3.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️دیدگاه یاسر جبرائیلی در رابطه با یک فرد اصلح برای ریاست جمهوری
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
🔘جو بایدن:ان شاءالله، عید فطر سال بعد را در کاخ سفید جشن میگیریم
▪️جو بایدنرئیسجمهور آمریکاو همسرش جیل در پیامی فرا رسیدن ماه رمضان را به مسلمانان در آمریکا و جهان تبریک گفتند.
➖بایدن در این پیام اعلام کرد که به دلیل همهگیری کرونا، مراسم ماه رمضان امسال کاخ سفید به طور مجازی برگزار میشود. او در عین حال گفت: «انشاءالله مراسم سنتی عید فطر در کاخ سفید را سال دیگر به طور حضوری جشن بگیریم.»
➖این نخستین بار نیست که بایدن «انشاءالله» را به کار میبرد. او مهرماه سال گذشته در نخستین مناظره انتخاباتی با دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا زمانی که میخواست درباره فرار مالیاتی به او طعنه بزند، گفت، انشاءالله کی اسناد مالیاتی خود را منتشر خواهد کرد.
✍خنده دار جایی است که از جانب #تروریستهای آمریکایی به مناسبت برخی ایام چون عید نوروز ،شب یلدا و حتی ایام مذهبی به ما تبریک گفته بشه .......تروریست های آمریکایی بدانند ما دوست و دشمن خود را بهتر میشناسیم.
#سفارت_مجازی_ایالت_متحده
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
3.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پیام پسر قذافی به دولت روحانی: از ما درس عبرت بگیرید
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
🛑 رای ندادن از شما جنگ خیابانی از ما!
🔹 «عبدالله مهتدی» سرکرده گروهک تجزیهطلب و تروریستی کومله در مصاحبه با شبکه وهابی کلمه، با درخواست از همه برای شرکت نکردن در انتخابات امسال، گفت: “خالی گذاشتن صندوق رای در مبارزه ما با جمهوریاسلامی بسیار موثر است. وقتی مردم به انتخابات اقبال نکنند، آنوقت نوبت ماست که در کف خیابان وضعیت را تغییر دهیم و خب تلفات جانی و مالی هم دارد!”
منابع:
https://youtu.be/E30X3SFcrMM
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️چرا رهبری چیزی نمیگه علنا⁉️
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ساخت قطار متروی ملی ایران توسط نخبگان ایرانی👌
خداقوت👏👏👏
#خبر_خوب
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
23.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بازسازی دشمن فرضی
🔻سریال هوملند که توسط شبکه showtime پخش شد در آن رگه هایی از ژانرهای جنایی، درام و رازآلود دیده می شود. این سریال بیشتر هول محور سیاست خارجی آمریکا می چرخد. سه فصل اول این سریال تقریبا داستانی به هم مرتبط را دنبال می کرد. داستان یک کهنه سرباز آمریکایی که پس از سال ها بی اطلاعی ناگهان توسط ارتش آمریکا در عراق پیدا می شود و به کشورش بازگردانده می شود.
🔘بیشتر اتفاقات این سریال در سازمان CIA رخ می دهد و شخصیت های اصلی این فیلم جاسوسان و مدیران این سازمان اطلاعاتی هستند. در فصل سوم این داستان، یک داستان جدید باز می شود که نقطه عطفش مربوط به مسائل ایران است. برای همین تعدادی بازیگر ایرانی و یا شبه ایرانی به سریال اضافه شده اند. معروف ترین این بازیگران برای ما، نازنین بنیادی و پرویز صیاد هستند و سریال سعی دارد تلاش های بخشی از سازمان CIA را نشان دهد که خواهان صورت گرفتن توافقی در رابطه با مسائل هسته ای با ایران هستند.
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه چیز عجیبی که این روزها تو جامعه باهاش مواجهیم بزرگترها هستن. بزرگترهایی که وقتی میشینن پای درددل جوونها کاملا بهشون حق میدن و وقتی جوونها از سختگیریهای بیش از حد یا توقعات خارج از توان خانواده همسرشون میگن، کاملا حق رو میدن به جوونها و بهشون توصیه میکنن یکم بیشتر و دقیقتر با خونوادههاشون حرف بزنن بلکه بتونن اونا رو هم قانع کنن به رعایت انصاف دربارهشون. ولی وقتی خود همین بزرگترهای مهربون، تو جایگاه خانواده عروس یا دوماد قرار میگیرن تو چرخشی 180 درجهای تبدیل میشن به همونایی که توقع بیشازحد دارن و سنگ میندازن سر راه جووناشون!
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab