🔺 ملت ایران دست و بازوی امام زمان و رهبری هستند🔺
✅ امیرالمؤمنین در امامت بی بدیل بود. بجز رسول خدا هیچ شخصیتی در عالم به پای آن حضرت نمی رسد ولی چون جمهوریت با او همراه نبود، خود امیرالمؤمنین در خطبه شقشقیه فرمودند: «وَ طَفِقْتُ أَرْتَئِي بَيْنَ أَنْ أَصُولَ بِيَدٍ جَذَّاءَ أَوْ أَصْبِرَ عَلَى طَخْيَةٍ عَمْيَاءَ»؛ من نشستم فکر کردم دیدم با دست بریده دست به شمشیر ببرم، دیدم با دست بریده نمی شود جنگید. لذا صبر کردم اما صبر تلخی بود. مثل کسی بودم که خار در چشم دارد، استخوان در گلو دارد، قدرت نفس کشیدن ندارد.
شما به خودتان ببالید. امروز ملت ایران دست و بازوی امام زمان اند. دست و بازوی رهبری هستند. نبودن ملت با مردم، علی را بی دست کرده بود. این مردم اند که پروبال حکومت اند.
مردم اگر ولایتمدار بودند، اگر دین خواه بودند، اگر خداجو بودند، این مردم بر همه قدرت ها پیروز می شوند و همه مشکلات را به فضل الهی رفع می کنند.
🗓 نماز جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳
#خطبه_نگار
#نماز_جمعه
#آیت_الله_صدیقی
#کاظم_صدیقی
بله | سروش | ایتا | آپارات
@SADIQI_IR
هدایت شده از SADIQI.IR
🔸 جلسه درس اخلاق
🔵 حضرت #آیت_الله_صدیقی
❇️ دوشنبه ها بعد از نماز مغرب و عشاء
📍مسجد جامع ازگل
بله | سروش | ایتا | آپارات
@SADIQI_IR
📷 #گزارش_تصویری
🔸 جلسه درس اخلاق
📅 دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳
📍 مسجد جامع ازگل
@SADIQI_IR