14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از ژاپنی ها بعید بود😳🇯🇵🤦🏻♂️
@Radar_enghelabe
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با خودم عهد بستم که برای ایران انجامش بدم!
@Radar_enghelabe
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی بابات آیتالکرسی میخونه 😂🇮🇷
@Radar_enghelabe
3.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✖️بحران فنتانیل در آمریکا و اعلام وضعیت اضطراری
مقامات دولتی ایالت اورگان برای رسیدگی به بحران فزاینده ماده مخدر فنتانیل تو شهر پورتلند وضعیت اضطراری ۹۰ روزه اعلام کردند.
طبق گفته اداره بهداشت این شهرستان، مرگ و میر ناشی از مصرف بیش از حد مواد افیونی مصنوعی، عمدتاً فنتانیل، بین سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ در شهرستان Multnomah، جایی که پورتلند در اون قرار داره، ۵۳۳ درصد افزایش یافته⁉️
و به گفته اداره مبارزه با مواد مخدر ایالات متحده، فنتانیل تا ۵۰ برابر قویتر از هروئین و حدود ۱۰۰ برابر قویتر از مورفین است.
@Radar_enghelabe
دیوارنگاره متفاوت میدان انقلاب درباره جنایتهای دیکتاتوری پهلوی
همزمان با دهه فجر، دیوارنگاره میدان انقلاب با طرح متفاوتی درباره شکنجه مردم توسط رژیم پهلوی اکران شد. این طرح با شعار "نشان شکنجه" همراه با مضمون نشانهای افتخار شکنجه مردم برروی سینه دیکتاتوری پهلوی به نمایش در آمد.
@Radar_enghelabe
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ما سوئد زندگی میکنیم
❇️ اگه سر و گوشت بجنبه، زندگیتو به باد میدی، آمار طلاق اینجا از تهرانم بیشتره🔞
@Radar_enghelabe
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ هیچ کشوری در دنیا آزاد مطلق نیست!🤔
🔹صحبتهای اندروتیت (شخصیت مشهور و جنجالی رسانهای آمریکایی- انگلیسی) رو بشنوید ...👌
@Radar_enghelabe
989K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ممد محبی : حضرت عباس متعلق به یه دین خاصی نیست و شیعه و سنی و مسیحی و بودایی هم ازش میتونن حاجت بگیرن.
@Radar_enghelabe
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
️چرا بیبیسی انگلیس، نگران مجالس اهل بیت و مداحی در ایران شده است؟
🔸به مانند تمامی فصول گذشته، همزمان با شروع فصل جدید #حسینیه_معلی ، بیبیسی در یکی از مهمترین بخشهای خبری خود سعی کرد به حسینیه معلی و ذاکران حاضر در آن حمله کند.
🔸اینگونه حملات تلویزیونهای لندنی مسبوق به سابقه بوده و در تمامی فصول گذشته پرمخاطبترین برنامه مذهبی ایران، تلویزیونهای اینترنشنال، بیبیسی و شبکه معدوم «منوتو» گزارشها و برنامههایی برای تمسخر عقاید مذهبی ایرانیان و حمله به این برنامه تدارک دیده بودند.
@Radar_enghelabe
13.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینکه جاسوس سیامک نمازی (رییس شرکتی که سامانه پیامکی برنامه ۹۰ دستش بود) کی بود شاید در فرصت دیگه کامل بازش کردم اما همينقدر بدونید که مایک پمپئو شخصا برای آزادیش توییت میزد.
این گزارش صرفا میگه دنبال براندازی و تغییر در رژیم و تحریم هوشمند بوده اما فعالیت های خاندان نمازی رو اگر دنبال کنی خیلی گسترده تر از این حرفاست به شبکه نفوذ با نام شبکه زیتون در ایران میرسی.
@Radar_enghelabe