امروز که بحث اخذ مالیات از هنرمندان داغه:
کیا مطالبه گرند؟ حزب الله.
کیا بی تفاوتند؟ اصلاحطلبها.
پس فردا که خواستند بخاطر کسری بودجه، گازوئيل رو گران کنند:
کیا طلبکارند؟ اصلاحطلبها.
کیا فحش میخورند؟ حزب الله.
حامیان دولت کیا بودند؟ اصلاحطلبها.
منتقدان دولت کیا بودند؟ حزب الله.
*محمدجواد محمدزاده*
@OfficialTwitTelegram
در جلسه رسانه ای ها با #کدخدایی دوستی گفت یک نفر بخاطر عکس گرفتن با فلانی رد صلاحیت شده
کدخدایی:منظورت عکس با خاتمی یا موسوی است؟ اگر این عامل رد صلاحیت است که #تابش هر روز خونه خاتمی است و #عارف بیشتر از همه با خاتمی عکس دارد.یکی دیگه گفت اکثر وزرای روحانی با خاتمی عکس دارند.
*عبدلله گنجی*
@OfficialTwitTelegram
یکی شد مهناز افشار که تو سریال ایرانی چادر سرش کرد ولی با پاهای لخت تو شبکه سعودی، به تومان و دلار پول گرفت.یکی شد گلشیفته فراهانی که با برهنه شدن و هرزگی به سمت پول و مشهوریت رفت، یکی هم شد بوقچی انتخاباتی دولت سبز و بنفش برای معافیت مالیاتی!
سلبریتی یا هرزهگرد پولپرست؟؟
*محمدامین*
@OfficialTwitTelegram
وقتی امثال بازیگران و خواننده ها از #مالیات معافن ؛ ینی امثال من و شمای کارمند و کارگر باید جورشو بکشیم !
عدالت زیبای اقتصادی 😊
*سارا هوشمندی*
@OfficialTwitTelegram
3.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیهان ملکی، بازیگری که مقداری درک سیاسی داره
فهمیده دولت سؤ نیت داشته از این اقدام
کاش بقیشونم همینقدر درک و شرف داشتن
*سیدعماد*
@OfficialTwitTelegram
بیایم بدبین نباشیم شاید از سلبریتی ها مالیات نمیگیرن که پول بیت المال به پولهای کثیف بازیگرا آلوده نشه!
°مرتضی قربانی °
@OfficialTwitTelegram
گمان نکنم بیشرفتر از هنرمندی که نسبت به معافیت آستان قدس و کمیته امداد و بنیاد مستضعفین از دادن مالیات معترضه و جریان سازی میکنه اما موقعی که نوبت خودش میشه "مشترک مورد نظر دردسترس نمیباشد" پیدا بشه!؟
#سلبریتی_اجاره_ای
#سلبریتی_بیسواد
° #هو_المحبوب °
@OfficialTwitTelegram
دوگانه واقعی این روزها نه «باحجاب-بی حجاب» است نه «ریشو-بی ریش»
دوگانه واقعی همان جنگ فقر و غنایی است که علم آن را خمینی کبیر بلند کرد و امروز یک طرف آن مردمی اند که ماهانه مالیات میدهند وطرف دیگر سلبریتی های مفتخوری که ماهی چند صدملیون درآمد دارند وبا تصمیم دولت مالیات نمیدهند.
"امیرحسین ثابتی"
@OfficialTwitTelegram