7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مثل مالک باشید...
#عند_ربهم_یرزقون
🇵🇸 @Roshangari_ir
هدایت شده از پویششیعه
خاطرات خود از غدیر را بفرستید و هدیه بگیرید
🔺هر ویدیو و عکس و خاطره جالبی که از جشنهای ایام غدیر ثبت کردهاید، برای ما بفرستید و در مسابقه «لقمه میلیونی» شرکت کنید.
🔺چند پیام اولی که در صفحه لقمه میلیونی بیشترین بازدید را ثبت کرده باشند، سکه طلا برنده خواهند شد.
عضویت در صفحه مسابقه لقمه میلیونی:
@mowj_app1
@mowj_app1
پویشهایشیعیرا
دررسانهپویششیعهدنبالکنید👇
@poyesh_shia
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کی تو آمریکا بیشتر پول در میاره؟
🇵🇸 @Roshangari_ir
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازی دوگانه آنکارا در ماجرای غزه
دولت ترکیه ژست مخالفت با صهیونیستها را کنار نمیگذارد همانطور که منافع مادی رابطه با آنها را، رها نمیکند.
🇵🇸 @Roshangari_ir
4.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میشه خاموشیها رو به صفر رسوند؟
🔹کشورهای زیادی هستن که موفق شدن ناترازی انرژی رو در کشورشون کنترل کنن؛ حتی اونایی که وضعیت ناترازیشون خیلی بد بوده.
🇵🇸 @Roshangari_ir
⭕️ غــــزه ویتنــامِ اسرائیـل
🔸چهارشنبه 14 می (24 اردیبهشت) از زمانی که اسرائیل به طور یکجانبه آتشبس را کنار گذاشت یکی از خونینترین روزها در غزه بود. نزدیک به ۱۰۰ نفر کشته شدند. بمبهای سنگرشکن به پناهگاهی در نزدیکی بیمارستان اروپایی در خانیونس فرود آمدند؛ حملهای که ادعا میشود هدفش «محمد سنوار»، رهبر عملی حماس در غزه، بود. مرگ او هنوز تأیید نشده است. مانند ترور «اسماعیل هنیه»، رهبر فقید حماس در تهران، اینبار نیز اسرائیل در حالی یکی از چهرههای کلیدی مذاکره را هدف قرار میداد که وانمود میکرد در حال مذاکره است.
🔸منابع یمن میگویند درست پیش از آنکه اسرائیل حملاتش را در ۱۸ مارس (28 اسفند 1403) از سر بگیرد، رهبری سیاسی حماس در خارج با توافقی از سوی آمریکاییها موافقت کرده بود که در ازای تمدید آتشبس، آزادی تعدادی دیگر از گروگانها را در پیداشت اما این توافق تضمینی برای پایان دادن به جنگ نداشت و بنابراین سنوار این توافق را رد کرد، و در نتیجه، اجرائی نشد.
🔸مأموریت نتانیاهو در غزه یعنی گرسنه نگه داشتن و بمباران هرچه بیشترِ جمعیت ۲.۱ میلیون نفری این منطقه محاصره شده آنقدر آشکار و بیپرده شده است که حتی جامعه بینالمللی، که نامش دیگر برازندهاش نیست، نمیتواند آن را نادیده بگیرد. «تام فلچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، در شورای امنیت گفته است: «برای آنها که کشته شدند و صداهایشان خاموش شد: دیگر چه مدرکی لازم دارید؟ آیا اکنون اقدامی قاطع خواهید کرد برای جلوگیری از نسلکشی و تضمین احترام به حقوق بینالملل بشردوستانه؟». امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه، سیاست اسرائیل در غزه را «شرمآور» خواند. پدرو سانچز، نخستوزیر اسپانیا، در پارلمان این کشور، اسرائیل را یک «دولت نسلکش» نامید و تأکید کرد که مادرید با چنین دولتی «دادوستدی ندارد».
🔸اما نه «محمد بن سلمان»، ولیعهد و حاکم عملی عربستانسعودی، نه «محمد بن زاید»، حاکم امارات، و نه شیخ «تمیم بن حمد آل ثانی»، امیر قطر، حتی یک کلمه علنی در محکومیت رفتار اسرائیل در غزه خطاب به ترامپ بر زبان نیاوردند. این نمایش مضحک در خلیجفارس، خیانتی بزرگ به فلسطینیها بود.
🔸در طول هشت سال، آمریکا بیش از 5 میلیون تُن بمب بر سر ویتنام ریخت، و آن کشور را به بمبارانشدهترین نقطه روی زمین بدل کرد. اما تا ژانویه امسال (دی 1403)، اسرائیل دستکم ۱۰۰ هزار تُن بمب بر غزه فرو ریخته است. به بیان دیگر، آمریکا در جنگ ویتنام حدود ۱۵ تُن مواد منفجره به ازای هر کیلومتر مربع استفاده کرد، در حالی که اسرائیل تاکنون حدود ۲۷۵ تُن به ازای هر کیلومتر مربع از غزه بمب ریخته است؛ یعنی رقمی ۱۸ برابر بیشتر.
🇵🇸 @Roshangari_ir
⭕️ ۳۸۰ نویسنده انگلیسی و ایرلندی خواستار پایان نسلکشی در غزه شدند
🔸به گزارش روزنامه گاردین، ۳۸۰ نویسنده برجسته از انگلیس و ایرلند با امضای نامهای سرگشاده خواستار پایان فوری تهاجم صهیونیستها علیه غزه شدهاند. این نویسندگان، که از چهرههای شناخته شده دنیای ادبیات بهشمار میروند، در این نامه، آنچه در نوار غزه در جریان است را «نسلکشی آشکار» توصیف کردهاند.
🔸امضاکنندگان این نامه با تأکید بر لزوم توقف فوری حملات، نسبت به وضعیت انسانی در غزه هشدار داده و از جامعه جهانی خواستهاند که برای توقف خشونتها وارد عمل شود.
🔸این اقدام جمعی نویسندگان در ادامه موج فزاینده اعتراضات جهانی علیه تداوم جنگ در غزه و پیامدهای فاجعهبار آن برای غیرنظامیان صورت گرفته است.
🇵🇸 @Roshangari_ir
⭕️ تابستان سخت در انتظار اوکراین واشنگتنپست: روسیه آماده حملهای بزرگ میشود
🔸واشنگتنپست در گزارشی با اشاره به تابستان سختی که در انتظار اوکراین است نوشته، روسیه خود را برای انجام یک حمله بزرگ در تابستان برای تصاحب دونتسک آماده میکند.
🔸روزنامه واشنگتنپست در این زمینه نوشته است: مقامها و تحلیلگران نظامی اوکراین هشدار میدهند که انتظار میرود روسیه در تابستان امسال حمله بزرگی را علیه منطقه دونتسک در شرق اوکراین انجام دهد. روسیه از آغاز جنگ برای تصرف این منطقه تلاش کرده است.
🔸براساس این گزارش تحلیلگران گفتهاند که به نظر میرسد ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه اطمینان دارد که میتواند با استفاده از قوای نظامی در این جنگ پیروز شود، هرچند که تحریمها و تلفات سنگین ممکن است باعث کند شدن روند جنگ شده باشد. تابستان امسال میتواند آخرین فرصت روسیه برای اعمال فشار بیشتر باشد. به نوشته واشنگتنپست، کنترل دونتسک اولویت پوتین از ابتدای جنگ در سال ۲۰۲۲ بوده است.
🇵🇸 @Roshangari_ir
نشریه کنگره آمریکا:
⭕️ ترامپ نباید اشتباه صدام را درباره ایران تکرار کند
🔸وبگاه نزدیک به کنگره آمریکا (هیل)، گزارش کرد که مردم ایران نشان دادهاند در برابر تهدیدات خارجی، اتحاد و انسجام بیشتری دارند.
🔸در پی انفجار مهیب در بندر شهید رجایی بندرعباس که به فوت ۵۷ نفر و زخمی شدن بیش از ۱۲۰۰ نفر انجامید، یک تحلیلگر در پایگاه خبری هیل با انتشار مقالهای هشدار داد که سیاستگذاران آمریکایی نباید مقاومت مردم ایران در برابر تهدیدات خارجی را دستکم بگیرند.
🔸این تحلیل با اشاره به وحدت و همبستگی گسترده مردم ایران پس از انفجار، آن را شاهدی بر تمایل ملی برای حفظ انسجام در بحران توصیف کرده است. به گفته نویسنده، همانطور که صدام در سال ۱۹۸۰ تصور کرد ایران پس از انقلاب ضعیف و شکننده است، برخی در آمریکا امروز هم همین اشتباه را تکرار میکنند.
🔸بر اساس گزارش هیل، در دل این فاجعه، واکنش مردم ایران پیام مهمی برای سیاستگذاران آمریکایی دارد: ظرفیت همبستگی و اتحاد ایرانیان در بحران را نباید، همانند اشتباه صدام حسین در دهههای گذشته، دستکم گرفت. جشنواره موسیقی که به مراسم سوگواری ملی بدل شد.
🔸نشریه وابسته به کنگره آمریکا خاطرنشان کرد: اما همبستگی پس از انفجار نشان میدهد که حتی در اوج انتقادها، ایرانیان در برابر تهدیدات خارجی یا فجایع ملی، انسجام خود را حفظ میکنند. این همان پدیدهای است که در علوم سیاسی به عنوان «همگرایی ملی در بحران» شناخته میشود؛ وقتی مردم حتی با وجود اختلافات، در برابر تهدید خارجی در کنار دولت خود میایستند.
🔸بر اساس گزارش این رسانه آمریکایی، اشتباه در تحلیل انسجام ملی ایران میتواند پیامدهای استراتژیک سنگینی داشته باشد. ایران امروز دیگر کشور منزوی دهه ۱۹۸۰ نیست. این کشور دارای ارتشی پیشرفتهتر، برنامه موشکی قدرتمند و شبکهای از متحدان در خاورمیانه است. هرگونه مداخله نظامی ممکن است جرقه جنگی منطقهای را بزند و منافع آمریکا را به خطر بیندازد.
🇵🇸 @Roshangari_ir
⭕️ حالا که پالرمو تصویب شده حامیان باید بهبود روابط بانکی را ثابت کنند
🔸اظهارات حامیان الحاق ایران به کنوانسیونهای پالرمو و CFT، غیرکارشناسی و توأم با بیدقتی است.
🔸در اینباره، مسعود براتی کارشناس حوزه تحریمها و FATF در روزنامه عصر ایرانیان نوشت:
🔻مجمع تشخیص مصلحت نظام در سومین دور بررسی، لایحه عضویت در معاهده پالرمو (معاهده مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی)، عضویت ایران را به مصلحت نظام تشخیص داد. اکنون نیز مجمع، بررسی لایحه پیوستن به معاهده مقابله با تأمین مالی تروریسم CFT را در دستورکار دارد. این لوایح در پاییز سال ۱۳۹۶ در دولت دوم روحانی به مجلس ارسال شد و پس از طی فرآیندی پرچالش و حل نشدن ایرادات هیئت عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام و شورای نگهبان، در سال ۱۳۹۷ به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع شد. مجمع تشخیص از آن زمان درگیر این لایحه بود و در دو مرتبه قبل نتوانست مصلحت را تأیید کند و در نهایت در دور سوم، تصویب کرد و امروز هم به بررسی لایحه عضویت در CFT میپردازد. موافقان تصویب، حرفهای زیادی درباره اهمیت تصویب بیان کردند. بیشتر حرفها غیردقیق و غیرکارشناسی بود.
🔸در اینباره اظهارنظر وزیر وقت اقتصاد آقای همتی کافی است: «عادیسازی پرونده ایران در FATF یعنی: رفع محدودیت پولی و مالی ۲۰۰ کشورعلیه کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی». ما به عنوان منتقدان بارها بیان کردیم که مشکلات روابط بانکی به محدودیتهای FATF ارتباطی ندارد. بلکه به دلیل اعمال تحریمهای ثانویه آمریکا است.
🔸حال که این معاهده تصویب شده، موافقان باید در مقام پاسخگویی درباره اثرات تصویب بر بهبود روابط بانکی باشند. آنها به مردم چنین وعدههایی دادند و لذا ضروری است مردم را در جریان بهبود روابط بانکی قرار دهند. حل مشکلات بانکی ایرانیان مقیم خارج اشاره شد که یکی از ادلههای موافقان و مدافعان FATF حل مشکلات بانکی ایرانیان مقیم خارج است. حتی شنیده شده در جلسات مجمع هم روی این موضوع تکیه زیاد شده است.
🔸یکی از حرفهای تقریباً خندهدار که البته نهادی رسمی پیگیرکننده پرونده FATF در کشور آن را تأیید و به صورت رسمی منتشر کرد، این گزاره بود که با تصویب پالرمو و حل مشکل FATF سالانه ۲۰ میلیارد دلار به نفع کشور خواهد شد. این حرف بر این اساس مطرح شده بود که مشکلات روابط بانکی حل میشود و دیگر نیازی به شبکه تراستی نیست و لذا ۲۰ میلیارد دلار ضرر نخواهد بود. این حرف شبیه همان حرفهای زمان تصویب برجام است.
🔸رئیس مرکز دولتی حامی الحاق، دو سه روز پس از تصویب پالرمو در واکنش به یک رسانه گفت که تصویب معاهدات لازم است اما کافی نیست! این همان حرفی است که منتقدان میزدند. تصویب این دو معاهده حتی اگر مورد قبول FATF قرار گیرد، تنها دو مورد از ۲۶ مورد باقیمانده برنامه اقدام است. ایران تاکنون تنها ۱۵ مورد قبولی گرفته و معلوم نیست وضعیت آن ۲۴ مورد چیست؟ FATF درباره آنها نمره تأیید نداده است.
✍ کیهان
🇵🇸 @Roshangari_ir
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایران از برگ برندهاش مقابل آمریکا رونمایی میکند؟
🇵🇸 @Roshangari_ir