هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ #اطلاع_رسانی | صد و سومین جلسه حکمت سیاسی اسلام در قرآن
🔹 برجام؛ موزه عبرت
با سخنرانی:
💠 دکتر سعید جلیلی
🔸 نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی
با ارائه:
💠 دکتر امیرحسین ثابتی
🔸نماینده مجلس شورای اسلامی
🔹با موضوع برجام خوانی
🕕 سهشنبه، ۲۴ تیرماه؛ ساعت ۱۸:۰۰
📍حوزه هنری انقلاب اسلامی؛ تالار سوره
‼️با توجه به تغییرات صورت گرفته، به زمان و محل برگزاری جلسه توجه فرمایید.
🌐 پخش زنده از طریق لینکهای زیر:
🔗 https://www.aparat.com/drjalily/live
🔗 https://rubika.ir/saeedjalily
✅️ @saeedjalily
هدایت شده از کانال هواداران امیرحسین ثابتی
1.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمد جواد محمدزاده با انتشار این فیلم در صفحه توییتر خود نوشت:
اینها سخنان امیرحسین ثابتی در رأی اعتماد به عباس عراقچی است. تابستان ۱۴۰۳.
زمانیکه اصلاحطلبان سرمستِ پیروزی و اصولگرایان سرمستِ وفاق بودند ثابتی این روزها و مکانیسم ماشه را میدید.
چون بر خلاف اغلب مسؤولان کشور متن برجام را خوانده بود. حالا میفهمید چرا به او فحش میدهند؟
🔸️کانال هواداران امیرحسین ثابتی
🆔️ @sabety_fans
امیرحسین ثابتی
همانطور که از قبل وعده داده بودم، به جای آنکه در دفترم بنشینم تا مردم سراغ من بیایند، وظیفه خودم مید
در دوازدهمین حضور میدانی در بین مردم حوزه انتخابیه؛ همراه با علی خضریان نماینده تهران و شهردار منطقه ۵ در جمع مردم این منطقه حاضر خواهم شد.
چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴
بعد از نماز مغرب و عشا
شهرک اکباتان. فاز ۲. مسجد امام خمینی (ره)
🔻برنامه حضور در سایر مناطق نیز از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد
@Sabety_ir ✅
عصر سه شنبه (۲۴ تیر) در سلسله جلسات هفتگی دکتر جلیلی در حوزه هنری حاضر شدم و به مناسبت دهمین سالگرد برجام، دقایقی درباره این توافق شبه استعماری صحبت کردم.
ابتدا توضیح دادم که علاوه بر متن و ظاهر برجام، باید به باطن و فرامتن آن نیز توجه داشت چون اگر ندانیم که اصلا هدف دولت روحانی از این توافق چه بود؟ در تحلیل بقیه مسائل دچار خطا میشویم.
سپس با مستندات مختلف توضیح دادم که برخلاف دروغی که روحانی و ظریف درباره لغو تحریم ها میگفتند، هدف اصلی آنها لغو تحریم نبود بلکه عادی سازی رابطه ایران و امریکا بود ولو به قیمت عبور از توانمندی های هسته ای و باقی ماندن تحریم ها. اما بعد از این توافق سخاوتمندانه نیز به نتیجه نرسیدند و نهایتا با وجود این همه عقب نشینی و شروع دور جدید مذاکرات با امریکا در دولت پزشکیان با همان تیم مذاکره کننده برجام، این بار امریکا با هماهنگی اسرائیل به ایران حمله کرد.
سپس ده مورد از عجیب ترین بخش های متن برجام را مرور کردم و توضیح دادم که بخشی از این موارد در تاریخ روابط بین الملل بی سابقه است و امروز عوامل این توافق قجری باید پاسخگو باشند.
همچنین تاکید کردم که اگر به گفته هواداران برجام با فعال شدن مکانیسم ماشه، همه چیز به دوران جلیلی بر میگردد، پس پذیرفته اند که برجام باعث لغو تحریم ها نشده و آیا توانمندی های هسته ای ما نیز به سال ۹۲ بر میگردد؟ آیا دانشمندان ترور شده نیز زنده میشوند؟ آیا دلار هم به قیمت ۳ هزار تومان برمیگردد؟ این سوالات منفی است...
در پایان نیز دو کتاب برای مطالعه بیشتر معرفی کردم (اینجا و اینجا)
♦️دانلود صوت کامل
♦️مشاهده فیلم کامل
@Sabety_ir ✅
4_6033084751886162223.mp3
زمان:
حجم:
32.39M
صوت کامل سخنان امیرحسین ثابتی به مناسبت دهمین سالگرد توافق شبه استعماری برجام در حوزه هنری
۲۴ تیر ۱۴۰۴
جهت مشاهده فیلم نیز از اینجا اقدام کنید.
@Sabety_ir ✅
گزارش صد و پنجمین و صد و ششمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (۲۶ و ۲۷ خرداد ۱۴۰۴)
دوشنبه ۲۶ خرداد؛
چهار روز پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران، جلسه علنی مجلس برای رای اعتماد به گزینه دولت برای وزارت اقتصاد برگزار شد.
در حالی که در روزهای گذشته اسراییل نقاط مختلفی از تهران را بمباران کرده بود و احتمال بمباران مجلس نیز کاملا وجود داشت اما جلسه برگزار شد و علاوه بر رییس مجلس، رییس جمهور نیز برای دفاع از وزیر اقتصاد به صحن مجلس آمد و از مجموع ۲۸۵ نماینده، نزدیک به ۲۵۰ نفر در جلسه حاضر شدند.
البته اگر دولت معطل نمی کرد و در فرصت سه ماهه ای که برای معرفی وزیر جدید در اختیار داشت، گزینه اش را به مجلس معرفی کرده بود این جلسه در شرایط جنگی برگزار نمی شد اما در هر صورت با تاخیر بیش از حد دولت که حتی از زمان قانونی ۹۰ روزه اش هم عبور کرد، این جلسه در اوج جنگ با اسراییل برگزار شد.
در حین صحبتهای موافقان و مخالفان مدنی زاده، کمتر کسی حواسش به سخنان نمایندگان بود و عمده تمرکز نمایندگان درباره جنگ و آخرین اخبار و تحولات آن بود اما در هر حال پس از حرفهای موافقان و مخالفان و سخنان خود مدنی زاده، رای گیری انجام شد و او با ۱۷۱ رای مثبت، ۶۷ رای منفی و ۸ رای ممتنع به عنوان وزیر جدید اقتصاد و جایگزین همتی انتخاب شد.
نمایندگان زیادی را دیدم که تا قبل از این قصد رای دادن به او را نداشتند اما با توجه به شرایط جنگی، میگفتند به مصلحت نیست که کشور در چنین حالتی بازهم بدون وزیر اقتصاد بماند و رای مثبت دادند. من هم این استدلال را تا حدی قابل قبول می دانستم اما در نهایت رای منفی دادم چون اولا درباره برخی رویکردهای اقتصادی مدنی زاده تردیدهای جدی داشتم و ثانیا معتقد بودم که یک نماینده نباید تحت جو غالب تصمیم بگیرد و احتمالا در آینده پاسخی برای عملکرد وی برای مردم ندارم لذا حجتی برای رای مثبت به او نداشتم هرچند به لحاظ ویژگی های شخصیتی، او را بهتر از عبدالناصر همتی که غرور و تکبرش مشمئز کننده بود میدیدم و البته امیدوارم در چینش مدیران نیز از افراد سالم تری استفاده کند تا زمینه های فساد کمتر شود.
این جلسه دستور دیگری نداشت و بعد از رای گیری به اتمام رسید و با توجه به شرایط جنگ فرصتی برای سایر نطق ها و تذکرات به دست نیامد.
سپس مجلس را ترک کردم و در جمع تعدادی از فعالان رسانه ای درباره کارهایی که در شرایط جنگی می شود انجام داد صحبت و گفتگو کردم که تا عصر طول کشید و و بعد هم تا مغرب مشغول مطالعه کتاب خاطرات نتانیاهو شدم. کتابی که چندماه قبل بخشهایی از آن را خوانده بودم و حالا فرصت بهتری برای مطالعه سایر قسمتهای آن بود.
سه شنبه ۲۷ خرداد:
با توجه به شرایط جنگ، این جلسه به صورت غیرعلنی برگزار شد و دو موضوع به رای گذاشته شد:
۱. تقاضای دو فوریت برای «طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با دولت های خارجی متخاصم»
۲. تقاضای «اولویت رسیدگی به لایحه ساماندهی پهپاد»
با رای اکثریت نمایندگان هر دو مورد رای آورد و رای من نیز مثبت بود.
به دلایلی درباره این جلسه مجبور به خلاصه نویسی هستم، اگر بعدا این روزنوشتها را در قالب یک کتاب منتشر کنم و زمان بیشتری از این ایام بگذرد، توضیحات بیشتری خواهم نوشت.
@Sabety_ir ✅
16.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ متفاوت ثابتی به کسانی که میگویند "اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تازه به زمان جلیلی و احمدی نژاد برمیگردیم"
فیلم کامل
@Sabety_ir ✅