🔺الگوریتم اینستاگرام تغییر میکند؛ کمک به محتواهای دست اول و مقابله با بازنشر محتوا
🔹 اینستاگرام درحال اعمال تغییرات بزرگی در الگوریتم پیشنهاد بخش ریلز است. با این تغییرات، محتواهای دست اول یا اوریجینال بیشتر از قبل به کاربران پیشنهاد داده خواهند شد و از آنسو، پستهایی که صرفاً محتوای سایر اشخاص را بازنشر میکنند، کمتر پیشنهاد میشوند. هدف این شرکت کمک به بیشتر دیدهشدن محتواسازان کوچکی است که مخاطبان کمتری دارند. تغییرات حاضر فعلاً تنها برای بخش ریلز اعمال میشود و برای سایر پستها اجرا نخواهد شد.
🔹جزئیات در
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
📱میانبر هوش مصنوعی جمینای به نسخه دسکتاپ کروم اضافه شد:
🔹گوگل درنهایت عرضه قابلیت میانبر هوش مصنوعی جمینای (Gemini) در مرورگر کروم دسکتاپ را آغاز کرد. همچنین نسخه موبایلی این هوش مصنوعی از زبانهای بیشتری پشتیبانی میکند و درواقع در دسترس کاربران بیشتری در کشورهای مختلف قرار میگیرد.
🔹کاربران با تایپ Gemini@ میتوانند از این هوش مصنوعی بهسرعت استفاده کنند و وارد وبسایت جمینای شوند. این ویژگی درحالحاضر منتشر شده است ولی هنوز در دسترس تمامی کاربران قرار ندارد.
🔹 نسخه موبایلی جمینای حالا علاوهبر پشتیبانی از زبانهای انگلیسی، ژاپنی و کرهای، از زبانهای اسپانیایی، فرانسوی، پرتغالی، چینی، ایتالیایی و آلمانی نیز پشتیبانی میکند. احتمال دارد زبانهای بیشتری نیز به جمینای اضافه شود که میتواند کاربران بیشتری را به استفاده از این هوش مصنوعی ترغیب کند.
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🛒 آمازون در توسعه هوش مصنوعی، آگاهانه قانون کپیرایت را نادیده گرفته است
🔹«ویویان قادری» (Viviane Ghaderi)، یکی از مدیران سابق آمازون، از این شرکت به اتهام رفتار نادرست و تبعیض شکایت کرده است. او همچنین گفته که مدیرش از او خواسته بود که در آموزش مدل هوش مصنوعی این شرکت، قانون کپیرایت را نادیده بگیرد. به باور مدیر ارشد او، تمام رقبا نیز درزمینه هوش مصنوعی همین کار را میکنند.
🔹شکایت ویویان قادری، حاکی از آن است که آمازون ظاهراً چنان در رقابت در بازار هوش مصنوعی مولد ناامید بوده که قوانین کپیرایت را نقض کرده است. دکتر قادری محقق هوش مصنوعی است و در بخش الکسا و LLM آمازون کار کرده و به چندین ترفیع نیز دست یافته بود، اما به ادعای او، بعداً بهطور ناگهانی تنزل رتبه پیدا کرد و سپس اخراج شد.
🔹جزئیات بیشتر
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺شکایت از OpenAI؛ ChatGPT با مشکل «توهم»، قوانین اتحادیه اروپا را نقض کرده است
🔹کمپانی OpenAI با شکایت دیگری در خصوص حفظ حریم خصوصی در اتحادیه اروپا مواجه شده است. این پرونده جدید که توسط یک گروه حقوقی اتریشی به نمایندگی از یک شاکی ناشناس ثبت شده، مشکل توهم چتبات ChatGPT و ناتوانی آن در تصحیح اطلاعات نادرست افراد را هدف قرار داده است.
🔹گروه حقوقی اتریشی Noyb، با استناد به GDPR و به نمایندگی از یک شاکی ناشناس، علیه OpenAI شکایت کرده است. این شاکی ناشناس که در پرونده نامی از آن برده نشده و صرفاً به آن «شخصیت عمومی» اطلاق شده، مدعی است که این چتبات تاریخ تولد او را اشتباه ذکر میکند. همچنین ظاهراً OpenAI درخواست این فرد برای تصحیح یا پاککردن دادههای اشتباه را رد کرده و گفته است که این امر امکانپذیر نیست.
🔹براساس مقررات GDPR، افراد در اتحادیه اروپا دارای مجموعهای از حقوق هستند که به اطلاعات مربوط به آنها پیوست میشود و حق تصحیح دادههای اشتباه نیز یکی از آنهاست. Noyb ادعا میکند که OpenAI در رابطه با دادههای خروجی چتبات خود از این تعهد پیروی نمیکند.
🔹جزئیات بیشتر
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺کاربرد دیگری از هوش مصنوعی: تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره
🔹پژوهش جدیدی، نشان داده است که هوشمصنوعی میتواند با تجزیه و تحلیل چهره افراد، با دقت بالایی اقدام به پیشبینی گرایش سیاسی آنها نماید. تنها کافی است تا تصویری از چهره فرد بدون ابزار هیچگونه احساسات خاصی، در دسترس باشد تا هوش مصنوعی بتواند تحلیل لازم را روی آن انجام دهد.
🔹پژوهشگران ادعا دارند که حتی با حذف دادههایی مثل سن، جنسیت و نژاد نیز باز شاهد عملکرد دقیق هوش مصنوعی در تخمین خود تنها با استفاده از دادههای مبتنی بر چهره هستیم؛ اما دسترسی به جزئیات گفته شده میتواند دقت آن را بهشکل محسوسی افزایش دهد.
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
#خانواده
✅ #آیا_میدانید؟
📌 آیا میدانید از فضای مجازی بهعنوان شتابدهنده گرایش به طلاق در جامعه نام برده میشود؟
افزایش فردگرایی، افزایش روابط خارج از محدوده با نامحرم، افزایش مصرفگرایی و تجملگرایی، گرایش به اعتیاد و مواردی از این دست، پیامدهای استفاده مدیریت نشده از فضای مجازی است.
📌 آیا میدانید «تغییر هویت» بهویژه در دختران ایرانی یکی از دلایل اصلی طلاق عنوان شده است؟
این تغییر هویت سبب شده تا فردگرایی و منفعتطلبی در جامعه افزایش پیدا کند و خانوادهپذیری و ارزشهای خانوادگی کمرنگ و کم اولویت تلقی گردد.
📌 آیا میدانید علت اول طلاق در کشور «ضعف مهارت و سواد همسرداری» است؟
این ضعف مهارت به اشکال مختلفی همچون: «نداشتن تفاهم»، «نارضایتیهای جنسی»، «عدم مسئولیتپذیری»، «دخالت دیگران» و موارد مشابه بروز میکند.
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
سلام علیکم
🔴 شیعیان ما از ما صبورترند!!
از اصحاب امام صادق (عليه السّلام) روايت مىكند كه حضرت فرمودند: ما صابر هستيم اما شيعيان ما از ما صابرترند. عرض كردم قربانت گردم چگونه شيعيان شما از شما صابرتر هستند؟!
فرمود؛ ما مىدانيم و صبر مىكنيم و آنها صبر مىكنند در حالی که نمىدانند چه خواهد شد.
عَن بَعْضِ أَصْحَابِهِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ إِنَّا صُبَّرٌ وَ شِيعَتُنَا أَصْبَرُ مِنَّا قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ كَيْفَ صَارَ شِيعَتُكُمْ أَصْبَرَ مِنْكُمْ قَالَ لِأَنَّا نَصْبِرُ عَلَى مَا نَعْلَمُ وَ شِيعَتَنَا يَصْبِرُونَ عَلَى مَا لَا يَعْلَمُونَ .
الکافي , جلد۲ , صفحه۹۳
🔹خوشا به آنان که در راه دین صبر کنند و ثابت قدم باشند و دینداری را رها نکنند...
#صبر_بر_عبادت
#صبر_بر_مصیبت
#صبر_بر_گناه
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔰 یارانه اعتباری خرید کتاب از سه روز قبل از آغاز نمایشگاه (۱۶ اردیبهشت) به اعضای هیات علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور تخصیص داده میشود.
🔻محمد خلج مدیر کمیته اداری و مالی : یارانه اعتباری خرید کتاب (بُن کتاب) صرفاً در بخش مجازی سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران قابل استفاده است و بهصورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا میکند. برای دریافت این یارانه در هنگام درخواست نیازی به واریز وجه نیست و یارانه اختصاصی در زمان خرید کتاب محاسبه و کسر خواهد شد.
🔗 بیشتر بدانید 👇
https://www.mehrnews.com/news/6095044/
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دفاع هنرمندانه از مظلومیت غزه را در کار «دی دی» بازیگر و کمدین معروف آلمانی را ببینید.
📽 فیلمهای کمدی «دیتر هالروردن» معروف به دی دی در سراسر جهان - از جمله ایران - دیده شدهاند؛ و اینک این هنرمند کهنهکار، قلوب مردم جهان را برای تراژدی مظلومان در فلسطین تکان میدهد.
🔹زکات شهرت و آبرو و اعتبار آن است که در بزنگاهها پای کار دفاع از حق و انسانیت و شرافت آورده شود و الا افراد مشهوری که فقط در اندیشه شهوت و شکم باشند، از هر حیوانی پستٰتر و رذلترند.
#پیامبر_اکرم(ص) میفرماید:
«إِنَّ اللَّهَ لَيَسْأَلُ الْعَبْدَ فِي جَاهِهِ كَمَا يَسْأَلُهُ فِي مَالِهِ فَيَقُولُ يَا عَبْدِي رَزَقْتُكَ جَاهاً فَهَلْ أَغَثْتَ مَظْلُوماً أَوْ أَعَنْتَ مَلْهُوفاً؛ همانا خداوند از آبروی بنده اش سؤال میکند همانطور که از مالش پرسش خواهد کرد؛ خواهد گفت: «ای بنده من، به تو آبرو و اعتبار دادم، آیا با آن به یاری مظلومی شتافتی یا به فریاد گرفتاری رسیدی؟»
🔹ببینید دیتِر هالِروُردن، معروف به دیدی، هنرپیشه، کمدین و خواننده مشهور آلمانی را که در دو دقیقه چطور وظیفه انسانی خود در قبال مظلومین غزه را هنرمندانه ایفا میکند. آن هم در کشوری که سیاست اعلامی و عملی دولتمردانش حمایت همه جانبه از همه جنایتها و وحشیگریهای صهیونیستها است و از ایجاد هیچ محدودیت و محرومیتی برای هر کسی که با چنان سیاستی مخالفت داشته باشد، ابایی ندارند.
#شهرت
#زکات
#شرف
#نشر_حداکثری
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔸مهندسی اجماع؛ کتابی برای رازگشایی از شگردهای مدرن هدایت افکار عمومی
🔹کتاب «مهندسی اجماع» با موضوع دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانههای اجتماعی نوشته ساموئل وولی و با ترجمه عباس رضایی ثمرین، از سوی انتشارات همشهری منتشر شد.
🔸موضوع اصلی کتاب، اشکال جدیدی از تبلیغات سیاسی است که میتواند ارتباطات دموکراتیک را مختل و گرداگرد ایدهها و نگرشهای مورد نظر صاحبان قدرت و ثروت، اجماع ساختگی خلق کند. کتاب مهندسی اجماع ادراک موجود از پروپاگاندا را به چالش و ضرورت روزآمدسازی آن را پیش میکشد؛ چرا که به نظر نویسنده کتاب، ادراک موجود هنوز با ساختارهای رسانهای جدید از قبیل فرهنگ تولید محتوای شبکهای و مدل ارتباطی «چند به چند» اینترنت همخوان نیست.
🔸به عقیده نویسنده صورتبندی نظری جدید از پروپاگاندا، در درجه اول باید دو ویژگی گمنامی و خودکارسازی را که رهاورد اینترنت و خصوصاً شبکههای اجتماعی است، دربرگیرد. با این دو ویژگی است که طیف وسیعی از بازیگران صنعت پروپاگاندا میتوانند جریانهای خاصی از اطلاعات را تقویت یا سرکوب کرده و از طریق مهندسی یا جعل اجماع عمومی، نظرات یا رفتارهای مردم را مدیریت کنند. این دو ویژگی امروزه سبب شده اصحاب قدرت، شرکتهای بزرگ و حتی برخی کاربران عادی اینترنت، بتوانند کارزارهای مخرب دستکاری افکار عمومی راه بیندازند و منشاء و پشت و پرده این کارزارها را پنهان نگاه دارند.
🔹 مشروح خبر انتشار کتاب را از خبرگزاری کتاب ایران در [اینجا] بخوانید.
—═✾ گروه پژوهشی تهدیدات شناختی و امنیت نرم (دانشگاه اصفهان ✾═—
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
تمدید زمان همایش فضای مجازی، حکمت و حکمرانی
عرض سلام و ادب خدمت همه اساتید و دانشجویان گرامی!
🔺به اطلاع میرساند همایش فضای مجازی، حکمت و حکمرانی تمدید شد و زمان بارگزاری چکیده مقالات تا *31 اردیبهشت ماه* و مقاله نهایی تا *10 خرداد ماه* تغییر کرد.
🔺از علاقهمندان دعوت میشود، مقالات خود را ارسال نمایند.
🔺 همایش در تاریخ 26 خرداد برگزار خواهد شد.
آدرس سایت:
https://sswg.ec.iau.ir/
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR