امام صادق (سلام الله علیه) میفرمایند:
اگر مردم آنقدری که برای نجسی و پاکی وسواس دارند، کمی هم به حق الناس اهمیت میدادند، مشکلاتشان کم میشد.
در حالی که اسلام، طهارت و نجاست را آسان گرفته و مردم بر خود سخت میگیرند؛ اما به حق الناس بسیار اهمیت داده، ولی مردم آن را ساده میگیرند!
[وسائلالشیعه، جلد ۱۶، صفحهٔ ۴۷]
ولادت امام جعفر صادق سلام الله علیه مبارکمون :)♥️🎊
Ronesha | رُنِشا
📣 بهترین مدل یاری امام زمان (عج الله) در عصر غیبت چیه؟ 0:17 🖇اونجایی که امام صادق (سلام الله علیه)
مثلاً امروز با تمام وجود، یه از عیدی از امام صادق (سلام الله علیه) بخوای! میپرسی چی؟ مثلاً این باشه که ایشون، تو رو مثل هشام و حتی بهتر از اون، برای یاری امامِ زمانَهت، حضرت ولیعصر (سلام الله علیه) آماده کنن و تعلیمت بدن!
قشنگ نیس؟ :)
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
از همان ابتدا برایش ثواب می نویسند
🔸️اگر شخص از روز اول که به دبیرستان و دانشگاه میرود این نیت را داشته باشد که چون میبینم این علم مورد نیاز نظام اسلامی است و اگر بخواهیم در مقابل دشمنان، استقلال علمی، نظامی و اقتصادی داشته باشیم، باید این تکنولوژی را داشته باشیم، برایش زحمت کشید و برای رسیدن به آن هدف قدم به قدم پیش رفت، از همان ابتدا تا روز آخر برایش ثواب می نویسند. افزون بر اینکه تا آن تکنولوژی مورد استفاده جامعه اسلامی است، برایش ثواب نوشته می شود. خداوند می فرماید: نَكْتُبُ مَا قَدَّمُوا وَآثَارَهُمْ. (یس،۱۲) در روایات آمده است که مراد از آثار در این آیه، نتایجی است که بعد از مرگ انسان بر عمل او مترتب می شود.
۱۳۹۷/۰۲/۳۰
🗓 به مناسبت آغاز سال تحصیلی
#روزنگار
#معارف_اخلاقی
📱 @mesbahyazdi_ir
انا لله و انا الیه راجعون...❤️🩹
[... مردان حق را سزاوار نیست که سر و سامان اختیار کنند و دل به حیات دنیا خوش دارند آنگاه که حق در زمین مغفول است و جُهّال و فُسّاق و قدارهبندها بر آن حکومت میرانند!]
📚 فتح خون
✍🏻 - سید مرتضیٰ آوینی
شَـهـیـد #سید_حسن_نصرالله
سطحِ شُبهات جوریه که در حدِ تقابل دوتا موضوعِ متفاوت با بسترها و دلایلِ متفاوت داره تنزّل پیدا میکنه. میفرمایند چرا برای کارگرانِ معدن طبس در میدان ولیعصر بنر نزدید ولی برایِ سیدحسن نصرالله زدید؟ میفرمایند چرا برایِ کارگرانِ معدن عزای عمومی اعلام نکردید ولی برای سیدحسن نصرالله اعلام کردید؟
- اولاً وقتی شما بنایِ تقابل رو بذاری رویِ لجبازی؛ طبیعتاً نمیبینی که برایِ کارگرانِ شریف معدن طبس هم در میدان ولیعصر بنر [دیوارنگاره] زده شده بود. دقیقاً در همون محل! اما شما اینو نمیبینی! چرا؟ چون اساسِ این چیزی که مطرح میکنی در حدِ لجاجته. نه دلسوزی.
- دوماً برای کارگرانِ شریف و محترمِ معدن طبس هم عزایِ عمومی اعلام شد؛ سه روز. در خراسان جنوبی! چرا؟ چون این عزیزان متعلّق به خراسانِ جنوبی بودن. چرا برایِ سیدحسن کلِ کشور عزای عمومی شد؟ چون سیدحسن نصرالله متعلق به تمامِ جهان اسلامه. و نه فقط مسلمانها؛ بلکه تظاهرات جهانی در محکومیتِ ترور ایشون رو اگر ببینید متوجه میشید که هر «انسانِ آزادهای» از این ترور خشمگین و ناراحته. و دلیلِ این تظاهراتِ فراگیر هم اینه که «آدمها» متوجهِ تحولاتِ دنیا که حاصلِ وجودِ موجودِ شَرور و متعفّنی بنامِ اسراییله؛ میشن و از شرارتهایِ این موجودِ هار خشمگیناند! که البته این خشم و ناراحتی به «انسانهایِ آزاده» اختصاص داره.
ضمنِ اینکه ذات و اقتضایِ این دو اتفاق متفاوته. کارگرانِ شریفِ معدن در اون حادثهٔ تلخ از دنیا رفتن که مقصرینِ اون ماجرا باید توسطِ مرجع مربوطه رسیدگی و شناسایی بشن؛ اما سیدحسن نصرالله بعنوان یک مُجاهد و مدافعِ مظلوم؛ در «خطِ مقدمِ مبارزه با دشمن» علیهِ «جبههٔ کفر» سالها «جنگید» و «توسطِ جبههٔ کفر» «ترور» شد و به «شهادت» رسید. بعنوانِ «نمادِ سالها مجاهدت علیهِ دشمن صهیونیست»ی که به هیچ موجودی جز خودش اجازهٔ حیات نمیده و جز خونخواری چیزی نمیفهمه.
اگر رویِ کلماتِ داخل گیومه تآمل کنید؛ متوجه تفاوت و اقتضائاتِ دو موضوع میشید.
اونیکه اساساً چیزی نمیدونه که هیچ! باید تلاش کنه که بدونه. اما طرحِ عامدانهٔ این شُبهات از سمتِ اونیکه میدونه؛ صرفاً یه نقاب از جنسِ دلسوزیه، تا اندازهٔ یه استوری هم رذالتِ اسراییل رو محکوم نکنه!
✍🏼 کافه رحیمی
هر بازاری، تلویزیونش روی شبکهی خبره.
مردم دارن تو دل شهر و کف خیابون با هم حرف میزنن و تحلیل میکنن و با هم ارتباط میگیرن. از هر طیفی، اینبار قلبها با همه، دیگه علیه رژیم صهیونیستی بودن، به بسیجی و مذهبی و ظاهر حزب اللهی خلاصه نمیشه...
جای جای شهر، پر از مداحیهای حماسی با صدای بلنده و حیدر حیدر یا صهیون پخش میشه و یه جون به جون مردم اضافه میشه...
هر موشکی که فرود میاد، خوشحالی مردم خصوصاً مردم غزه رو که میبینم، یه لبخند عمیق به پهنا، روی صورتم میشینه :')
شکر برای دیدن همچین صحنههایی در جامعه❤️🔥
شکر برای آگاهی بیش از پیش مردم نسبت به پشتیبانان اسرائیل، یعنی آمریکا.
هماکنون، مراسم پر شووور مردم اهواز که لحظه به لحظه به جمعیت اضافه میشه🔥
این روزا داری چه کتابی میخونی؟
https://daigo.ir/secret/26550851
و چه شبهاتی ذهنتو درگیر کرده؟ چه خودت چه اطرافیانت... (خصوصاً تو مسئله اسرائیل و غزه و ایران...)
https://daigo.ir/secret/26550851
اصلاً روزتو چطور میگذرونی؟ میشه برام کامل برنامهتو بگی؟
https://daigo.ir/secret/26550851
#احتمالاموقت
Ronesha | رُنِشا
این روزا داری چه کتابی میخونی؟ https://daigo.ir/secret/26550851 و چه شبهاتی ذهنتو درگیر کرده؟ چه خ
+ تراپی؟
- نه ممنون، پیامای اعضای رنشا رو میخونم و کیف میکنم که با همچین آدمای خفنی تو یه جمع مجازیم.