🔺ایلان ماسک: هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۹ از مجموع همه انسانها باهوشتر میشود!
🔹 ایلان ماسک در تازهترین اظهار نظر خود میگوید که هوش مصنوعی احتمالاً تا سال ۲۰۲۵ از هر انسانی باهوشتر میشود و تا سال ۲۰۲۹ از مجموع همهی انسانها باهوشتر خواهد شد.
🔹 ایلان ماسک استارتاپی به نام xAI دارد که رقیب مستقیم OpenAI محسوب میشود و چتباتی بهنام گراک برای رقابت با ChatGPT ساخته است. او چندی پیش با شکایت از OpenAI مدعی شد این شرکت با نقض توافقنامههای خود به شرکتی سودمحور تبدیل شده است.
🔹 شرکت توسعهدهندهی ChatGPT ضمن ردکردن تمامی ادعاهای ایلان ماسک گفت که او در یک برههی زمانی بهدنبال کنترل مطلق OpenAI و ادغام این استارتاپ با تسلا بوده است و هنگامی که نتوانست به هدف خود دست یابد OpenAI را ترک کرد.
🔹 شرکت OpenAI در پروندهی خود میگوید: «ایلان ماسک پس از مشاهدهی پیشرفتهای چشمگیر OpenAI، اکنون این موفقیت را برای خود میخواهد.»
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
هدایت شده از دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری
230124_1445.mp3
زمان:
حجم:
16.89M
✅ حجتالاسلام دکتر طباطبائی
(هيئت علمی دانشگاه علوم قضائی)
⏰ شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۶
🕌 دانشگاه علوم قضائی
⏳مدت: ۱۱ دقیقه
#تقوای_خانوادگی
#تقوای_مالی
#تقوای_قضائی
#تقوای_علمی
⚖ 🌐 کانال رسمی دانشگاه علوم قضائى و خدمات اداری 👇
https://eitaa.com/ujsas_ac_ir
3.mp3
زمان:
حجم:
23.36M
#گزارش_صوتی
🎙همایش استعمار سایبری
💠 نقد مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی درباره سکوهای خارجی
🔹 موضوع: "خوانش مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی از منظر حکمرانی متعالی"
🏷 حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی (دکتری حقوق فضای مجازی و هيأت علمی دانشگاه قضائی)
۱۷ اسفند ۱۴۰۲ شهر مقدس قم
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺دستگیری نوجوان ۱۳ ساله بهدلیل تولید تصویر مستهجن از همکلاسیها با هوش مصنوعی
🔹 دو دانشآموز مقطع متوسطهی اول در فلوریدا دستگیر و بهدلیل ایجاد تصاویر مستهجن از همکلاسیهای خود با هوش مصنوعی، به جرم درجهی سه متهم شدند.
🔹 گزارش وبسایت وایرد با استناد به گزارشهای پلیس اعلام میکند دو پسر ۱۳ و ۱۴ ساله به استفاده از هوش مصنوعی برای تولید تصاویر برهنه از دانشآموزان دیگر (با سن بین ۱۲ تا ۱۳ سال) متهم شدهاند.
🔹این اتفاق احتمالاً اولین مورد از اتهامات جنایی ایالات متحده با محوریت ساخت تصاویر مستهجن ازطریق هوش مصنوعی محسوب میشود.
🔹 فلوریدا در سال ۲۰۲۲ قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن، انتشار تصاویر جنسی و برهنه بدون رضایت شخص مورد نظر جرم محسوب میشود و دانشآموزان خاطی نیز طبق همین مادهی قانونی متهم شدند.
🔹 رسانههای محلی فلوریدا پس از تعلیق دانشآموزان در آکادمی Pinecrest Cove در تاریخ ۶ دسامبر (۱۵ آذر ۱۴۰۲)، این اتفاق را به ادارهی پلیس Miami-Dade گزارش دادند. طبق اعلام وایرد، دو دانشآموز متهم در تاریخ ۲۲ دسامبر (۱ دی ۱۴۰۲) دستگیر شدند.
🔹 تولید تصاویر برهنهی ساختهشده با هوش مصنوعی، بهخصوص ساخت عکسهای واضح از کودکان دیگر توسط دوستان و همکلاسیها، به مشکل رایجی در مدارس آمریکا تبدیل شده است، اما هیچکدام از نوجوانان دیگری که چنین کاری را در سایر ایالتها انجام دادهاند، دستگیر نشدهاند.
🔹 درحالحاضر هیچ قانون فدرالی برای پرداختن به موضوع محتواهای برهنگی ساختهشده با دیپفیک در آمریکا وجود ندارد و به همین دلیل برخی ایالتها خودشان دستبهکار شدهاند تا با تأثیرات هوش مصنوعی مولد بر موضوعاتی مثل سوءاستفادههای جنسی از کودکان، دیپفیکهای غیرقانونی و موارد مشابه دیگر مقابله کنند.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺رگولاتور ایتالیا درباره هوش مصنوعی تولید ویدیوی Sora تحقیق میکند:
🔹رگولاتور حفاظت از دادههای ایتالیا در خبری اعلام کرد که تحقیقات درباره Sora، یعنی مدل هوش مصنوعی تولید ویدیوی OpenAI را آغاز کرده است. این تحقیقات ظاهراً بهمنظور بررسی وضعیت ذخیرهسازی دادههای شخصی کاربران انجام میشود.
🔹این رگولاتوری در بیانیهای پیرامون مشکلات احتمالی درزمینه پردازش اطلاعات شخصی کاربران اتحادیه اروپا و بهخصوص کاربران ایتالیا ابراز نگرانی کرد. این رگولاتور گفت از OpenAI خواسته تا شفافسازیهایی دراینباره انجام دهد.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺تصویب قانون نظارت بر هوش مصنوعی در پارلمان اروپا
🔹 نمایندگان پارلمان اروپا برای نخستین بار در جهان امروز (چهارشنبه) قانونی منحصر به فرد جهت نظارت بر هوش مصنوعی، تصویب کردند.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
859.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نخستین حرکت ربات انسان نمای ساخت عربستان سعودی!
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺آغاز به کار نخستین معلم ربات هوشمند در مدرسهای در هند
🔹 اولین معلم ربات مجهز به هوش مصنوعی در مدرسه ای در جنوب هند آغاز به کار کرد.
🔹 آرتی عربی نوشت: این ربات می تواند به سؤالهای متعدد در موضوعات مختلف پاسخ دهد، کمک صوتی ارائه دهد و یادگیری تعاملی را آسان سازد.
🔺این معلم، با لباس سنتی زنان هند (ساری) طراحی شده است.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺لایحه جدید دولت کانادا؛ مجازات زندان برای نفرتپراکنی و قلدری در اینترنت
دولت کانادا لایحه جدیدی تقدیم پارلمان کرده که هدف آن مبارزه با سوءرفتارهای آنلاین است و در آن برای نفرتپراکنی، اظهارات نژادپرستانه یا ترویج نسلکشی در فضای مجازی مجازات زندان و حتی حبس ابد در نظر گرفته شده است.
بیشتربدانید👇
https://www.citna.ir/node/291673
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
2.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد مجری صداوسیما از حضور مسؤولان در شبکههای اجتماعی فیلترشده
🔹اگر فیلترینگ کار بدی است، شبکههای اجتماعی را برای همه مردم رفع فیلتر کنید!
🔺اصل ۱۹ قانون اساسی:
مردم ایران از هر قوم و قبیله که باشند از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ، نژاد، زبان و مانند اینها سبب امتیاز نخواهد بود.
🔺اصل ۲۰ قانون اساسی:
همه افراد ملت اعم از زن و مرد یکسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺معضل هک دادههای شخصی
✅ سر مقاله روزنامه دنیایاقتصاد:
🔹نفوذ اخیر در سامانه دادگستری و افشای اطلاعات میلیونها پرونده قضایی هم از حیث گستردگی اطلاعات و هم از نظر حساسیت آنها چنان اتفاق بزرگی است که قابل مقایسه با هیچکدام از حملات پیشین نیست.
🔹اغراق نیست اگر بگوییم وضعیت امنیت اطلاعات شهروندان اکنون به یک مساله امنیت ملی بدل شده است.
🔹مشکل اصلی کماکان فقدان قانونی است که از دادههای شخصی مردم حفاظت کند.
🔹اگر به واسطه این افشای اطلاعات خساراتی متوجه افراد شود چه کسی این خسارات را پرداخت خواهد کرد؟
🔹 ما نیازمند قانونی هستیم که دادههای شخصی را تعریف کند، مسوولیتها را مشخص کند، کوتاهی را جرمانگاری کند و به مردم امکان بدهد اگر به واسطه این کوتاهی خسارتی متوجه آنها شد بتوانند از مقصر، بدون تبعیض میان بخش خصوصی و دولتی، شکایت کنند.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺ارتباط بیمار و پزشک با هوش مصنوعی و چالش حریم خصوصی
🔹ابزارهای جدید هوش مصنوعی قادر به ثبت قرار ملاقات با پزشک و تبادل پیام با پزشک است اما ذخیره تاریخچه پزشکی بیمار، سوالاتی را درباره حفظ حریم خصوصی و صحت اطلاعات مطرح کرده است.
🔹بعد از ۱۵ ماه از حضور چت جیپیتی، علاقهمندان میگویند هوش مصنوعی در وقت پزشکان صرفه جویی میکند و از فرسودگی شغلی جلوگیری مینمايد.
🔹اما منتقدان قائلند، روابط پزشک و بیمار را متزلزل میکند و پرسشهایی در مورد اعتماد، شفافیت، حریم خصوصی و آینده ارتباط انسانی ایجاد میکند./یورونیوز
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR