🔻خبرنگاران قمی واکسن کرونا دریافت کردند
🔹 شفقنا_ خبرنگاران و عوامل اجرایی انتخابات استان قم امروز واکسن کرونا دریافت کردند.
🔹خانه مطبوعات استان قم با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، زمینه تزریق مرحله اول واکسن کرونا خبرنگاران را فراهم کردند
https://fa.shafaqna.com/news/1186734/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
3.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دکتر زالی: واکسن مورد نیاز برای دو دوز واکسیناسیون شهروندان تهرانی 60 سال به بالا وارد و ذخیره سازی شده است
🔸 یازده مرکز واکسیناسیون در تهران خودرویی است و گزینه واکسیناسیون خودرویی به سامانه وزارت بهداشت اضافه شده است.
🔸ایرادهای فنی سامانه نوبت دهی واکسیناسیون برطرف شده است و بهترین مسیر برای پرهیز از ازدحام و انتظار طولانی است.
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
shafaqna.com
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
🔻دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد: افزایش بستری های کرونایی به ۴۹۲ نفر در قم/ تست ۳۱۶ نفر مثبت شد
جزئیات👇👇👇
https://fa.shafaqna.com/news/1186755
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
حاجی بابایی خبر داد: حمایت اعضای کمیسیون برنامه رتبه بندی معلمان
🔹رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از اعلام حمایت اعضای این کمیسیون از لایحه دائمی شدن قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان و نظام رتبه بندی معلمان خبر داد
https://fa.shafaqna.com/news/1186812/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
وزیر نیرو: گرمای هوا تا دو هفته آینده ادامه دارد
🔹وزیر نیرو اعلام کرد که شرایط گرما برابر پیشبینیهایی که از سوی سازمان هواشناسی در اختیار ما قرار میگیرد در یکی دو هفته آینده کماکان برقرار است
https://fa.shafaqna.com/news/1186805/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
رییس جامعه مدرسین: شورای نگهبان در فضایی بدون تنش علت عدم احراز صلاحیت ها را تبیین کند
🔹رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که جایگاه شورای نگهبان صیانت از اسلامیت نظام جمهوری اسلامی است گفت: شورای نگهبان ممکن است صلاحیت برخی افراد که در مسیر حرکت دشمن نیستند ولی با معیارهای این شورا مطابقت ندارد را احراز نکرده باشد. معتقدم که در فضایی آرام و بدون تنش شورای نگهبان طبق ضوابطی که دارد اگر لازم باشد به صورت حضوری یا به هر شکل ممکن علت را تبیین کند.
https://fa.shafaqna.com/news/1186760/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
🔻مجلس عزاداری شهادت امام محمد باقر (ع) در دفاتر مراجع عظام تقلید برگزار شد + تصاویر
👇👇👇
https://fa.shafaqna.com/news/1186759/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
بیانات امام محمد باقر(ع): تشخیص احادیث معتبر
🔹حسرت زده ترینِ مردم در روز رستاخیز
🔹 اگر دانشمندان نصیحت را پنهان دارند
🔹آخرین وصیت امامان
🔹امام باقر علیه السلام : هر حدیثی که از قول آل محمّد، صلوات اللّه علیهم، به شما رسید و دلهایتان در برابرش نرم شد و با آن احساس آشنایی کردید آن را بپذیرید و اگر دلهایتان از آن رمید و آن را بیگانه حس کردید [صحّت و سقم] آن را به خدا و پیامبر و عالمِ از خاندان محمّد صلی الله علیه و آله موکول کنید.
🔹حسرت زده ترینِ مردم به روز رستاخیز ، بنده ای است که عمل عادلانه ای را توصیف کرده ، ولی خود ، خلاف آن را به کار بسته باشد.
ادامه در سایت:
https://fa.shafaqna.com/news/1186853/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
🔹بعد از زلزله ۵.۷ ریشتری؛ «خشت» مجدد تکان خورد/ وقوع دو پس لرزه ۳.۶ و ۳.۸ ریشتری
🔹4تیم ارزیاب راهی منطقه «خشت» شد/ اعزام بالگردهای اورژانس
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
shafaqna.com
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
ترکیه ۱۳۳ پناهجوی غیرقانونی را نزدیک مرز ایران بازداشت کرد
مسئولان وزارت کشور ترکیه از بازداشت ده ها مهاجر غیر قانونی ظرف دو روز اخیر در نزدیکی مرز مشترک با ایران خبر داده و تاکید کردند که که بیشتر آنها شهروندان افغانستان هستند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از شبکه خبری «آر تی عربی» روسیه، برخی مسئولان در وزارت کشور ترکیه امروز (یک شنبه) اعلام کردند که مقامات این کشور طی دیروز و امروز در مجموع ۱۳۳ مهاجر غیر قانونی که اکثریت قاطع آنها شهروند افغانستان هستند را در نزدیکی مرز مشترک با ایران بازداشت کردند.
https://fa.shafaqna.com/news/1186847/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
آزادسازی بخش های غزنی و سرخ پارسا افغانستان از دست نیروهای طالبان
دولت افغانستان با صدور بیانیه ای از آزادسازی بخشهای مالستان در ولایت غزنی و سرخ پارسا در ولایت پروان از دست نیروهای طالبان خبر داد.
به گزارش بی بی سی، دولت افغانستان از آزادسازی بخشهای مالستان در ولایت غزنی و سرخ پارسا در ولایت پروان از دست نیروهای طالبان خبر داد.
https://fa.shafaqna.com/news/1186861/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
روحانی: اعتبار اختصاصیافته از سوی دولت برای حل مشکل آب خوزستان فورا و ۱۰۰ درصد اختصاص یابد
🔸 رئیس جمهور با اشاره به مشکلات ناشی از کاهش نزولات جوی و بروز خشکسالی در کشور و با ابراز تأسف از شرایط پیشآمده برای مردم صبور و مقاوم خوزستان بهخاطر مشکلات آبی؛ خشکسالی و تشدید گرما را موجب بحران کمآبی در برخی از نقاط کشور بهویژه استان خوزستان دانست.
🔸حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی بعد از ظهر امروز(یکشنبه، ۲۷ تیر) در جلسه هیأت وزیران، با اشاره به تصویب اعتبار برای کمک به حل بحران آبی ناشی از خشکسالی استان خوزستان از سوی دولت، به سازمان برنامه و بودجه کشور دستور داد اعتبار اختصاص یافته به استان فورا و به صورت ۱۰۰ درصد مبلغ مصوب، تخصیص داده شود.
https://fa.shafaqna.com/news/1186883/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com