معلوم نیست حرف زدن از استیضاح یا عدم کفایت دولت به نفع کسی باشد؛ سقوط دولت یا انتخابات زود هنگام همان آب گلآلودی است که لاشخورها منتظر آن نشستهاند.
اکنون وقت معرکهگیری سیاسی نیست. این دولت استخوان در گلو را باید کمک کرد تا از خرابیهایش آوار برداری کند.
×وحید یامینپور🇮🇷×
@OfficialTwitTelegram
مصدق، ۱۲ اردیبهشت ۱۳۳۰ دولت را با موجودی نقد خزانه داری کل در حدود ۵۲ میلیون ریال تحویل گرفت.
هنگام سقوط دولت در ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، موجودی خزانه ۸۰۰میلیون ریال نقد و ۱۲۰۰ میلیون ریال مطالبات بود که دولت زاهدی تحویل گرفت.
×reza kiani🎗×
@OfficialTwitTelegram
براساس آمار رسمی گمرک:
سال گذشته بیش از ۴ هزار تن آبمیوه از کشورهایی نظیر ایتالیا و اسپانیا و برزیل وارد کشور شده.
مشابه داخلیشو نداریم؟ کم داریم؟
اینا ارز مملکت رو الکی الکی خارج نمیکنه؟
آخه از اون سر دنیا؟!برزیل؟!
×سید مصطفی موسوی نژاد×
@OfficialTwitTelegram
روحانی تو جلسه معرفی یا استیضاح وزیراش وقتی صحبت کرد نایستاد ببینه نماینده ها چی میگن و از مجلس رفت الان هم تو همایش قوه قضاییه صحبتاشو کرد و رفت و نموند ببینه رییس مجلس و قوه قضاییه چی میگن!
اینا نماینده و رییس مجلس و قوه قضاییه ان حالا حساب کنید برا حرفای ما مردم چقد ارزش قائله
*مجید قربانی🇮🇷*
@OfficialTwitTelegram
#ديجيكالا بعد از افشاگري هاي اخير درباره قيمت #موبايل، گوشي هاي خارجي خود را ناموجود اعلام كرد. راه چاره حضور ماموران قضايي در ديجي كالا است.
*احسان تقدسي*
@OfficialTwitTelegram
تو یه دونه از این صفحات آرایشی یکی نوشته بود: میشا جون وسایل ارزونتر معرفی کن، اینا خیلی گرونن نمیتونیم بخریم.
میشا جونم جواب داده بود: عزیزم قیمت عجیب و غریب دلار همه چیو بهم ریخته.
(تاثیرات قیمت دلار بر صنعت آرایشگری)
*zahrahb*
@OfficialTwitTelegram
بانک مرکزی گفته تورم هنوز تک رقمیه! گویا با اینترنت اکسپلورر کار میکنن:/
+نعیمه موحد 🇮🇷+
@OfficialTwitTelegram
این قشنگ خان از مردم خواسته که ارز و طلای خودشون رو وارد اقتصاد کشور کنند!
البته کلامیست معقول و خواستهای است میهن دوستانه!
فقط...!
آقای نوبخت؛ به جای خواهش از مردم، میشه به وظیفه دولت هم عمل کنید یقه خریدار ۶۱ هزار سکه طلا را بگیرید!
+A Man In The Dark 🇮🇷+
@OfficialTwitTelegram
آقای نوبخت! بروید سراغ آن دو نفرها!
محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت درحالی دیروز از مردم خواسته بود که طلا و ارز خود را به بازار تزریق کنند که ۲ نفر ۶۱ هزار قطعه از سکههای پیش فروش را خریدهاند.
کاش معاون محترم رئیس جمهور، یک مقداری هم به دلالهای سکه میتاخت!
+نود اقتصادی+
@OfficialTwitTelegram