٣٤٠ فروند شناور رزمی و پشتیبانی رزم به ناوگان نیروی دریایی سپاه در بندرعباس ملحق شد
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
shafaqna.com
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
1.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنگوی وزارت امورخارجه: در روابط با برجام ایران تمام فضای لازم را برای جبران مسیر گذشته آمریکا و نقضهای اروپا آماده کرده است.
🔹خطیبزاده: ما جلوی عاقل شدن آمریکا را نخواهیم گرفت و استقبال میکنیم آمریکا به مسیر گردنکشی که دچار آن بود خاتمه دهد.
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
shafaqna.com
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: امسال شاهد رونمایی چهارمین مرحله گسترش کیفی و کمی قدرت در نیروی دریایی سپاه بودیم.
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
shafaqna.com
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
سخنگوی وزارت خارجه: اگر آمریکاییها بخواهند رفتار عاقلانهای در پیش بگیرند، استقبال میکنیم
🔹 سخنگوی وزارت خارجه گفت: اگر آمریکاییها بخواهند رفتار عاقلانهای در پیش بگیرند ما نه تنها جلوی آنها را نمیگیریم بلکه ازاین موضوع استقبال میکنیم و آنها را تشویق میکنیم.
🔹سعید خطیب زاده در نشست خبری امروز خود گفت: محمد جواد ظریف، وزیر امورخارجه کشورمان صبح امروز با نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور یمن دیدار کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه در بخشی از این نشست با رد این موضوع که وزیر خارجه عراق در سفر به تهران حامل پیامی بوده است گفت: این سفر در راستای سفر های دوجانبه و رایزنیهای مقامات دو کشور انجام شد و در مورد مسائل اقتصادی ، مبالات مرزی و پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی رایزنی و گفتوگو شد.
🔹وی در بخش دیگری از نشست امروز تاکید کرد: اگر آمریکایی ها بخواهند رفتار عاقلانه ای در پیش بگیرند ما نه تنها جلوی آنها را نمیگیریم بلکه ازاین موضوع استقبال می کنیم و آنها را تشویق می کنیم.
https://fa.shafaqna.com/news/1094827/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
🔻عزیزی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با شفقنا:
🔸هم افزایی کشورهای منطقه با درک مشترک از امکانات و مشکلات امکانپذیر است
🔹 اگر قرار باشد عربستان به دامن کشورهای مسلمان بازگردد، باید گذشته خودش را هم جبران کند و اقداماتی که علیه ملتهای مسلمان به ویژه همسایه اش یمن اجرا کرده را کنار بگذارد
🔹 جمهوری اسلامی ایران همیشه در هماهنگی و همافزایی منطقهای پیش قدم بوده و همیشه به عنوان یک اقدام مهم و محوری، دنبال حل این مساله است که منافع منطقهای توسط کشورهای منطقه تامین شود و قطع به یقین اگر کشورهای منطقه دست به دست هم دهند و با درک مشترک از مسایل و مشکلات، هم افزایی و هماهنگی و هصدایی داشته باشند بسیاری از مشکلات را می توانند با این همراهی حل و فصل کنند
🔹 ایران اسلامی هیچ گاه معتقد نبوده که خارج از منطقه، کشورهایی بخواهند وارد منطقه شوند و اقداماتی را که بعضا ناسازگار است را به اجرا بگذارند. جمهوری اسلامی از ابتدای تجلی نظام سیاسی مبتنی بر ارزش های دینی، همیشه به کشورهای همسایه و منطقه این توصیه را داشته و الان هم همین توصیه را دارد که با بهره گیری از ظرفیت و درک مشترک، به سمت هم افزایی حرکت کنیم
متن کامل گفتگو👇👇
https://fa.shafaqna.com/news/1093756/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
🔸سخت گیری شدیدتر براي ورود مسافران خارجی به ایران
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا :
🔹فقط یک پرواز با مسافران ایرانی به کشور باز می گردد.
🔹 از مسافران این پرواز آزمایش تشخیص کرونا گرفته شده است و پس از بازگشت هم تحت مراقبت خواهند بود.
🔹مقرر شد تا اطلاع ثانوی پروازهای ورودی از کشورهایی که در آنها ویروس جهش یافته کرونا شناسایی شده است، ممنوع باشد.
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
shafaqna.com
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
🔴 روغن خوراکی با عنوان «روغن سه کاره» وجود ندارد
🔻مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:
🔹کاربرد انواع روغن ها و چربی هاي خوراكي، عبارت است از پخت و پز، سالاد و سرخ کردن و برای انتخاب مناسب باید پروفایل یا ترکیبات هر روغن را بسته به نوع کاربرد آن در نظر گرفت.
🔹سازمان ملی استاندارد هیچگونه تاییدیه ای به «روغن مصرفی سه کاره» نداده است و این عبارت که باعث القاء شبهه در کیفیت و مصرف برای مصرف کنندگان شده است، به هیج وجه مورد تایید نیست.
🔹برای پيشگيری از افزايش کلسترول خون، توصیه می شود به جاي روغن حیوانی و روغن نباتی جامد و نیمه جامد از روغن های مایع کلزا، زیتون و روغن آفتابگردان در حد اعتدال مصرف شود. /وبدا
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
🔻شناسایی ۷۳۲۱ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور/ جان باختن ۶۷ بیمار دیگر
دکتر لاری سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹️ بر اساس آخرین تحلیل ها، ۳۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۴ شهرستان نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
🔹️ شهرستان های عجب شیر در آذربایجان شرقی، اردستان در اصفهان، اسفراین در خراسان شمالی، گرمسار در سمنان، بافت در کرمان، پاوه در کرمانشاه، بندرگز و کردکوی در گلستان، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رشت، رودبار، رودسر، صومعه سرا و لاهیجان در گیلان، آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، تنکابن، جویبار، رامسر، ساری، سوادکوه، قائمهشر، محمودآباد، نکا، نور و نوشهر در مازندران، بستک، بندرلنگه و قشم در هرمزگان، بهار، تویسرکان و رزن در همدان و ابرکوه در یزد در وضعیت نارنجی قرار دارند.
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
وزیر دفاع: هرگونه تهدید علیه ایران را با قاطعیت جواب میدهیم
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
shafaqna.com
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
شفقنا- رییس قوه قضاییه با اشاره به ضرورت افزایش اعتماد مردم به کارآمدی نظام اداری کشور گفت: همه اشخاص نقش آفرین در نظام اداری کشور، باید موضوع افزایش اعتماد مردم به کارآمدی نظام اداری را سرلوحه اقدامات و برنامههای خود قرار دهند.
https://fa.shafaqna.com/news/1094881/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
شفقنا- به مناسبت فرا رسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای با عفو یا تخفیف مجازات سه هزار و ۸۴۰ نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.
https://fa.shafaqna.com/news/1094909/
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com
رئیس کل بانک مرکزی: با همکاری قوه قضائیه بیش از ۲ هزار کارت بانکی که در مراکز قمار استفاده میشد، شناسایی شدهاند/ ۵۰۰ هزار حساب بانکی شناسایی شده که قرار است در سه مرحله اخطار، هشدار و پیگیری قضایی با دارندگان حسابها برخورد شود
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
shafaqna.com
🆔️ https://eitaa.com/shafaqna_com