🔴 هدف از تشريع روزه در اسلام و فایده ی آن: برگی از المیزان
⬅️ بيان فايده روزه و اينكه نفع آن عايد خود انسان مى شود
و در خصوص روزه ، همين برگشتن آثار اطاعت به انسان را در جمله : (لعلكم تتقون ) بيان كرده ، مى فرمايد: فائده روزه تقوا است ، و آن خود سودى است كه عايد خود شما مى شود، و فائده داشتن تقوا مطلبى است كه احدى در آن شك ندارد، چون هر انسانى به فطرت خود اين معنا را درك مى كند، كه اگر بخواهد به عالم طهارت و رفعت متصل شود، و به مقام بلند كمال و روحانيت ارتقاء يابد، اولين چيزى كه لازم است بدان ملتزم شود اين است كه از افسار گسيختگى خود جلوگيرى كند، و بدون هيچ قيد و شرطى سرگرم لذت هاى جسمى و شهوات بدنى نباشد، و خود را بزرگتر از آن بداند كه زندگى مادى را هدف بپندارد، و سخن كوتاه آنكه از هر چيزى كه او را از پروردگار تبارك و تعالى مشغول سازد بپرهيزد.
⬅️ و اين تقوا تنها از راه روزه و خوددارى از شهوات بدست مى آيد، و نزديك ترين راه و مؤ ثرترين رژيم معنوى و عمومى ترين آن بطوريكه همه مردم درهمه اعصار بتوانند از آن بهره مند شوند، و نيز هم اهل آخرت از آن رژيم سود ببرد، و هم شكم بارگان اهل دنيا، عبارت است از خوددارى از شهوتى كه همه مردم در همه اعصار مبتلاى بدانند، و آن عبارت است از شهوت شكم از خوردن و آشاميدن ، و شهوت جنسى كه اگر مدتى از اين سه چيز پره يز كنند، و اين ورزش را تمرين نمايند، به تدريج نيروى خويشتن دارى از گناهان در آنان قوت مى گيرد و نيز به تدريج بر اراده خود مسلط مى شوند، آن وقت در برابر هر گناهى عنان اختيار از كف نمى دهند، و نيز در تقرب به خداى سبحان دچار سستى نمى گردند، چون پر واضح است كسى كه خدا را در دعوتش به اجتناب از خوردن و نوشيدن و عمل جنسى كه امرى مباح است اجابت مى كند، قهرا در اجابت دعوت به اجتناب از گناهان و نافرمانى ها شنواتر، و مطيع تر خواهد بود، اين است معناى آنكه فرمود: (لعلكم تتقون ).
👇👇👇
https://fa.shafaqna.com/news/1759016/
🆔 @shafaqna_com
🟢الاجواء الايمانية من كربلاء المقدسة في ليلة الجمعة الثاني عشر من رمضان المبارك
https://t.me/SNA_new
🆔 @shafaqna_com
🔴رایزنی تلفنی پوتین و بنسلمان درباره همکاری مسکو و ریاض و بحران اوکراین
⬅️ولیعهد عربستان و رئیس جمهوری روسیه درباره راه های توسعه همکاری میان دو کشور و همچنین تلاش های در راستای پایان دادن به بحران اوکراین رایزنی کردند.
⬅️به گزارش شفقنا، خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) بامداد امروز (جمعه) در پایگاه اینترنتی خود نوشت که شاهزاده «محمد بن سلمان بن عبدالعزیز آل سعود»، ولیعهد و نخست وزیر این کشور یک تماس تلفنی با «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهوری روسیه برقرار کرده است.
https://fa.shafaqna.com/news/2004683/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔 @shafaqna_com