سایت روسی «ریدووکا»: احتمال دارد که پریگوژین فقط نام خود را به دلایل امنیتی در فهرست مسافران هواپیما ثبت کرده باشد و سوار هواپیمای دیگری شده باشد.
@Squad_Iran | #kamelat
یکی آروم به سجاد عابدی بگه عامل کودتای روسیه به پایان سلام کرد
@Squad_Iran | #kamelat
شهادت یکی از سربازان هنگ مرزی میرجاوه
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان:
حوالی ظهر امروز تروریستهای بزدل در اقدامی ناجوانمردانه با استفاده از سلاح دوربیندار به سمت برجک شماره ۲ پاسگاه میل ۸۴ گروهان مرزی ریگ ملک هنگ مرزی جاوه تیراندازی کردند.
در این تیراندازی سرباز وظیفه «محمد آتش زایی» که در حال پاسداری از مرزهای ایرانی اسلامی بود، به شهادت رسید.
@Squad_Iran | #kamelat
امروز جلسه دادگاه سپیده قلیان برگزار شده(با شکایت آمنه سادات ذبیح پور)
سپیده قلیان بعد از خروج از زندان روسری خودش رو برمیداره و اعلام میکنه که روسری سر نمیکنه
بعد توی راه هم دوبار تظاهر به خودکشی میکنه
یبار روسری رو تو حلقش فرو میبره😐
یبارم توی راهروی دادگاه لیوانی رو میشکونه و تظاهر میکنه که رگش رو زده
بعد از جلسه دادگاه هم با توهین به شاکی آب دهنش رو به سمت شاکی پرتاب میکنه
بعضیا معتقدند که حرکات غیرطبیعی سپیده قلیان با هدف تبرئه بر مبنای اختلالات روانی انجام میشه
@Squad_Iran | #kamelat
مواکب مطرح ایرانی-عراقی در سال های گذشته
@Squad_Iran | #kamelat
معاون وزیر رفاه: از ۸۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت ایران ۷۹ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر یارانه میگیرند
@Squad_Iran | #kamelat
صبح ۱۲ آبان ۱۴۰۱ در منطقه کمال شهر کرج انگار دنیا وارونه شده بود.
اتوبان ترافیک شده بود. آقای دکتر به همراه همسرش خود را به نقطه اصلی رساند. او قسم خورده بود که جان آدم ها را نجات دهد فارغ از هر موضع و جایگاهی. وقتی به محل درگیری رسید جوانی را دید که بین بیست و چند آدم دیگر گیر افتاده و با دست خالی روی زمین افتاده است.
روح الله عجمیان زخمی و خونی سعی می کرد با آنها مقابله کند اما لحظه به لحظه توانش کمتر می شد. یکی با لگد به پهلویش ضربه می زد و دیگر چاقوی تیزش را به سمت او می برد.
روح الله بی رمق شده بود و آقای دکتر درست در میان صحنه نظاره گر است. دکتر حمید قره حسنلو قسمی که خورده بود را فراموش کرد و دوربین را روشن کرد تا فیلم بگیرد. نباید از این معرکه جا بماند. همسرش می گوید لگدی هم به بدن بی جان روح الله حواله کرد.
دکتر حمید قره حسنلو آن ساعت بالای سر جوانی بود که می توانست جانش را نجات دهد اما ترجیح داد به جای دکتری فیلمبرداری کند. کاری که قره حسنلو در آن لحظه انجام داده بود حتی در مقایسه با یک تروریست داعشی هم تلخ تر و شقاوتش بیشتر است.
امروز روز پزشک است و ما این روز را به همه طبیب ها تبریک می گوییم اما حمید قره حسنلو امروز برای تو و امثال تو مبارک نیست و در طول تاریخ مبارک نخواهد بود/تسنیم
@Squad_Iran | #kamelat
رئیس کل دادگستری البرز:
پس از رسیدگی و صدور احکام مجدد، آرای صادره قطعیت یافت و بدین ترتیب «حمید قره حسنلو» به ۱۵ سال حبس نفی بلد؛ «رضا آریا»، «حسین محمدی» و «مهدی محمدی» هر کدام به ۱۰ سال حبس نفی بلد محکوم شدند.
متهمان «محمد امین اخلاقی ساوجبلاغی»، «امین مهدی شکراللهی» و «فرزانه قره حسنلو» هر کدام به پنج سال حبس نفی بلد و «علی معظمی گودرزی» به سه سال حبس نفی بلد محکوم شدند.
اتهام متهمان این پرونده که رسیدگی و منتهی به صدور حکم محکومیت قطعی شد، «قتل عمد» نبوده بلکه حسب مورد «افساد فی الارض» و «محاربه» بوده است.
بدین ترتیب احکام صادره در مورد همه محکومان به جز «آرین فرزام نیا»، توسط دیوان عالی کشور تایید و قطعی شد
@Squad_Iran | #kamelat
رهبرانقلاب: نخبه؛ ثروت عظیمی است که از دست دادنش خسارت است
@Squad_Iran | #kamelat
استاندار فارس:
برای امنیتی بیشتر حرم شاهچراغ، دوربینها و ایجاد دستگاههای بازرسی بدنی بیشتر و سکونت و حضور اتباع غیرایرانی در بافت ۵۷ هکتاری حرم ممنوع شد.
@Squad_Iran | #kamelat
♦️ما به بی هنر های تازه به دوران رسیده که با زور و پول باباجونشون و درس خوندن تو مدرسه های خصوصی یه رتبه ی زیر ۱۰ تو کنکور کسب کردن و فورا فکر مهاجرت به سرشون زده نمیگیم نخبه❌ ، ما به دستان غرور آفرین کسایی که پهپاد مهاجر ۱۰ رو در عین گمنامی برای نابودی اسقاطیل ساختن میگیم نخبه!🤍
🔴ما با هم فرق داریم...
حسنا رفیعی
🇮🇷@Squad_iran | #H
حرکت کاروان پیادهروی اربعین از ملاشیه اهواز
@Squad_Iran | #kamelat