#یادداشت_دوم
🌍 حج؛ نمایش وحدت انسانی در قالب «امت» و به چالش کشیدن نظم «وستفالی»
🔹یادداشت حجت الاسلام دکتر طباطبائی در خبرگزاری تسنیم (۲۰ خرداد ۱۴۰۲)👇
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1402/03/20/2908763/%D8%AD%D8%AC-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%88%D8%AD%D8%AF%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%88-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%DA%A9%D8%B4%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D9%86%D8%B8%D9%85-%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%84%DB%8C
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
#یادداشت حجتالاسلام دكتر طباطبائی در خبرگزاری تسنیم (چهارشنبه ۲۴ خرداد ١٤٠٢)
🌏 حج؛ آموزش سیاسی برای مقابله با تفکر ناسیونالیستی
🔺 چهارشنبه ۲۴ خرداد ١٤٠٢
اخبار حج 1402 - اخبار ویژه نامهها تسنیم | Tasnim
متن خبر👇
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1402/03/24/2910977/%D8%AD%D8%AC-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%81%DA%A9%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
🔺 بسته تبلیغی ویژه سهزبانه #عید_غدیر (انگلیسی، عربی، آذری)
با برنامهریزی اداره کل بین المللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجموعه تبلیغی سه زبانه با موضوع عید سعید غدیر به زبانهای انگلیسی، عربی و آذری تولید گردید. این مجموعه پس از طی مراحل انتخاب و دعوت از مبلّغان ضبط، تدوین و بارگذاری و در محیط مجازی گوگل درایو به نشانی های زیر بارگذاری شد.
این مجموعه سه زبانه عید سعید غدیر شامل:
🌺 سخنرانی حضرات حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدعلیرضا طباطبایی به زبان انگلیسی،
🌺 استاد حاج ابوالفضل بهرام پور کارشناس دینی و مفسر قرآن کریم به زبان آذری و
🌺 حجت الاسلام المسلمین سید حسین نوری به زبان عربی.
از ارادتمندان امیرمؤمنان (ع) دعوت میشود با نیت مشارکت در گسترش فرهنگ علوی، علاوه بر مشاهده فیلمهای ارسالی، نسبت به نشر پیوندهای زیر در شبکه های اجتماعی اقدام فرمایند.
نشانی صفحه اصلی بسته تبلیغی سه زبانه عید سعید غدیر
https://drive.google.com/drive/folders/1Grk0EPhdVC41aFARCNUxBNZZqKfHOMBF?usp=sharing
سخنرانی حجت الاسلام دکتر سید علیرضا طباطبایی به زبان #انگلیسی
https://drive.google.com/file/d/1byXyjYYLj5g8KbclDtsIpnfN2oacnH63/view?usp=sharing
سخنرانی استاد حاج ابوالفضل بهرام پور به زبان #آذری
https://drive.google.com/file/d/1-0BNgc6QJqL6vAAfTomxYw6pr4Ow8mvf/view?usp=sharing
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین آقای سید حسین نوری به زبان #عربی
https://drive.google.com/file/d/1TFyk13xa4V0l0JkIiiDe-EXPWiaM3F3m/view?usp=sharing
🆔 https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
با سلام و ارادت خدمت همه اساتید، دانشجویان و دوستان گرامی
از ابراز محبتهای گرم شما و ارسال تبریک روز عید غدیر بسیار سپاسگزارم و دعاگوی تکتک شما عزیزان در مدینه منوره هستم.🌺🌺
🔺ان شاءالله فعالیتهای کانال با تمرکز با موضوعات #حقوق_عمومی و #حقوق_فضای_مجازی از روزهای آینده دنبال خواهد شد.
با تجديد ارادت، سیدعلیرضا طباطبائی
35.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی حجت الاسلام طباطبائي به زبان انگلیسی
#شکوه_غدیر
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
کودک اینفلوئنسرها و بهرهکشی مدرن در فضای مجازی
#حقوق_كودك
قسمت نخست
🔺امروزه شاهد فعالیت گسترده و خود خواسته اینفلوئنسرها در شبکههای اجتماعی هستیم که براساس اهدافشان اقداماتی را انجام میدهد، اما اخیرا افزایش تعداد کودک اینفلوئنسرها نگران کننده شده که باید برای مدیریت آن برنامهریزی منطقی و دقیق داشته باشیم.
کودکانی که زندگی آنها علی رغم اختیارشان (یعنی رسیدن به سنی که در مورد تاثیر آنچه که از زندگی آنان برای میلیونها مخاطب در سراسر جهان به نمایش گذاشته میشود، آگاهی داشته باشند) توسط والدینشان در انظار عموم قرار میگیرند.
🔺این روزها کودکان از لحظهای که چشم به این جهان باز میکنند، از لحظهای که اولین قدمهای خود را آرامآرام بر میدارند، از اولین صحبتها و خندههای شیرینشان تا تمام روزمرگی آنان سوژه دوربینهای والدین و چشمان هزاران هزار دنبال کننده ناشناس شده است، آن هم بدون آنکه خود، نقشی در انتشار آن داشته باشند.
🔺ما از کودکان اینفلوئنسر و بلاگری میگوییم که طی سالهای اخیر در صفحات اینستاگرام ولو به تصادف آنها را به وفور دیدهایم و حتی با احساس خوشایند و حتی لبخندی بر صورت پستهای صفحات آنها را لایک کردهایم. بشر اکنون در عصری زندگی میکند که فناوریهای اطلاعات و ارتباطات و کاربرد آنها در تمام ابعاد زندگی، جامعهی بشری را با تغییراتی بیسابقه مواجه کرده است.
🔺پیشرفت فناوری در فضای مجازی، از جهات مختلف موجبات تسهیل تبادل اطلاعات و ارتباطات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی خصوصاً در عرصه بینالمللی شده است. روند جهانیشدن بیش از هر زمان دیگر نهاد خانواده و بهخصوص خانوادههای با ساختار سنتی را مورد تهدید قرار داده است و همین امر باعث شده که امروزه بیش از هر زمان دیگر شاهد بروز آسیبهای نوپدید اجتماعی همچون کودک کار مجازی باشیم.
کودک کار مجازی نمونه بارز جامعهای باوجود گسلهای اجتماعی متعدد است، جامعهای که در آن عنصریترین عضو نهاد خانواده مورد غفلت قرارگرفتهاند، جامعهای که از وضعیت اجتماعی راضی نیست و به دنبال راه فراری از این وضعیت است که تنها راه برونرفت از مشکلات را فرزندان بالأخص کودکان خود میدانند.
🔺با وجود این سوءاستفاده و بهره برداری نامناسب از تکنولوژیهای مدرن، زمینه نقض کرامت و حقوق انسانی، هنجارهای اجتماعی و ارزشهای اخلاقی را فراهم کرده است و در این میان برخی گروهها از جمله کودکان و نوجوانان به عنوان گروههای آسیب پذیر، بیشتر از سایر افراد بشر در معرض نقض حقوق بنیادین و آسیبهای جسمی و روانی قرار دارند. به گفته بسیاری از فعالان حقوق کودک، حریم شخصی این کودکان هر روز و هر لحظه مورد هجوم قرار میگیرد و آنها با انواع و اقسام آسیبهای روحی و بعضا جسمی مواجه خواهند شد.
🔺این درحالی است که اخیراً شاهد نوع جدیدی از کارکودکان نه در سطح شهر و خیابانها، بلکه در میان صفر و یکهای دنیای دیجیتالی یا همان فضای مجازی هستیم؛ کودکانی که بدون داشتن حریم خصوصی، سوژه کاربران دنیای صفر و یکی شده و به شکلهای مختلف به کار گرفته میشوند و کار این کودکان سلامت جسمی و روحی آنها را در معرض خطر قرار میدهد.
کارشناسان با اشاره به تعریف کودک کار معتقدند اگرچه تعریف مرسوم کودک کار عبارت است از کار این گروه سنی در کارگاهها و زمینهای کشاورزی و کورهپزخانهها گرفته تا کولبری در کوههای صعبالعبور و… اما امروزه با شکل جدیدی از کار کودکان نیز مواجه هستیم که اگر چه در این نوع، خبری از تصویرِ کودکِ فقیر با لباسهای کهنه و صورتهای غمگین نیست اما میتوان آنها را نیز در زمره کودکان کار با همان شاخصها و حتی بعضاً خطرناکتر قرار داد.
🔺بههرحال آنروی سکه توسعه و پیشرفت فناوریها و گسترش شبکههای اجتماعی در زندگی روزمره ما آنگونه است که افراد ابعاد مختلفی از دنیای مجازی را کشف کردهاند؛ بخشی از این فضای نوین به فعالیتهای والدینی اختصاص داده شده که به نوعی دلبریهای فرزندانشان را در معرض نمایش میگذارند و از آن کسب درآمد میکنند.
«کودک - اینفلوئنسرها» یعنی کودکانی که روزمرگیهایشان با هدف کسب درآمد، در فضای مجازی به نمایش گذاشته میشود و از قضا طرفداران بسیاری هم دارند. کودکانی که درآمدهای کلانی برای خانوادههایشان میآفرینند اما خود دچار بحرانهای بسیاری میشوند.
🔺به گفته بسیاری از کارشناسان حقوق کودک، حریم شخصی این کودکان هر روز و هر لحظه مورد هجوم قرار میگیرد و آنها با انواع و اقسام آسیبهای روحی و بعضا جسمی مواجه خواهند شد. کودکانی که بدون داشتن حریم خصوصی، سوژه کاربران فضای مجازی میشوند.
ادامه دارد....
🆔 https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
با سلام و احترام خدمت دانشجویان گرامی
نایب الزياره همه عزیزان در سرزمین وحی بودم.
ان شاءالله فردا از ساعت ۷ صبح در دانشگاه علوم قضائی، ساختمان شهید بهشتی، اتاق ۱۱۴ در خدمت هستم.
لطفا نمایندگان کلاسهای ترم گذشته، جهت تحویل پروژههای دانشجویان مراجعه بفرمایند.
ضمنا با توجه به جدول تعطیلی دانشگاه در مرداد، دانشجویانی که با اینجانب پایاننامه دارند، در هفته جاری جهت ارائه گزارش پیشرفت کار، مراجعه نمایند.
با تجديد ارادت، سید علیرضا طباطبائی
🌹 پیام قرآنی ۲۴ تیرماه ۱۴۰۲
👈 هر روز یک آیه:
ذَٰلِكَ وَمَنْ يُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِنْ تَقْوَى الْقُلُوبِ
۞آیه ۳۲ سوره حج۞
اين است (دستورات خداوند دربارهى حج) و هر كس شعائر خدا را گرامى بدارد، پس اين از تقواى دلهاست.
💬 پیام ها
۱- تقواى درونى بايد آثار بيرونى هم داشته باشد، هر كس به شعائر بىاعتنا باشد، در حقيقت تقواى قلبى او كم است. «مَنْ يُعَظِّمْ شَعائِرَ اللَّهِ فَإِنَّها مِنْ تَقْوَى الْقُلُوبِ»
۲- بزرگداشتها بايد بر اساس تقوا باشد، نه رقابت. مَنْ يُعَظِّمْ ... تَقْوَى الْقُلُوبِ.
کودک اینفلوئنسرها و بهرهکشی مدرن در فضای مجازی
#حقوق_كودك
قسمت دوم
🔺ادبیات بازاریابی، کودک اینفلوئنسر را شخصی کمسن و سال تعریف میکند که در رسانههای اجتماعی مانند اینستاگرام و یوتیوب تاثیرگذار است و مخاطب و فالوورهای زیادی دارد. این کودکان در زمینههای مختلفی مانند ورزش، موسیقی، بازیهای ویدئویی و… فعالیت میکنند. گروه دیگری از کودکان نیز هستند که فعالیت خاصی ندارند و با اشتراك گذاشتن زندگی خصوصیشان مشهور شدهاند.
🔺مطابق مادهی 32 کنوانسیون جهانی حقوق کودک مصوب 1989 میلادی به عنوان یکی از قابل قبولترین سند حقوق بشری در سراسر جهان، کشورهای طرف کنواسیون منجمله جمهوری اسلامی ایران، موظف هستند حق کودک را برای تحت حمایت قرار گرفتن در چهار مورد به رسمیت بشناسند و این چهار مورد به قرار زیر است:
1- استثمار اقتصادی
2- انجام هرگونه کار زیان بار
3- انجام هرکاری که باعث ایجاد وقفه در آموزش کودک شود.
4- انجام هرکاری که برای بهداشت جسمی، روحی، معنوی، اخلاقی و پیشرفت اجتماعی کودک مضر باشد.
🔺این درحالی است که چهارمین مورد را میتوان در ارتباط مستقیم با موضوع نقض حریم خصوصی کودک دانست. اینکه نادانسته خصوصیات ظاهری و رفتاری، عادات و مشکلاتش با میلیونها انسان به اشتراک گذاشته شده و به این ترتیب هم امنیت خودش را از دست میدهد، سلامت روحی، اخلاقی و پیشرفت اجتماعیاش را.
🔺اینستاگرام یکی از بسترهای رسانههای نوین است که امکان حضور کاربران، از جمله والدین و کودکان را در فضای مجازی فراهم کرده است.
کودکان کار اینستاگرامی به پدیدهای نوظهور در فضای مجازی اشاره دارد که کودکان توسط والدینشان به خدمت گرفته میشوند تا از طریق به نمایش گذاشتن جنبههای مختلف حیات زیستیشان، سودآور باشند. این بین، قدرت ارتباطی رسانهها میتواند مفهوم کودکی را برساخت کرده و حق بر حیات کودکی را در راستای منافع شرکتهای تجاری یا اقتصاد خانواده تضعیف کند.
🔺اینفلوئنسرها روز به روز کوچکتر میشوند. زمانی رسیده که ما کودکان اینفلوئنسر را بیشتر از فرزند بستگانمان میشناسیم. این بچههای بانمک که یکشبه ستاره شدند، نماینده یک تجارت خانوادگیاند. والدین بسیاری پشت صحنه در تلاشند تا محصولها فروخته و پولها اندوخته شود. اما چه کسی میتواند این خانوادهها را سرزنش کند؟ خانوادههایی که دریافتهاند برای آینده فرزندانشان، یک کسبوکار دیجیتال میتواند سودمندتر از یک مدرک دانشگاهی بیاعتبار باشد.
در اینجا میتوان پرسشی را مطرح کرد که مسئولیت محافظت از کودکان در فضای مجازی با چه نهادی است؟
شرکتها و ارائه کنندگان خدمات اینترنتی و میزبانی در کنار دولتها نسبت به محافظت از کودکان در برابر محتواها و کنترل رفتارهای مضر در فضای سایبر از یکسو و تقویت مشارکت فعال آنها در محیط جدید اطلاعات و ارتباطات مسئولیت خطیری بر عهده دارند. آنها مسئولیت فراهم آوردن زمینه ارتقای دانش، مهارت، درک، نگرش، ارزشهای حقوق بشری و رفتارهای لازم برای شرکت فعالانه کودکان در عرصه زندگی اجتماعی و عمومی و مسئولیتپذیری آنان با محفوظ داشتن رعایت حقوق دیگران را بر عهده دارند.
🔺با توجه به موضوع محتوای غیر قانونی و یا مضر و همچنین خطراتی که در فضای مجازی برای کودکان وجود دارد، ارائه دهندگان خدمات اینترنتی باید اطلاعات مربوط به خطرات مواجهه با کمک به انتشار مطالب غیر قانونی در اینترنت و همچنین خطرات در معرض آسیب کودکان را هنگام آنلاین بودن فراهم کنند که بتوان محتوای در دسترس و رفتار آنها را کنترل کرد.
جامعه بینالمللی نیز همواره با مشکلات کنترل اطلاعات و توزیع مطالب زیان آور در اینترنت دست به گریبان است. در این میان بازیگران مختلفی، شامل دولتها، سازمانها در جامعه مدنی و نهادهای بینالمللی و صنعتی که میتوانند از گسترش مطالب غیرقانونی جلوگیری به عمل آورده و بر محتوای زیان آور کنترل داشته باشند. همه آنها باید هم زمان و به طور مشترک بر امر کنترل و حفاظت از حقوق کودکان نظارت و حامی آنها باشند.
🔺از منظر قانونی و در قوانین و کنوانسیونهای بینالمللی که حقوق کودکان به رسمیت شناخته شده است و در سطح جهان، کودکان زمانی که به سن قانونی برسند میتوانند از والدینشان به دلیل نقض حریم خصوصی شکایت کنند. از جمله میتوان به ماده 32 کنوانسیون حقوق کودک اشاره کرد که حق کودکان را محترم شمرده و بر حفظ حریم شخصی کودک در برابر تمام اشکال استثمار که هر یک از جنبههای رفاه کودک را به مخاطره بیندازد، تأکید دارد.
در قانون ایران نیز قوانینی چون قانون حمایت از کودک و نوجوان، از حقوق کودکان حمایت میکند و اگر سوءاستفاده از کودکان به حدی باشد که مصداق کودکآزاری باشد و منجر به صدمات روحی، روانی و اخلاقی او شود جرم تلقی شده و مورد حمایت قانون قرار میگیرد.
ادامه دارد....
🆔 https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
✅ پلتفرم پخش فیلم مناسب با فرهنگ اسلامی
🟢 این استارتاپ نخستین پلتفرم پخش محتوای مناسب با فرهنگ اسلامی برای مخاطبین است که سرمایه گذاری قابل توجی در برنامه نویسی انجام داده است.
بنیانگذار آن مدعیست، این پلتفرم تنها پلتفرمی است که داستان های متنوع، مستند و سریال های اسلامی را ارائه می دهد.
🧑🏻🏫 بنیانگذار: آقای کاشف زوبری (Kashif Zuberi)
🏢 دفتر مرکزی: شهر لسآنجلس آمریکا
📆 سال تاسیس: 2020 میلادی
🎯 اهداف:
🔹 ارائه فیلم، سریال و مستندهای متناسب با شریعت اسلامی
🔸 حمایت از تولیدکنندگان محتوای اسلامی و ایجاد مرکزی برای فعالیت آنها
👨🏻💻 همکاران رسانهای: Noor Kids , Yaqeen Institute , Mvslim , muzmatch
📚 منبع:
https://www.ushubtv.com
🆔 https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
4.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تفاوت در برخی از حقوق زن و مرد از #معجزات_احکام_اسلام است.
نگاه دقیق قرآن به حقوق زن و مرد با بیان تمثیلی زیبا👌
#زبان_انگلیسی
#زيرنويس_فارسی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432