بررسی های میدانی نشان می دهد دو کاندیدای جریان انقلابی در ۲۴ استان پیش هستند.
اکنون فرصتی اسثنایی پیش روی ماست.
می توانیم با اندکی تلاش بیشتر کار را در دور اول تمام کنیم یا حداقل هر دو کاندید انقلابی را به دور دوم ببریم.
به نیت شهدا، حداقل به سه نفر از نزدیکان که احتمال داره رای ندهند یا به جبهه انقلاب رای ندهند، تماس بگیریم و انها را راضی کنیم.
فراموش نکنیم در سال ۹۲ روحانی فقط با ۵ رای بیشتر در هر صندوق، رئیس جمهور ایران شد.
@Radar_enghelabe
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رأیتو چند میفروشی؟؟
@Radar_enghelabe
ستاد انتخابات از تمدید زمان رأیگیری تا ساعت ۲۰ در سراسر کشور خبر داد.
عکس: محمدمهدی کارگر
@Radar_enghelabe
4.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارشی که تاکنون از بیت رهبری ندیدهاید...
@Radar_enghelabe
2.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرزیترین نقطهٔ خراسانجنوبی پای کار انتخابات
@Radar_enghelabe
♻️رای دوباره به جمهوری اسلامی
❇️کروبی در فتنه سال ۱۳۸۸، اشتباه بزرگی را مرتکب شد و در بازی سیاست بازانی افتاد که ماه ها قبل از انتخابات، برای بی ثبات سازی ایران با اسم رمز تقلب، با غرب بسته بودند.
❇️آقای کروبی امروز با رای دادن در انتخابات، بخشی از اشتباه خود را جبران کرد. جمهوری اسلامی هم آن قدر نجابت و بزرگواری داشت که اغماض کند و برای او صندوق اخذ رای بفرستد.
❇️رای امروز کروبی، یعنی اذعان به سلامت انتخابات در جمهوری اسلامی. و دروغ بودن ادعایی که میرحسین موسوی و هاشمی و خاتمی علیه نظام مطرح نمودند و حماسه مشارکت گسترده را تبدیل به ضد خود کردند.
✅براستی، چه مجازاتی، در خور دروغ و تهمت بزرگی است که موسوی و خاتمی به نظام بستند و فرصت مشارکت عمومی را تبدیل به فضای معارضه دو قطبی و تهدید امنیت ملی کردند؟!
@Radar_enghelabe
4.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ تو دهنی محکم یک هموطن ایرانی خارجنشین به خبرنگار مزدور شبکه صهیونیستی اینترنشنال؛ جانم فدای رهبر، شماها بدبخت هستین!
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت بر ما تمام شد، ویدیویی که نشان میده هیچ اسمی در برگه رای رهبری قابل مشاهده نیست
@Radar_enghelabe
220.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️تکبر خاتمی بهش اجازه نمیده صف بایسته!!!
@Radar_enghelabe
🔴 نرم افزار SHAREit داره نوتیف انصراف جلیلی میده‼️
داش دیر به عرضت رسوندن😂
@Radar_enghelabe