1.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شخصِ آقای روحانی در همین جلسه حضور داشته، وقتی که امام خمینی(ره) فرمود:
"خطر بزرگ آن است که #دولت مردمی که در صحنه بودند را ناراضی کند؛ اگر دولت بخواهد مردم را تحت فشار قرار دهد، بداند که فاتحه آن دولت خوانده خواهد شد.
جلب نظر #مردم لازم است؛ پیامبر(ص) به دنبال جلب نظر مردم بود."
"حاج حیدر"
@OfficialTwitTelegram
با همین دستور آقای #نوبخت و با ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم که سلبریتیها و هنرمندان معاف صد در صدی از مالیات هستند، دیروز #گاج و #قلمچی و بقیه کنکورفروشها هم معاف از مالیات شدند. ولی رسانهها تونستن برای شما یه واژه تو یه بند رو بولد کنند و یه مافیای دیگه رو کلا سانسور.به این فکر کنید کارگر و معلم و بازنشستهای که ماهی 2 میلیون حقوق میگیره حقوق نداده باید مالیاتش کسر بشه ولی گاج و قلمچی که فقط سالی 50 صد میلیارد بابت تبلیغات به صدا و سیما میدن یک هزارتومنی مالیات نمیدن. #مافیا که میگن یه همچین چیزی است. سلبریتی و گاج رو کنار هم ببینید.
"وحید اشتری"
@OfficialTwitTelegram
موضوع مالیات بر سیگار نیاز به ملاحظاتی داره
این موضوع در دوران نخستوزیری میرحسین هم پیش اومد و امام به دولت گفتند؛ «سيگارهايی كه طبقه محروم میكشند رو گرون نكنيد اما سيگارهای عيانی را گران كنيد»
طبقه ضعیف با گرون شدن سیگار مجبور به کشیدن سیگارهای مضرتر میشه و آسیب بیشتر میشه
*حاج فیدل🇮🇷*
@OfficialTwitTelegram
ولی ببین چه دولتی ساخته روحانی که سر نخواستنش دعواست!
*علی صدری نیا*
@OfficialTwitTelegram
اینکه خانم پروانه سلحشوری نماینده مجلس مملکت؛ بگه یه شماره ناشناس به من زنگ زد و به اسم خبرنگار آزاد ساعتها باش حرف زده و نمیدونسته کیه! درست مثل این می مونه که یه رئیس جمهوری برگرده بگه از زمان گرون شدن بنزین بی خبر بودم!
همینقدر مسخره،
همینقدر مردم خر فرض کنانه
و همینقدر لوس
*هانی*
@OfficialTwitTelegram
منیژه حکمت به عنوان اولین هنرمند، چراغ مخالفت با "باج دولت" رو روشن کرد...
خانم کارگردان توی نامه مفصلی خطاب به نوبخت نوشته« مثل همه ممالک دنیا مالیاتتان را درست بگیرید و با تدبیر به کار زنید، البته اگر هنوز تدبیری باقی مانده باشد!»
#معافيت_مالياتى_هنرمندان
*فاطمه سادات بکائی*
@OfficialTwitTelegram
تو مراسم تشییع همکارشون که به صداوسیمالگد میزنن،واسه جایزهی جشنوارهی فجرِحکومتی که قبولش ندارن هموتیکهپاره میکنن،یکی درمیون هم که بچهشونوخارج بدنیا میارن،ازجشنا وشوعافاوبیدردیشون نگم،چه گُلی به سرملت ومملکت زدن این جماعت همیشه معترضِ همیشه طلبکارکه ازمالیات هم بایدمعاف بشن؟
°آبان دخت سیفی°
@OfficialTwitTelegram
حب الایران زدید و خود را طرفدار ایران جا زدید امروز در شبکه سعودی بازهم از حب الایران میگویید؟؟یا از زمان انتخابات؟؟ از تکرار کردنهاتون چطور؟ از تویئت های پر از نفاق و دورویی چطور؟؟
راستی از کودکی که به واسطه تویئت شما یتیم شد چطور؟؟
#سلبریتی_اجاره_ای
#بازیگران_آشوب
°Maryam °
@OfficialTwitTelegram
شما اصلاحطلبان ۶سال جز توجیهگری تصمیمات فرودستستیز و فسادساز وزیران ابرمیلیاردر روحانی و دامادهای دزدشان هیچ نکردید. حالا هم با گردش به رادیکالیسم و تهدید به خروج از حاکمیت از پذیرش مسئولیت فرار میکنید.
خیر! شما جادهبازکنهای فقیرستیزی و فقیرکشی حاضرید. نه طلبکاران وضعیت!
°علی علیزاده Aliz°
@OfficialTwitTelegram