واکنش خزعلی، معاون رئیسی در امور بانوان به ورود جیمی جامپ «بیحجاب» به ورزشگاه: ضرورت دارد در مورد عاملان «خدشهدار شدن هنجارها»، اعمال قانون شود.
@Squad_iran | #T
با اقدام امروز تکاوران دریایی ایران، عربمد، که پروژه نتانیاهو برای اتصالِ هند (جنوب آسیا در رقابت با چین)امارات، عربستان و اردن به بنادر فلسطین اشغالی در مدیترانه و از آنجا به بنادر جنوب اروپا به ویژه یونان و ایتالیا بود، عملاً نابود شد.
@Squad_iran | #T
+پول موشکهایی که میخواید بزنید به اسرائیل از کجا تامین میشه؟
-از جیب خودشون
@Squad_iran | #T
اسکواد ایران | Squad iran
این پیامک با متن: میبایست خودمان را در مقابل تهدیدات مصون بداریم با اسم سازمان پدافند غیرعامل برای ب
پیامکی که تحت عنوان هشدار پدافند غیرعامل منتشر شده ارتباطی با این سازمان ندارد
@Squad_Iran | #kamelat
الحمدلله بساط این مسخره بازی بلایند دیت جمع شد
🇮🇷 @Squad_Iran | #amirali
اسکواد ایران | Squad iran
کشتی مذکور متعلق به تاجر اسرائیلی ایال اوفر است 🏴☠️ @Squad_iran | #T
مالک صهیونیستی کشتی توقیفی در تنگۀ هرمز کیست؟
مالک ۷۴ سالۀ کشتی توقیفی امروز در تنگۀ هرمز، «ایال اوفر» است که در ۲ ژوئن ۱۹۵۰ در حیفا متولد شده؛ پدرش سامی اوفر، مالک یک غول کشتیرانی و زمانی ثروتمندترین مرد سرزمینهای اشغالی بوده است.
او از سال ۱۹۶۷ تا ۱۹۷۳ افسر اطلاعاتی در نیروی هوایی اسرائیل بوده و سپس در دانشگاه لندن در رشتۀ حقوق دریایی در دانشگاه لندن تحصیل کرده است. وی یکی از ۱۰۰ مالکان کشتی تاثیرگذار در جهان به شمار میرود.
بلومبرگ پارسال دارایی خالص اوفر را ۲۰.۷ میلیارد دلار گزارش کرده است. این میلیاردر صهیونیست رئیس و مالک «اوفر گلوبال»، شرکت کشتیرانی «زودیاک» و غول املاک «گلوبال هلدینگز» است.
یکی از هواداری تراکتور، براثر سکته ناشی از فشار باخت سنگین دیروز فوت کرد
@Squad_Iran | #kamelat