eitaa logo
اخبار برگزيده
338 دنبال‌کننده
80.4هزار عکس
87هزار ویدیو
126 فایل
گزیده ای از مهمترین اخبار ایران و خاورمیانه و جهان با رویکرد انقلاب اسلامی ایران اللهم عجل لولیک الفرج https://eitaa.com/Selected_newss
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از جهاد مقدس
🔻هم دیشب و هم امشب پدافند و قبضه های ضدهوایی شلیک کردند . 🔻پس ستون پنجم و ریز پرنده ها فعالند . 🔻و‌در صورتی که با بازرسی خانه به خانه و خودرو به خودرو در شهرها و روستاها بدنبال ستون پنجم نرویم . 🔻 عملیات‌های دشمن روز بروز توسعه پیدا می کند و دشمن مجددا حملات خود را شروع خواهد کرد. 🔻گشت و بازرسی بدون استثنا و بدون رو در بایستی باید شامل تمامی خانه ها و تاسیسات و ادارات ،وکارخانجات و.گاراژها و تعمیرگاهها و باغ ها و روستاها و خودروها و بخصوص با کنترل افاغنه و بازدید هزاران خانه نیمه کاره و راکد باید انجام شود . دهها هزار خانه نیمه ساخته و یا در حال ساخت و غیره در شهرهای استان تهران و البرز و غیره در حال ساختند و کارگران هم افغانی . 🔻بسیج باید اینجا خود را نشان بدهد. 🔻هم باید ماموریت های شناسایی و گشت و بازرسی را در شهرها و روستاها انجام دهند و هم تامین یگانهای عملیاتی پدافند هوایی و موشکی را 🔻یگانهای موشکی و پدافندهوایی فاقد نیروی پیاده و تامینی هستند ، و باید حلقه های محافظت کننده آنها توسط نیروهای مردمی تامین شوند . 🔻ادامه فعالیت ستون پنجم منجر به شروع جنگ می شود . 🔻حملات ریز پرنده ها در راستای عملیات‌های روانی و شناسایی و تخریبی و انهدامی و از کار انداختن سامانه های پدافندی و موشکی و راداری و‌ جنگنده ها ی خودی میشوند. 🔻اگر می خواهید جنگ نشود ستون پنجم را از کار بیندازید .
15.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر این تحلیل و‌صحبت‌های آقای موگویی از «آتش بس» قشنگ و رسا و دقیق بود. ✍محمد حسین 🕊 @media_Twitter | توییتر مدیا
72.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعر رجز در خطاب به آمریکای جنایتکار و اسرائیل خبیث سروده و اجرای شاعر آیینی : مهدی فرحناکی
توییت یک کاربر عرب: سایت فردو قبل و بعد از حمله آمریکا ‌
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سیاست مداری نیست عین بی غیرتی هست
یه کم طولانی هست ولی تا آخر بخونید خیلی مطالب جالبی داره چرا ایران همین موشک باران رو بعد از حمله اسراییل به سفارتمون در سوریه انجام نداد ؟ اگر اون موقع این کار رو کرده بود هم بازدارندگی داشت هم شاید سوریه رو هم از دست نمیدادیم . چرا ایران این حمله رو با این حجم از موشک ، بعد از ترور سید حسن انجام نداد ؟ اگر ایران اون موقع این کار رو کرده بود هم جبهه مقاومت دلش گرم میشد که ایران به هر قیمتی پشتش هست ، هم اسراییل جرات نمیکرد مستقیما به ایران حمله کنه ، و همچنین اگر ایران برای ترور سید حسن همچین واکنشی نشون میداد ، ترامپ به قبر پدرش خندیده بود بخاد حضرت آقا رو تهدید کنه ، چرا واقعا ؟ آیا اگر ایران سطح حساسیت اش رو بالا میبرد و برای اون موارد واکنش نشون میداد ، الان ما شاهد شهادت اینهمه سردار در خاک خودمون بودیم ؟ قطعا و قطعا ، خیر ، هیچوقت این اتفاقات نمیفتاد ‌. پس چرا سران جمهوری اسلامی ، اونموقع این کار رو نکردند ؟ یک دلیل داره .... یک دلیل مهم داره ، و اون همون دلیلی هست که حضرت علی رو با اون همه عظمت خانه نشین کرد .... « جهل مردم » ... جهل مردم ....جهل مردم اگر بعد از سید حسن ، ایران اسراییل رو بمباران میکرد ، درسته امنیت ایران رو برای دهه ها تامین میکرد ، اما ،،،،، اما ،،، همین مردم فرداش میریختن بیرون ، که آقا شما به چه حقی ما رو دارید وارد یک جنگ میکنید ، حزب الله رو زدن که زدن ، به ما چه ، ما خودمون گرونی داریم ، بدبختی داریم ، ما جنگ نمیخایم ....... حالا تو اونموقع و در اون شرایط بیا بگو ، آقا این برای امنیت خودته ،.... آیا کسی قبول میکرد ؟ « جهل مردم » کمر امام معصوم رو میشکند ، ولی فقیه که جای خود دارد . آیا ما می‌توانستیم جلوی این جنگ رو بگیریم ؟ قطعا آیا مسئولین ما بلد نبودن جلوی جنگ رو بگیرن ؟ حتما بلد بودن . پس چرا جلوشو نگرفتن ؟ چون همین مردم اون موقع باور به دشمنی اسراییل نداشتن ، ولی الان به چشم خودشون دیدن . اون موقع میگفتن میشه با آمریکا به توافق رسید ، الان دیدن که نمیشه ، و مذاکرات هم تاکتیک فریب بوده . اون موقع فک میکردن اسراییل از هزاران کیلومتر اونطرف تر کاری به کار ما نداره و این ماییم که هی اونو تحریک میکنیم ، اما الان دیدن بدون اینکه ما حرفی بزنیم و وسط مذاکرات میاد و تهران رو بمباران میکنه و میره ، اونموقع مردم فکر میکردن اسراییل زن و بچه ایرانی رو نمیکشه ، و فقط بچه های غزه رو میکشه ولی الان دیدن دهها بچه و کودک رو از زیر آوارهای تهران ، جلوی چشمشون دارن درمیارن . اون موقع فکر میکردن سپاه دشمنشونه ، الان دیدن تنها سپاهه که سینه خودشو سپر کرده تا جان مردم به خطر نیفته . تو‌ رو خدا این « آگاهی » که با قیمت این خونهای عزیز بدست اومده رو « مفتی » فراموش نکنیم . این جنگ تمام میشه ، ولی هموطن عزیزم از فردا دوباره سرتو نکن توی اینترنشنال هر مزخرفی گفت رو باور نکن .
♦️توهین ترامپ به خبرنگار زنی که اطلاعات ناموفق بودن حمله به فردو را افشا کرد: او را مثل یک سگ اخراج کنید ترامپ: 🔹ناتاشا برتراند باید از سی‌ان‌ان اخراج شود! او سه روز اخبار جعلی پخش کرد. باید فوراً توبیخ و «مثل سگ» اخراج شود. 🔹درباره لپ‌تاپ جهنمی و سایت‌های هسته‌ای دروغ گفت و خلبانان میهن‌پرست ما را بدنام کرد، در حالی که آن‌ها عالی عمل کردند و هدف را نابود کردند. 🔹او لیاقت کار در سی‌ان‌ان را ندارد و اعتبار شبکه را خراب کرده است. جهت‌گیری‌اش منفی است و استعداد گزارشگری روی آنتن را ندارد. ناتاشا را اخراج کنید
2.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بازداشت جاسوس در مترو تهران «سردار منتظرالمهدی» سخنگوی فراجا: 🔹پلیس متروی تهران به فردی در حال تردد مشکوک می‌شود که سریعا وی را بازداشت و در بررسیِ تجهیزات فنی و تلفن همراهش مشخص شد لوکیشنِ مکان‌های نظامی و حساس را با چیپِ الکترونیکی ثبت و برای شماره تماس‌هایِ ناشناس ارسال و دستوراتی به زبان عبری دریافت کرده است. 🔹متهم به همراه تجهیزات کشف شده برای بررسی‌های تکمیلی به پلیس تخصصی و مرجع قضائی تحویل داده شد.