#خبر_ویژه
مجوز کمیته دستگاهی پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر صادر شد.
با عرض تبریک به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان و ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع)، با لطف خداوند و عنایت اهل بیت و تلاش یکساله معاونت پژوهش پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر، مجوز کمیته دستگاهی (کرسی های ترویجی و نقد مناظره) این مرکز صادر شد.
🔰در متن حکم چنین آمده است:
نظر به اهمیت فراهمسازی فضای نواندیشی نقد و مناظرات علمی و حمایت از جامعه نخبگانی و با توجه به علاقهمندی و عملکرد آن مرکز علمی؛ و به استناد آیین نامه تاسیس هیئت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ مجوز کمیته دستگاهی در حدود وظایف و اختیارات زیر برای آن مرکز صادر میشود.
☑️ علاقهمندان جهت اطلاع بیشتر و همکاری در زمینه برگزاری کرسی با دبیرخانه کمیته دستگاهی پژوهشکده به شماره تماس 09376104941 ارتباط برقرار نمایند.
💠 ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
🆔 @Setadeabm
✅ آخرین جلسه اداری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۳
🔹 در این نشست که با حضور نماینده محترم ولیفقیه در استان برگزار شد، موضوعات مرتبط با ماده ۲۰ مورد بررسی قرار گرفت.
🔹 اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر، رؤسای شورای ادارات و اعضای شورای تأمین استان نیز در این جلسه حضور داشتند.
💠 اداره کل روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
🆔 @Setadeabm
#دعای_روز_هجدهم
ماه مبــــــارک رمضان
💠 ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
🆔 @Setadeabm
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❁ـ﷽ـ❁
#تصویری
🔰دعای روز هجدهم ماه مبارک #رمضان
🔸با نوای: کربلایی سید باقر قائم مقامی
💠 ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
🆔 @Setadeabm