eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
9.6هزار ویدیو
134 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴تحلیل فریمن از استراتژی تجزیه‌طلبانه اسرائیل: ایران هدف بعدی است به گزارش مشرق، حسن حمزه فعال رسانه در توئیتر نوشت: چاس فریمن در گفتگو با قاضی اندرو ناپولیتانو در برنامه «Judging Freedom»، به تحلیل احتمالات و انگیزه‌های حمله نظامی اسرائیل به ایران پرداخت. فریمن که سابقه خدمت به عنوان دستیار وزیر دفاع آمریکا و تجربه گسترده‌ای در امور دیپلماسی و تحلیل‌های ژئواستراتژیک دارد، در این مصاحبه دیدگاه‌های خود را درباره تحولات امنیتی منطقه خاورمیانه و استراتژی‌های منطقه‌ای اسرائیل ارائه کرد. احتمال حمله اسرائیل به ایران: تحلیل استراتژیک براساس ارزیابی فریمن، دولت نتانیاهو قصد دارد «در نخستین فرصت ممکن» که احساس آمادگی کامل کند، عملیات نظامی علیه ایران را آغاز نماید. وی استدلال کرد که این اقدام در راستای یک طرح استراتژیک جامع قرار دارد که اسرائیل تاکنون در سایر نقاط منطقه به استثنای یمن، در اجرای آن موفق بوده است. فریمن تأکید کرد که اسرائیل در «سرکوب یا سرنگونی دولت‌ها و جنبش‌های مخالف» در لبنان و سوریه عملکرد قابل‌توجهی از خود نشان داده و اکنون هدف‌گذاری بر ایران را در دستور کار دارد. هدف نهایی اسرائیل طبق این تحلیل، «انجام همان کاری نسبت به ایران است که در قبال سوریه انجام داده» یعنی تصعیف حاکمیت، سرنگونی آن و سپس تقسیم کشور به واحدهای کوچک‌تری که امکان «تفرقه و حکومت» بر آن‌ها فراهم آید. فریمن توضیح داد که این راهبرد بر واقعیت بافت جمعیتی ایران استوار است؛ کشوری که حدود شصت درصد آن را جمعیت فارس و نزدیک به چهل درصد را اعراب، کردها و دیگر اقلیت‌ها تشکیل می‌دهند. به گفته او، بخشی از این گروه‌ها گرایش‌های جدایی‌طلبانه دارند و اسرائیل کوشیده است با همه آن‌ها ارتباط برقرار کرده و از این گرایش‌ها بهره‌برداری کند.
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دشمن آینده‌سازان این مملکت را زد. کسانی را زد که در جهاد تبیین استاد بودند و متاسفانه رسم است که بعد از شهادت سخنان کلیدی به یکباره بازتاب زیادی پیدا می‌کنند. یه حرف کلیدی در سخنان ایشان گفته شد که بارها در این کانال نوشته بودیم. هسته‌ای نباید ارزشش در حد رادیو دارو نشان داده شود. شهید فخری زاده نباید در حد کیت تشخیص کرونا افت داده شود پ.ن: لعنت بر ابر بودجه بگیرانی که عمدا یا سهوا نه تنها تبیین نمی‌کنند، بلکه تبیینشان هم انحرافیست
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽| نذری دادن، دوستی با اهل بیت نیست! 🚨 این کلیپ فقط برای بچه‌های مذهبی،هیئتی و مسلمون هست!
3.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتانیاهو: نیمی از رهبری حوثی‌ها، از بین رفته‌اند. یحیی سنوار، از بین رفته است. نصرالله، از بین رفته است. رژیم اسد، از بین رفته است. نیروهای شبه‌نظامی عراق، خواهند رفت. برترین دانشمندان ایران، آن‌ها هم از بین رفته‌اند.
3.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتانیاهو: نیمی از رهبری حوثی‌ها، از بین رفته‌اند. یحیی سنوار، از بین رفته است. نصرالله، از بین رفته است. رژیم اسد، از بین رفته است. نیروهای شبه‌نظامی عراق، خواهند رفت. برترین دانشمندان ایران، آن‌ها هم از بین رفته‌اند.
🔻نتانیاهو در اقدامی عجیب تو تمام شهر غزه بلندگو کار گذاشته تا سخنرانیش توی سازمان ملل توی سطح شهر به صورت زنده پخش بشه. این سخنرانی ساعت ۱۶:۳۰ امروز شروع شده نتانیاهو به اسیران در غزه: می‌خواهم از این تریبون مستقیماً از طریق بلندگوها با آن گروگان‌ها صحبت کنم. «قهرمانان شجاع ما. این نخست‌وزیر نتانیاهو است که به صورت زنده از سازمان ملل با شما صحبت می‌کند. ما شما را حتی برای یک لحظه فراموش نکرده‌ایم. مردم اسرائیل همراه شما هستند. ما تسلیم نخواهیم شد و تا زمانی که همه شما را به خانه بازگردانیم، آرام نخواهیم گرفت.»
3.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹نمایندگان کشورهای مختلف جهان توی سازمان ملل در اعتراض به حضور نتانیاهو جلسه رو ترک کردن🌟
🔹بگو داریم با دقت گوش میدیم👌
4.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اهای اقایون اهای خانم ها مراقب چشماتون باشید مراقب نگا هاتون باشید خودتون اسیر شیطون نکنید
2.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦻👈میخواهی فقیر نشی به این دو نفر زیاد محبت کن... 🇮🇷🦂🐝🌵🇮🇷
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ازدست نده.بعدش خدارو سجده میکنی
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫رابطه با از زبان یک مرد ۶۸ساله ای کاش در جوانی با قرآن، با اسلام، آشنا می‌شدم ‼️ کاش الان جوان بودم 🇮🇷🇵🇸@Aahdeyaran