین*
@OfficialTwitTelegram