📸 #عکسنوشت
🔰 فلسفه معنویت
🔻 بر وارون تلقی فلاسفه غربی که معنویت آمیخته و ناسره را جایگزین دین می کنند باور صحیح آن است که همه اعمال دینی به تناسب خود برای مکلف اثر وضعی معنوی دارند.
💢 بریده ای از درس خارج #فلسفه_معنویت آیت الله علی اکبر رشاد
🆔 @Rashad_ir
My RecordingZ0000001.mp3
زمان:
حجم:
24.26M
💯🔊 #بشنوید
🔸 صوت سخنرانی آیت الله رشاد در آئین افتتاحیه دفتر انجمن علمی فلسفه اسلامی تهران
📅 دوشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۳
🏢 تهران، حوزه علمیه امام رضا (ع)
#انجمن_فلسفه_اسلامی
🆔 @Rashad_ir
📸 #عکسنوشت
🔰 حکمت و فلسفه سرِ سفره ی مردم!
🔻 مقام معظم رهبری بارها فرموده اند که #حکمت را در حوزه علوم و امور مختلف استمرار بخشیم، این سخن ایشان به این معناست که #حکمت_و_فلسفه را به میدان حیات اجتماعی مردم بیاوریم، بر اساس #حکمت_اسلامی حتی بگوییم سینما و تئاتر چگونه باشد، حکمت ما عقیم نیست بلکه عمیق و زایا است و باید سعی کنیم که این خط را دنبال کنیم، لذا انجمن نیز در همین مسیر فعالیت خواهد کرد.
💢 آیت الله علی اکبر رشاد، آیین افتتاحیه دفتر انجمن علمی فلسفه اسلامی تهران
🆔 @Rashad_ir
📸 #عکسنوشت
🔰 روش استنباط احکام
🔻 هنگامی که شنونده یک شخص عامی است جا ندارد که امام روش استنباط احکام را نیز برای او بیان کند.
💢 بریده ای از درس #خارج_اصول(مقاصد شریعت) آیت الله علی اکبر رشاد
🆔 @Rashad_ir
📸 #عکسنوشت
🔰 امالقرای جهان مقاومت
🔻 ایران امالقرای جهان مقاومت است، همه انقلابها در همه جهان افول کردند و در هیچ جای عالم دیگر نهضتی را نمیبینیم و همه این انقلابها تا پیدایش و وقوع انقلاب اسلامی افول کردند.
💢 آیت الله علی اکبر رشاد، آیین افتتاحیه دفتر انجمن علمی فلسفه اسلامی تهران
#ایران_قوی
🆔 @Rashad_ir
📸 #عکسنوشت
🔰 فلسفه معنویت
🔻 قلب با عناصر کانونی هستی انسان پیوندی استوار دارد.
💢 بریده ای از درس خارج #فلسفه_معنویت آیت الله علی اکبر رشاد
🆔 @Rashad_ir
📸 #عکسنوشت
🔰 مقاصد شریعت اموری حقیقی هستند نه اعتباری
🔻 راه های ظنی -گرچه ظن معتبر شرعی - برای کشف مقاصد شریعت، بسنده و کافی نیستند!
💢 بریده ای از درس خارج #مقاصد_شریعت آیت الله علی اکبر رشاد
🆔 @Rashad_ir
.
بازدید آیت الله رشاد از پژوهشکده فقه و علوم انسانی
در روز چهارشنبه مورخ 30 خرداد 1403 آیت الله علی اکبر رشاد، ریاست پژوهشکده از دفتر پژوهشکده فقه و علوم انسانی بازدید کرد.
در ابتدای این بازدید حجت الاسلام والمسلمین هادی افخمی، مدیریت پژوهشکده، گزارشی از اهم فعالیتهای پژوهشکده از جمله تشکیل سه کلانگروه علمی در دوره تاسیس و راهاندازی (یازده ماه) ارائه داد و گفت: تمام فعالیتهای پژوهشکده مبتنی بر برنامۀ مصوب در شورای راهبری بوده است.
در ادامه، مدیریت پژوهشکده گزارشی از روند برگزاری مصاحبه دستیاران پژوهشی در تهران و قم ارائه داد و گفت: رزومۀ افراد برگزیده برای اظهار نظر نهایی به گروههای علمی پژوهشکده فرستاده خواهد شد.
در پایان این بازدید، آیت الله رشاد از زحمات آقای افخمی و همکاران ایشان تقدیر و تشکر و برای آنان آرزوی موفقیت کرد.
#خبر
🌐 - کانال پژوهشکده فقه و علوم انسانی
@ifhs_ir
.
📸 #عکسنوشت
🔰 مناسبات فقه و مسائل اجتماعی
🔻 مواجهه #فقه با دوران تأسیس حکومت، فرصتی گرانبها برای رشد و پیشرفت #مرزهای_فقه خواهد بود.
💢 بریده ای از درس خارج #فقه_السیاسه آیت الله علی اکبر رشاد
🆔 @Rashad_ir