🔸مهندسی اجماع؛ کتابی برای رازگشایی از شگردهای مدرن هدایت افکار عمومی
🔹کتاب «مهندسی اجماع» با موضوع دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانههای اجتماعی نوشته ساموئل وولی و با ترجمه عباس رضایی ثمرین، از سوی انتشارات همشهری منتشر شد.
🔸موضوع اصلی کتاب، اشکال جدیدی از تبلیغات سیاسی است که میتواند ارتباطات دموکراتیک را مختل و گرداگرد ایدهها و نگرشهای مورد نظر صاحبان قدرت و ثروت، اجماع ساختگی خلق کند. کتاب مهندسی اجماع ادراک موجود از پروپاگاندا را به چالش و ضرورت روزآمدسازی آن را پیش میکشد؛ چرا که به نظر نویسنده کتاب، ادراک موجود هنوز با ساختارهای رسانهای جدید از قبیل فرهنگ تولید محتوای شبکهای و مدل ارتباطی «چند به چند» اینترنت همخوان نیست.
🔸به عقیده نویسنده صورتبندی نظری جدید از پروپاگاندا، در درجه اول باید دو ویژگی گمنامی و خودکارسازی را که رهاورد اینترنت و خصوصاً شبکههای اجتماعی است، دربرگیرد. با این دو ویژگی است که طیف وسیعی از بازیگران صنعت پروپاگاندا میتوانند جریانهای خاصی از اطلاعات را تقویت یا سرکوب کرده و از طریق مهندسی یا جعل اجماع عمومی، نظرات یا رفتارهای مردم را مدیریت کنند. این دو ویژگی امروزه سبب شده اصحاب قدرت، شرکتهای بزرگ و حتی برخی کاربران عادی اینترنت، بتوانند کارزارهای مخرب دستکاری افکار عمومی راه بیندازند و منشاء و پشت و پرده این کارزارها را پنهان نگاه دارند.
🔹 مشروح خبر انتشار کتاب را از خبرگزاری کتاب ایران در [اینجا] بخوانید.
—═✾ گروه پژوهشی تهدیدات شناختی و امنیت نرم (دانشگاه اصفهان ✾═—
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
تمدید زمان همایش فضای مجازی، حکمت و حکمرانی
عرض سلام و ادب خدمت همه اساتید و دانشجویان گرامی!
🔺به اطلاع میرساند همایش فضای مجازی، حکمت و حکمرانی تمدید شد و زمان بارگزاری چکیده مقالات تا *31 اردیبهشت ماه* و مقاله نهایی تا *10 خرداد ماه* تغییر کرد.
🔺از علاقهمندان دعوت میشود، مقالات خود را ارسال نمایند.
🔺 همایش در تاریخ 26 خرداد برگزار خواهد شد.
آدرس سایت:
https://sswg.ec.iau.ir/
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
هدایت شده از دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری
240505_0808.mp3
زمان:
حجم:
18.8M
✅ حجتالاسلام دکتر طباطبائی
(هيئت علمی دانشگاه علوم قضائی)
⏰ سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
🕌 دانشگاه علوم قضائی
#رساله_حقوق_امام_سجاد
#حقوق_والدین
#قسمت_نخست
📱کانال و سایت دانشگاه علوم قضائی و خدمات اداری👇
🆔https://eitaa.com/ujsas_ac_ir
🌐 http://ujsas.ac.ir
🔺سبکهای مختلف بازیهای رایانهای
#اینفوگرافیک
#بازی
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
♦️ بزرگترین چاپگر سهبعدی جهان معرفی شد؛ ساخت یک خانه کوچک تنها در 80 ساعت
🔹دانشگاه مین (Maine) آمریکا در سال ۲۰۱۹ از یک چاپگر سهبعدی پرده برداشت که در گینس عنوان بزرگترین چاپگر سهبعدی جهان را کسب کرد. حالا این دانشگاه رکورد خود را ارتقا داده و از چاپگر بزرگتری رونمایی کرده است که میتواند تنها در ۸۰ ساعت یک خانه کوچک بسازد.
🔹چاپگر FoF 1.0 که در دانشگاه مین قرار دارد، میتواند اشیایی به طول ۲۹ متر، عرض ۱۰ متر و ارتفاع ۵.۵ متر چاپ کند. این چاپگر در هر ساعت به ۲۲۷ کیلوگرم مواد اولیه نیاز دارد. این چاپگر چهار برابر سریعتر از روشهای مرسوم میتواند یک خانه را بسازد.
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺بررسی و تحلیل وایت پیپر ریپل
🔹ریپل از ارزهای دیجیتال جذاب و کاربردی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. ریپل (xrp) ارز بومی شبکه ریپل است که برای اولین بار در سال 2012 به بازار کریپتو عرضه شده است. با گذشت 11 سال از پیدایش ریپل، این ارز همچنان پر قدرت به مسیر خود ادامه میدهد و با توجه به برنامههای بلند پروازانهای که دارد جزو گزینههای ایدهآل برای سرمایهگذاری به شمار میرود. برای این که بتوانید به ارزش واقعی ریپل پی ببرید و آن را بهطور کامل ارزیابی کنید لازم است که حتما سری به وایت پیپر ripple بزنید.
به همین منظور در این سری پست ها بررسی خواهیم کرد که وایت پیپر ریپل چیست و چرا مهم است.
#ارزدیجیتال
#ریپل
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
وایت پیپر ریپل چیست؟
🔹وایت پیپر سندی است که ویژگیها، مشخصات، نقشه راه و … ریپل در آن درج شده است. وایت پیپر یا نقشه راه ریپل از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اهداف ارز و کاربردهای آن را شرح میدهد. این نقشه راه توسط تیم توسعهدهندگان ارز ریپل نوشته شده و در وب سایت رسمی ریپل منتشر میشود. کاربران با مراجعه به این سایت میتوانند وایت پیپر ارز دیجیتال ریپل را مشاهده کرده و با خصوصیات آن آشنا شوند.
🔹وایت پیپر ریپل ویژگیهای منحصربهفرد این ارز و وجه تمایز آن با سایر ارزها را نشان میدهد. مشاهده این نقشه راه به شما کمک میکند که قبل از خرید و فروش ریپل، درک بهتری از نحوه عملکرد ریپل و آینده آن داشته باشید. ریپل یک ارز جذاب با قابلیتهای متعدد است که برای تامین نیازهای صنعت خدمات مالی طراحی شده است. وایت پیپر ارز ریپل تمام این موارد را شرح میدهد و شما را از اهداف و برنامههای بلند پروازانهای که دارد مطلع میکند.
#کریپتو #رمزارز #ریپل
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺ظهور ریپل
طبق وایت پیپر، ریپل یک شرکت بزرگ و جایگزین شبکههای پرداخت بینالمللی است که در شهر سانفرانسیسکو آمریکا واقع شده است. این شرکت در سال 2012 توسط کریس لارسن و جد مک کالب راهاندازی شده است. شرکت ریپل محصولات مالی غیر متمرکز را برای بانکها و نهادهای مالی تولید میکند. هدف ریپل این است که کاربران و شرکتهای مالی بتواند داراییهای خود را با سرعت بیشتر و با کارمزد کمتر در در سطح بینالمللی انتقال دهند.
🔺هدف ریپل
ریپل یک شرکت قدرتمند است که در زمینه ارائه خدمات به مؤسسات مالی و پرداختهای بینالمللی فعالیت میکند. هدف ریپل مبارزه با تورم، حل مشکلات مربوط به تراکنشها و برقراری شرایط ایدهآل برای انجام پرداختهای بینالمللی با سرعت بالا و با کارمزد پایین است. این شرکت قصد دارید که مقیاسپذیری خود را به 50000 تراکنش در ثانیه برساند. با تحقق پیدا کردن این برنامه، کاربران مشکلی از بابت تراکنشها نخواهند داشت و میتوانند پرداختهای خود را با سرعت و کیفیت بالاتری انجام دهند
#کریپتو
#رمزارز
#ریپل
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺مقایسه رویکردهای مقررات گذاری هوش مصنوعی در کشورهای آمریکا، اتحادیه اروپا و چین
منبع:
https://www.annualreviews.org/content/journals/10.1146/annurev-polisci-041322-042247
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺 بررسی رسانه و فضای مجازی در بخش دوم لایحه بودجه 1403
🔹 مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی بخش دوم لایحه بودجه 1403 در حوزه رسانه و فضای مجازی را بررسی کرد. به منظور بهبود وضعیت رسانهها و فضای رسانهای کشور، تحلیل و ارزیابی دقیق از اعتبارات این بخش ضروری است.
https://rc.majlis.ir/fa/news/show/1801205
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
♦️نگاهی کلی به سیر تاریخی تکامل هوش مصنوعی مولد
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺 بررسی پیامدهای اقتصادی هوش عمومی مصنوعی
🔹 با اینکه پیشرفتهای اخیر در هوش مصنوعی نویدبخش افزایش قابلتوجه بهرهوری در بخشهای مختلف اقتصاد است، این مساله همزمان نگرانیها در مورد جابهجایی نیروی کار و در نهایت رفاه انسان را نیز افزایش داده است.
https://www.citna.ir/node/293966
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR