eitaa logo
🔴شبانه|مقاومت‌اسلامی‌قدس
241 دنبال‌کننده
74 عکس
48 ویدیو
3 فایل
🚨 کانال شبانه مقاومت اسلامی قدس اخبار تازه و فوری حوزه ایران،عراق،سوریه،لبنان،فلسطین،یمن و... پوشش میدیم بدون تبلیغات👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1216480009Cfffb4c21fc عضویت اجباری 👆👆
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ به گفته شرکت کشتیرانی امبری انگلیس ، یک نفتکش با پرچم پاناما که به مقصد امارات متحده عربی در حرکت بود، تنها در فاصله ۵۱ مایل دریایی از بندر جاسک ایران توقیف شد .
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷روایت فعال رسانه اي جبهه مقاومت خانم علياء الياسر در موزه سراسر نمای حاج قاسم سلیمانی از داخل خودرو حاج قاسم که در آزاد سازی عراق وسوریه از داعش استفاده شد .ایشان از شهید تشکر میکند ودست وانگشتر نمادین وی را میبوسد .
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی که حتی کارشناسان بی‌بی‌سی هم حق را به ایران می‌دهند! تحلیلگران: 🔺آمریکا در مذاکرات مواضع متناقضی دارد و از خودش شفافیت نشان نمی‌دهد؛ آن‌ها اسیر لفاظی‌ شده‌اند! 🔺ایران حتی طبق معاهده ان‌پی‌تی هم می‌تواند تا ۹۰ درصد غنی‌سازی و حتی انفجار هسته‌ای داشته باشد!
⭕️⭕️سباستین گورکا، مدیر مبارزه با تروریسم کاخ سفید: ایران اجازه نخواهد داشت سلاح هسته‌ای داشته باشد و باید برنامه خود را برچیند.
852.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمــریکا یــــاوه گویـــی نکنـــــد برای غنی ســــازی منتظر اجـــازه کسی نیستیم... ((امام خامنه ای))
🔻نشنال اینترست: نیروهای نظامی آمریکا در جریان عملیات هوایی در یمن متحمل شکست های تاکتیکی شرم آور شدند توافق آتش بس ترامپ با یمنی ها یک شکست نظامی ویرانگر برای آمریکاست
⭕️وزارت خارجه عراق: ادعای انتقال پیام از ترامپ به ایران کذب است وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای ادعاها درباره انتقال پیام رئیس‌جمهور آمریکا به ایران از سوی فواد حسین وزیر خارجه این کشور را رد و تاکید کرد: این خبر دروغ و نمونه‌ای از اقدامات غیرحرفه‌ای رسانه‌ها است.
طبق اخبار واصله، حجت‌ الاسلام‌ رضا صمدی که چند روز پیش توسط افراد مسلح ناشناس در ایرانشهر ربوده شده‌ بود، تا ساعاتی دیگر آزاد و به آغوش خانواده باز خواهند گشت.
وزارت خزانه‌ داری آمریکا در راستای اجرای فرمان ترامپ مبنی بر رفع تحریم‌ های سوریه، تصمیم فوری کاهش تحریم‌های اعمال شده بر سوریه را صادر کرد.
5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹تلویزیون رژیم صهیونیستی: خبر خوب این است که ترامپ نمی‌تواند توافقی را به ایرانی‌ها تحمیل کند که به آن‌ها اجازه غنی‌ سازی اورانیوم بدهد. 🔹خبر کمتر خوشایند برای ما این است که ممکن است ما صرفاً نقش چماقی را ایفا کنیم که ترامپ بالای سر ایران نگه داشته، اما او قصد واقعی برای حمله ندارد و خود نیز عملاً همین را بیان می‌کند. 🔹او بارها و بارها در هر مصاحبه و دیداری می‌گوید: اگر من رئیس‌ جمهور بودم و بایدن انتخاب نمی‌شد، حداکثر فشار و استراتژی اقتصادی من برای خفه‌کردن آن‌ها مؤثر بود و در نهایت ۷ اکتبر نیز اتفاق نمی‌افتاد. 🔹اکنون نیز او همان رویکرد را دنبال می‌کند: با تحریم‌ های ثانویه سعی دارد آن‌ها را تحت فشار قرار دهد، میلیاردها دلار از صادرات نفتشان را قطع کند و با تهدید اسرائیل آن‌ها را بترساند. اما به نظر نمی‌رسد که بخواهد وارد درگیری نظامی شود. 🔹از دیدگاه او، زمان به نفعش است. هفته به هفته در خاورمیانه، او می‌خواهد با اماراتی‌ها و سعودی‌ها معامله کند. آخرین چیزی که او می‌خواهد، جنگ است. او در حال حاضر سعی می‌کند زمان بخرد تا فشار بیشتری بر ایران وارد کند و بدون درگیری به خواسته‌ هایش دست یابد.
🔴پرواز جنگنده‌های اسرائیلی در آسمان سوریه 🔹منابع محلی در سوریه اعلام کردند که جنگنده‌هایی که احتمال می‌رود متعلق به ارتش اسرائیل باشند، در ارتفاع بالا بر فراز آسمان سواحل سوریه در حال پرواز هستند. 🔸هم‌زمان، گزارش‌هایی از پرواز جنگنده‌های اسرائیلی در آسمان استان درعا در جنوب سوریه نیز منتشر شده است.
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درگیری مجریان من‌و‌تو! 🔺کفتارهای ورشکسته بهایی‌ها، در آنتن زنده به جان هم افتادند!