بعد از مدتها فرصتی شد و دکتر لنکرانی را دیدم و درباره مسائل مختلف مفصل صحبت کردیم. از مجلس و دولت و آرایش سیاسی کشور تا مرور برخی از خاطرات.
لنکرانی جزو معدود سیاستمدارانی بود که تخصص و تعهد را توامان داشت. در رشته تخصصی خودش یک چهره برجسته علمی است و در عین حال جزو با اخلاق ترین و نجیب ترین مسئولان کشور بود اما چون تشخیص و سلیقه سیاسی اش باب میل عده ای خاص از اصولگرایان و باندهای قدرت نبود، او را در رسانه ها بمباران کردند. شاید نسل جدیدتر یادش نباشد اما حدود ۱۲ سال قبل، از او چهره ای در رسانه ها ساخته بودند که زمین تا آسمان با واقعیت فرق میکرد و تهمتهایی به او زدند که جوابش را باید به خدا بدهند و در نتیجه کشور را از یکی از ظرفیتهای بزرگ نخبگانی اش محروم کردند.
کاش جوانان و دانشجویان شیرازی، قدر این مرد را بیشتر بدانند و از ظرفیتهای علمی، اجتماعی و سیاسی اش بیشتر استفاده کنند...
@Sabety_ir ✅
حور و قصور و کوثر از آن بهشتیان
ما را کفایت است، آن رخ انور حسین...
#شب_جمعه
امیرحسین ثابتی
چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمی کند؟ چرا حجاب اجباری است؟ چرا همه چیز در ایران دست رهبری است
در آستانه سال تحصیلی جدید، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ «بیستم» رسید. کتابی با محتوای صریح درباره بسیاری از شبهات و سوالات دانش آموزان و نوجوانان درباره مسائل سیاسی و تاریخی.
این کتاب در واقع حاصل حضورم در مدارس مختلف در سال ۱۴۰۱ و پاسخ به سوالات مختلف دانش آموزان است که در کمتر از یک سال از انتشار (مهر ۱۴۰۲) بیست بار تجدید چاپ شده و جزو پرفروش ترین کتابهای سال گذشته در سراسر کشور بوده است.
🔹جهت خرید حضوری میتوانید به این آدرس مراجعه کنید:
خ انقلاب اسلامی. روبروی سر در دانشگاه تهران. نبش خ فخر رازی. فروشگاه کتاب حافظه تاریخی (کتاب اندیشه)
🔹سفارش اینترنتی از ایتا:
@ketab_hafezeh_tarikhi
سایر کتابها را نیز می توانید از طریق این کانال ببینید: @kotob_tarikhi
هدایت شده از کانال هواداران امیرحسین ثابتی
🗯 واکنش برخی فعالین رسانهای و سیاسی
به تخریب ها علیه ثابتی
📌 اگر از دریچه مردم نگاه کنیم و متاثر از دیدگاه سیاسی خاصی نباشیم، باید خدمت صادقانه به مردم و کشور خود را تحسین و تشویق و فردی که اینگونه زیست می کند را همراهی کنیم.
اما حجم تخریب ها علیه #شفافیت امیرحسین ثابتی در این مدت بی سابقه بود!
ظاهرا اصلاح طلب و اصولگرا همگی بر سر عدم شفافیت #وفاق دارند!
🔸️کانال هواداران امیرحسین ثابتی
🆔 eitaa.com/sabety_fans