هدایت شده از دوستان سردار سلیمانی
هدایت شده از دوستان سردار سلیمانی
حمید رسایی:
آقای پزشکیان ! یادتان هست در آمریکا گفتید اسرائیل اسلحهاش را زمین بگذارد ما هم اسلحه را زمین میگذاریم!
سوریه تسلیم شد و اسلحه را زمین گذاشت!
چه شد؟
اسرائیل بعد از سقوط دولت سوریه در حال شخم زدن زیرساختهای سوریه است‼️
#رئیسجمهورمانمیتوانیم
#تسلیماستکبار
هدایت شده از دوستان سردار سلیمانی
📷 سکوت جولانی، سرکرده گروهک تحریرالشام در مقابل تجاوزهای رژیم صهیونیستی به روایت کمال شرف، هنرمند یمنی
🔻 تهران باز هم صاحب «آلودهترین هوا جهان»
🔹 شاخص جهانی آلودگیهوا، سطح آلودگیهوای شهر تهران را عدد ۲۴۱ اعلام کرد.
🔹 شاخص IQAir برای دومین روز پیاپی، تهران را آلودهتریننقطه جهان معرفی کرده است.
✍تمهیدات دولت
قطع برق به بهانه مازوت سوزی و آلودگی هوا
افزایش ۴۰ درصدی قیمت برق
نتیجه:
ادامه مازوت سوزی و آلودگی هوا و ادامه قطعی برق....
🔻سازمان ملل قطعنامه آتشبس فوری در غزه را تصویب کرد
🔸 مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت قاطع، پیشنویس قطعنامه آتشبس فوری، بدون قید و شرط و دائمی میان رژیم صهیونیستی و حماس در نوار غزه را به تصویب درآورد و خواستار آزادی فوری تمامی اسرا شد.
✍نتانیابوی وحشی و تروریست و کودک کش
تابع هیچ قانون بین المللی نیست
آتش بس ها رو جهت تنفس و تقویت خودش استفاده میکنه
برا حمله های شدیدتر و به کشورهای دیگه
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پنجرۀ متفاوتی به درخواست یک دختر خانم از رهبر انقلاب برای گرفتن انگشتر ☺️
هدایت شده از دوستان سردار سلیمانی
📷 برخورد صادقانه دولت با مردم
گرانی با تلطیف فضا!
🔸بخشنامهای از وزارت راه و شهرسازی در فضای مجازی منتشر شده که محتوای عجیبی دارد.
🔸این بخشنامه برای ۴ آذر ۱۴۰۳ درباره چگونگی اعلام گران شدن قیمت بلیط قطار است و دستورالعملهای آن با هماهنگی شورای اطلاعرسانی دولت و مقامات وزارت راه و شهرسازی صادر شده است.
🔸طبق این بخشنامه با اینکه مصوبه افزایش قیمت بلیط در آن زمان صادر شده اما نباید در ایام صد روزگی دولت اجرا و رسانهای شود تا دولت در این ایام مورد انتقاد قرار نگیرد.
🔸همچنین طبق بند هفتم این بخشنامه قرار بر این بوده تا با همکاران راهآهن بدون اینکه مشخص شود از عوامل راهآهن هستند؛ به عنوان مردم عادی گفتوگو شود و اظهاراتی برای «تلطیف فضا» داشته باشند.
🔸گفتنی است ادعای خلاف واقع «اعمال خاموشی خانگی به علت جلوگیری از مازوتسوزی» نیز دستپخت شورای اطلاعرسانی دولت بود.
🔸رئیس شورای اطلاعرسانی دولت الیاس حضرتی مدیرمسئول روزنامه اعتماد است که روزنامه تحت امرش به علت انتشار اخبار و گزارشهای خلاف واقع شهرت دارد.
4.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ ورود خودروی ابراهیم کالین رئیس سرویس اطلاعاتی ترکیه به مسجد اموی شهر دمشق؛
🔹حاکمان ترکیه افرادی به شدت فريب کار، دروغگو و موذی و خدعه گر هستند. اینها هیچ اهمیتی برای منافع امت اسلام قائل نیستند و تنها به دنبال ارضاء شهوت قدرت طلبی عثمانی گرایانه خود می باشند. تا دیروز ادعا می کردند هیچ نقشی در حوادث سوریه و قیام تروریست ها ندارند و حالا اینگونه با تبختر و در شمایل فاتحان جنگ، وارد دمشق می شوند..!
🔹حیف که اسد بدجور بریده بود و نای مقاومت نداشت وگرنه درسی به روباه صفتان آنکارا می دادیم که هرگز یادشان نرود.. حیف که بشار شکسته بود..
اما به قول سیف فرغانی؛
در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت،
این عوعو سگان شما نیز بگذرد..
✨بله به فرمایش قرآن کریم تلک الایام نداولها بین الناس.. و این روزهایی است که میان مردم دست به دست می شود..
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴ادعای سازمان رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی: اکنون فرصتی برای رسیدگی به برنامه هستهای ایران به وجود آمده است
مقامات امنیتی اسرائیل گفتند که در پی دستاوردهای جنگ از جمله انهدام 85 درصد از سیستم های ضد هوایی سوریه که امکان عملیات ایمن تری را برای هواپیماهای نیروی هوایی اسرائیل فراهم می کند و اکنون فرصتی برای رسیدگی به برنامه هسته ای ایران به وجود آمده است.
در همین حال نیروی هوایی به آماده سازی برای اقدام بالقوه علیه تاسیسات هسته ای ایران ادامه می دهد و تلاش هایی برای تضمین حمایت ایالات متحده از این ماموریت در جریان است
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat