🌸 #سخن_علماء_بزرگان
✨ حجت الاسلام والمسلمین #مهندسی
🔸رابطه خودمان با #خدا را مقايسه نکنيم. ما ظرفيت محدود داريم، ما تنگ نظر هستيم، ما سعه ي صدر نداريم، حتي #پيامبران و اولياءالله هم با کساني که #گناه مي کردند خوب برخورد مي کردند و رفتارشان با ما فرق ميکرده است.
🔺 فردي خدمت #امام_حسن (ع) آمد و هر چه از دهانش آمد گفت ولي امام گفت: تو غريب هستي ، بيا برويم منزل، خسته اي و غذا نداري، بارت را به من بده يعني دراين برخوردها مهر و محبت نشان مي دادند.
🔹خدا خودش مي گويد: بدي را با نيکي پاسخ بده و بعد خودش اين کار را نمي کند؟ اين کار براي انسانهاي بزرگ است کساني که سعه ي صدر دارند. بنابر اين اين طور نيست که اگر ما غفلتي کرديم و خلافي مرتکب شديم و #توبه کرديم، خدا نبخشد!
✓❧°•°✨°•°❧✓
امام صادق (علیه السلام) :
📛 از نگاه [ناپاک] بپرهیزید که چنین نگاهى تخم شهوت را در دل مىکارد و همین براى فتنهى[و تخریب] صاحب آن دل بس است
📚تحف العقول ص ۳۰۵
@khoderzaii
#کتابخوانی😍
❌عاق والدین به چه معناست😢⁉️
🔹هرکاری که موجب ایذاء و اذیت والدین گردد، به معنای عاق والدین است،
««مگر»» مواردی که تکلیف ، واجب یا حرام باشد و به فرزند، دستور مخالفت را بدهند‼️
💠امام صادق (ع) :
💯««آزردن والدین از گناهان کبیره است،
زیرا خداوند عاق والدین راه گناه کار شقی، شمرده است.😢📌»»
🌱🌿🌵🌱🌱🌿🍀🌸🌺🌼🌻
💠پیغمبراکرم(ص) :
💯«« از آزردن والدین بپرهیزید ،
به درستی که بوی بهشت از هزاران سال راه استشهام میشود، ولی عاق والدین و قاطع رحم آن را نمییابند.😔😢 »»۲
۱_ میزان الحکمة،ج ۱،ص ۷۱۶📚
۲_مستدرک،کتاب نکاح ، باب ۷۵📚
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📚منبع : کتاب در سایهٔ پدر
ص۱۳۲ الی۱۳۵
▫انتشارات نفری
🔗 نویسنده: یدال.. نفری
✅ با انتشار مطالب
حق مطلب رو به جا بیاریم✔🌹
_____________
💌برای خواندن مطالب، بیشتر
#کتابخوانی
را 🔍جستجو کنید‼️
@khoderzaii
▪️فاطمه امشب به سامرّا عزا برپا کند
▪️دیده را یاد امام عسکری دریا کند
▪️ای خوش آن چشمی که امشب با امام عصر خود
▪️خون دل جاری به رخ در مرگ آم مولا کند
🏴 سالروز شهادت جانسوز یازدهمین خورشید آسمان ولایت و امامت حضرت
امام حسن عسکری (ع) را به پیشگاه امام زمان (عج) و همه محبان حضرتش تسلیت می گوییم. 🏴
〰❁🍂❁🥀❁🍂❁〰
http://eitaa.com/joinchat/800784391C7b124b340c
✍️توبه اختیاری، نه توبه اجباری
🔸آن چيزي كه ركن و اساس #توبه را تشكيل ميدهد، #ندامت و #پشيماني از كار بد و تصميم به ترك #گناه است، چيزي كه هست، ندامت و پشيماني از گناه و تصميم به ترك گناه دو نوع است: يك نوع پشيمانيها و تصميمهاي كاذب است كه هر آدم خطا كاري هنگامي كه با كيفر و چوب قانون مواجه ميگردد پشيمان ميشود و آرزو ميكند كه اي كاش آن عمل زشت را نكرده بود تا حالا اين كيفر را نميچشيد.
🔹هر كسي كه كيفر را جلو چشم خود ببيند در آن حال كه كيفر را ميبيند نميتواند تصميم به گناه بگيرد. خود همان شخص گناهكار در حين ارتكاب گناه اگر چشمش به كيفر مي افتاد و آن را حاضر و آماده ميديد، از همان اول مرتكب گناه نميشد. ديدن كيفر در جلو چشم و آنگاه ترك گناه چيزي شبيه به اجبار و اضطرار و به منزله امري خارج از حد اختيار است.
🔸 ترك گناه آنوقت توبه و تصميم و اختيار محسوب ميگردد كه آدمي خود گناه را نقل و حاضر ببيند و كيفر گناه را نسيه و غايب بداند و آنگاه به ملاحظه كيفر آينده و يا به خاطر اجر و ثواب آينده و يا به ملاحظه احساس زشتي و پليدي كه در خود گناه ميكند از ارتكاب آن گناه منصرف گردد . توبه حقيقي يعني انصراف جدي و بازگشت واقعي از گناه به سوي صلاح و ارشاد، و بديهي است كه اگر انصراف، جدي و واقعي باشد و معلول مشاهده كيفر نقد و حاضر نباشد البته خداوند متعال به رحمت واسعه خود آن را ميپذيرد.
📚 #حکمتهاواندرزها ، شهید مطهری (ره)
_____ 🍃
@khoderzaii 💐
22.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️تنها یک روش برای ترک استمنا وجود دارد...
🎓دکتر حسن #عباسی
📛 زِنـــــــ💩ـــای ذهنی😈
🔵 #کلیپ
کانال تخصصی ترک گناه
🆑 @Khoderzaii 🌱